eevs Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Buna, a schimbat pana acum careva bordul unui Samurai? As vrea sa stiu daca e posibil sa schimb bordul nou cu ceasurile rotunde pt cel vechi si patratos fara lipsa de vreo functionalitate. La prima privire prea mult nu pare a fi diferit decat pozitia aerisirilor si posibil maneta pt deschiderea capotei. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
meister_raul Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 De ce ai vrea asta? mi se pare foarte urat bordul nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eevs Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 De ce ai vrea asta? mi se pare foarte urat bordul nou. Sunt de acord cu tine. Eu sunt in cautarea unui Samurai si ca sa nu pierd vreun exemplar bun din cauza bordului, vreau sa stiu daca il pot schimba. Mie imi place foarte mult cel patratos. Cel nou cu ceasurile rotunde nu imi place. Pana in 200 EUR am gasit destul de multe, intrebarea e daca functioneaza schimbul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meister_raul Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Sunt de acord cu tine. Eu sunt in cautarea unui Samurai si ca sa nu pierd vreun exemplar bun din cauza bordului, vreau sa stiu daca il pot schimba. Mie imi place foarte mult cel patratos. Cel nou cu ceasurile rotunde nu imi place. Pana in 200 EUR am gasit destul de multe, intrebarea e daca functioneaza schimbul. Scuze, am citit in graba. Nu ma pricep la Samuraiul nou deloc. Ai putea sa postezi pe grupurile de pe facebook, acolo e trafic mai mult si poate stie cineva. In orice caz, nici bordul si nici samuraiul nou nu-mi place :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts