Hyadum Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Avem nevoie si de topic pentru 2022, daca mai e cineva care se uita pe forum :h5 1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdici Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Fiind nou răsfoiesc pe aici. Bine ca ai deschis topicul pentru anul asta @Hyadum ...sa vedem ce ieșiri se propun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Ianuarie 18, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 @Astral Salut, se poate muta din thread in topic direct pe canal, la fel ca 2021? Multumesc! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Rezolvat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_lander Postat Martie 14, 2022 Partajează Postat Martie 14, 2022 Salut, Se mai fac iesiri, pt ca n-am mai gasit nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdici Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Liniște deocamdată. Presupun ca și prețul combustibilului e un motiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dieselro Postat Mai 16, 2022 Partajează Postat Mai 16, 2022 Salut! Tot liniste? Sunt sigur ca nu pentru ca e facebook-ul plin de poze Voi cum aflati de intalniri/iesiri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
The_Sin_Eater Postat Mai 16, 2022 Partajează Postat Mai 16, 2022 Salut! Sincer, noi preferam sa mergem singuri asa ca nu prea ne uitam pe la iesiri/intalniri organizate. Ne facem temele de pe internet si iesim la drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dieselro Postat Mai 16, 2022 Partajează Postat Mai 16, 2022 Si eu am temele facute pe internet :). Dar cred ca e mai fun in 2-3-4 masini si pe langa asta sunt convins ca e mult mai "safe". Nu cred ca e placut sa ramai suspendat sau cu vreo defectiune tehnica, singur, pe vreun varf de deal (eventual si la niste km distanta de semnal) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate