gallly Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Buna seara, de ceva vreme am si eu o problema cu masina din semnatura ( Discovery 2 ) si anume cei 3 amigos aprinsi iar pe tester am 'Shuttle valve electrical failure'. Am facut si bypasul acela cu fire scoase din valva, dar eroarea nu vrea sa se stearga. Recent am schimbat rulmentii pe fata + discurile si placutele pe fata si spate. Rulmentii au venit echipatii cu senzori noi. Frana lucreaza foarte bine. Aveti idee ce as mai putea face? Trebuie neaparat sa schimb modulul ABS? Nu se vad scurgeri de lichide sub el. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Salut, ai masurat rezistentele de a SVS sa te asiguri ca modulul ala e OK inainte de a face bypasul sau ai facut bypasul pe modul nou?(ma refer doat la "switch pack" ) . Sunt tutoriale de bypass gresite pe net in care firele interioare nu sunt taiate ci intepat in ele si firul galben/verde la fel nu e taiat si in unele cazuri din aceasta cauza defectiunea ramane in paralel cu bypasul, modificarea trebuie facuta ca in documentul atasat cu exceptia acelui conector aditional din prima poza care nu e necesar. BaftaSVS OPTION_B2.pdf NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gallly Postat Ianuarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Multumesc pentru raspuns sierrafery. Era de la SVS, rezistentele nu dau valorile potrivite. O sa comand maine un modul si o sa il montez. Seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Fa-i si bypass direct la modulul nou si atunci o sa dureze NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gallly Postat Ianuarie 18, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Azi am montat noul modul SVS, i'am facut si bypasul si totul a revenit la normal. Sper sa tina cat mai mult :). Seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate