Lancermig Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Salut, are cineva idee ce ar putea determina zgomotul care apare in mers, cand iei piciorul de pe acceleratie si apesi din nou? Stiu ca fiind 4x4 permanent, se cam aduna jocurile, dar nu il auzeam/simteam asa tare inainte. Se aude ca o lovitura metalica de sub masina si a aparut dupa ceva sfortari sa ies din niste noroaie, cu cdl-ul blocat... Cand accelerez sau merg constant, adica in sarcina, totul e ok. Problema nu apare la plecarea de pe loc, ci doar in mers, la procedura descrisa. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Pot fi mai multe chestii nu merge pe ghiceala, trebuie mecanic care se pricepe sa verifice de unde vine jocul, din cutia de transfer sau unul din diferentiale 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lancermig Postat Ianuarie 17, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Multumesc, Fery. Asta voi face. Dupa ce gasesc buba, revin aici cu detalii, poate ajuta si pe altii. Curios ca azi dimineata, la rece, nu a mai facut. Doar dupa ce se incalzeste la regimul normal, incepe sa se auda. :tk Am ramas aseara cu ea suspendara pe punti, dupa ce am incercat sa ii fac loc unuia sa treaca, pacalit fiind ca era totul inghetat. Nu era. Vreo doua ore m-am chinuit sa ies din noroi, cu blocant si TC, pietre sub roti cat se putea, balans, tot ce mi-a trecut prin cap...degeaba. Fiind pracric pe burta, nu se clintea. Pana la urma m-a scos cineva cu troliu, in 3 secunde :wink:. Am trecut deja in sedinta financiara a familiei troliu si high-lift sau perna pe aer (esapament). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Cand e rece nu face ca e ingrosat uleiul in diferentiale/cutia de transfer si atenueaza jocul...exista uzura in ele, la mine a facut la fel si a trecut doar dupa schimbarea diferentialului spate si reconditionare completa cutie de transfer cu asa numitul "master rebuild kit" de la ashcroft 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate