Coca_SnK Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Salut, aveti idee daca senzorii nivel suspensie (cred ca asa se numesc) cei cu 6 pini potrivesc la un Discovery 4 2010 ce are mufa cu 3 pini? Ca si forma mi se par identici doar ca au 3 pini in plus. Mufa e prevazuta cu 6 gauri dar nu are decat 3 contacte. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Salut, senzorii sunt aceiasi la D3 si D4 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Coca_SnK Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Sierraferry multumesc pentru raspuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Coca_SnK Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Am schimbat senzorul dreapta spate si eroarea persista , e posibil sa fie totusi o diferenta intre senzorul vechi si cel nou? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Ai deconectat bateria masinii inainte de schimbarea senzorului? daca nu trebuie calibrare...posibil sa trebuiasca oricum daca celalalt a suferit o intrerupere in mers...asta daca problema nu e pe circuit... cu gluma aia proasta numita iCarsoft nu cred ca poti NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Coca_SnK Postat Februarie 11, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2022 18 hours ago, sierrafery said: Ai deconectat bateria masinii inainte de schimbarea senzorului? daca nu trebuie calibrare...posibil sa trebuiasca oricum daca celalalt a suferit o intrerupere in mers...asta daca problema nu e pe circuit... cu gluma aia proasta numita iCarsoft nu cred ca poti Bateria am deconectat-o, daca trebuie calibrare atuci m-am cam impotmolit… o recomandare de service in zona Arad-Timisoara poti sa imi dai? As vrea sa rezolv problema asta cu senzorul si sa-i ca schimbul de ulei in motor+cutie . Multumesc mult Feri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Din pacate in zona asta nu cunosc nici un service care ar fi in stare sa calibreze suspensia la D3, eventual ma anunti cu o zi-doua inainte si poate incerc eu cu testerul pe care-l am cu toate ca nu am mai facut la D3 dar am facut la RR Sport acu vreo 4 ani. Am un Foxwell la care in lista de functii apare: Discovery 2005-2009 - Air suspension height calibration. mai bine cumparai din asta ca nu e mult mai scump decat iCarsoft NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Coca_SnK Postat Februarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2022 (editat) On 2/11/2022 at 1:52 PM, sierrafery said: Din pacate in zona asta nu cunosc nici un service care ar fi in stare sa calibreze suspensia la D3, eventual ma anunti cu o zi-doua inainte si poate incerc eu cu testerul pe care-l am cu toate ca nu am mai facut la D3 dar am facut la RR Sport acu vreo 4 ani. Am un Foxwell la care in lista de functii apare: Discovery 2005-2009 - Air suspension height calibration. mai bine cumparai din asta ca nu e mult mai scump decat iCarsoft Am rezolvat cu senzorul, era un fir intrerup aproape de mufa . Cred ca nu am nevoie de calibrare atata timp cat nu mai am nicio eroare in bord, sau? Diagnoza am luat-o de pe amazon la 90€ in viitor probabil ma voi indrepta spre un Gap iis tool. O recomandare de service pentru schimbul uleiul in cutie poti sa imi faci? Ms Editat Februarie 14, 2022 de Coca_SnK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Ma bucur ca ai gasit problema, daca se comporta normal si sta la nivel corect nu ai nevoie de calibrare... nu pot recomanda service pt D3, daca vrei ceva mai sigur decat un mecanic generalist astia AM AUZIT ca ar fi seriosi si se pricep https://mercom.ro/servicii/schimburi-de-ulei/ nu am experienta proprie cu ei. Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Coca_SnK Postat Februarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2022 11 hours ago, sierrafery said: Ma bucur ca ai gasit problema, daca se comporta normal si sta la nivel corect nu ai nevoie de calibrare... nu pot recomanda service pt D3, daca vrei ceva mai sigur decat un mecanic generalist astia AM AUZIT ca ar fi seriosi si se pricep https://mercom.ro/servicii/schimburi-de-ulei/ nu am experienta proprie cu ei. Bafta Multumesc Feri, in cazul ca este vreun membru care poate sa imi recomande un service/mecanic in zona Timisoara-Arad va rog lasati-mi un PM ( as prefera pe cineva care are si un tester dedicat LR) . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate