Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme cu puntea spate?????

nivaforever

Postări Recomandate

Salutare

Stie cineva daca si mai ales cum se poate regla geometria puntii spate??? Dupa vreo 6000 km facuti cu masina am constatat ca ambele cauciucuri ale puntii spate s-au uzat uniform pe interior. Le-am intors, am mai facut de atunci vreo 4000 km insa uzura nu a mai aparut. Care sa fie cauza? Ma indoiesc ca ambele cauciucuri au fost de calitate proasta.....Posibil ca puntea sa fie strimba? Habar nu am. Voi ce parere aveti??????

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme cu puntea spate?????

Salutare

Stie cineva daca si mai ales cum se poate regla geometria puntii spate??? Dupa vreo 6000 km facuti cu masina am constatat ca ambele cauciucuri ale puntii spate s-au uzat uniform pe interior. Le-am intors, am mai facut de atunci vreo 4000 km insa uzura nu a mai aparut. Care sa fie cauza? Ma indoiesc ca ambele cauciucuri au fost de calitate proasta.....Posibil ca puntea sa fie strimba? Habar nu am. Voi ce parere aveti??????

E posibil ca puntea sa iti fie stramba sau poate ai probleme cu rulmentii si de aceea roata sa stea putin inclinata.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Re: Probleme cu puntea spate?????

Puntea de niva este 0 ,0 si convergenta si cadere . Intradevar se regleaza doar la presa ,dar poti avea supriza sa distruga diferential s-au rulmenti de butuc roata.

Pe motivul ca puntea de Niva este o piesa de tabla ambutisata ( nu stiu daca are mai mult de 20 kg), se recomanda intarirea puntii cu un profil U , atasat de jos in sus , si sudat continu.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare