informer Postat Ianuarie 12, 2022 Partajează Postat Ianuarie 12, 2022 Va salut, Un amic imi spunea ca la GV2 pe care-l am ar exista ceva orificii in stalpii usilor pe unde s-ar introduce o cantitate de ulei in praguri, contra ruginii. M-am uitat si intr-adevar exista niste orificii acoperite cu niste "dopuri" din cauciuc, orificii care aparent n-au nici o functie... :) Ce-i adevarat si ce-i "mit" in asta? Daca se introduce ulei, ce fel si ce cantitate? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SergiuV Postat Ianuarie 12, 2022 Partajează Postat Ianuarie 12, 2022 Se practica sa se aplice un tratament anticoroziv in cavitatile masinilor, ideal ar fi sa folosesti ceara de caroserie si ar trebui suflata in cavitati, nu doar turnata, ca sa acopere cat mai mult din metal. Uleiul este varianta mai ieftina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
informer Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 OK, multumesc. N-am posibilitatea sa folosesc ceara suflata dar ma gandesc ca uleiul e mai bun decat nimic... dar ce ulei? Uleiul de mecanisme fine o fi bun? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Exista ceara de caroserie la spray care are atasat un furtunas destul lung(vreo 40 cm) . Trebuie dat intr o ambianta calda ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
informer Postat Ianuarie 18, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Multumesc, am sa caut asa un spray. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate