Vizitator xxloud Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Salutare Off Roadisti.... Am si eu un Explorer XLT 4.0 V6 din '92 si vreau sa-l lucrez putin... adica un pic de lifting, ceva rotite mai maricele etc. Poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi.... Poate stiti de unde pot achizitiona acaretele necesare pt Americane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Ford Explorer Salutare si bine ai venit. :W "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator xxloud Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Ford Explorer se pare ca nimeni nu vrea sa ma ajute :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Ford Explorer Eu te-as ajuta dar nu ma pricep. Ai rabdare ca ti se va raspunde ( nu toti care se pricep sunt on-line ), sunt sigur de asta! Apropo :W 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Ford Explorer Sal, Am avut un Explorer de 4L XLT din 97 si iti pot spune ca m-am interesat si o poti modifica. Pt. ea gasesti kit de inaltare , autoblocante , etc. Masina , dupa parerea mea are potential si cred ca se merita sa investesti in ea. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ford Explorer :W Dk vei fi putin mai specific in ceea ce vrei sa modifici, adk sa spui clar "vreau sa o inalt cu x cm, vreau sa ..ceva la reperul cutare" si vei avea si putina rabdare, sigur cineva iti va da cea mai buna solutie ! A...sa nu uiti sa pui poze inainte si dupa modificari ! Bafta! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator xxloud Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Ford Explorer Pai in primul rind as inalta masina cu vreo 10 cm adica 4 inch dar nu stiu exact cum ar fi mai bine suspensii sau body lift, si rotile mai mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Ford Explorer Uite aici. Tipul e din Oradea. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Ford Explorer ce arcuri are pe spate? foi sau elicoidale? Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Ford Explorer www.jamesduff.com www.skyjacker.com da si o cautare pe google cu procomp / tough dog si cam gata. detalii mai multe iti pot da baietii cu americance : Oresti ,Radu SPR, Lupu , Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Ford Explorer :W :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator xxloud Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Ford Explorer are foi de arc pe spate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Ford Explorer :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Ford Explorer Salutare Off Roadisti.... Am si eu un Explorer XLT 4.0 V6 din '92 si vreau sa-l lucrez putin... adica un pic de lifting, ceva rotite mai maricele etc. Poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi.... Poate stiti de unde pot achizitiona acaretele necesare pt Americane. am inaltat eu acum un ford bronco ll , este aceasi masina aproape cu al ta. Ssiul si puntile sunt la fel. Am pus body lift de 3" si vreau sa spun ca arata super. Vezi ca am un topic pe aici cu poze, si ai grija daca o inalti sa nu patesti ce am patit eu cu ventilatorul. Body liftul a costat 150 dolari cu transport cu tot. Daca vrei kit de inaltare te costa mai mult si apoi daca o inalti mai mult de 2" trebuie schimbat cardanul care si ala vreo 800 dolari si cu kitul 800 .... e ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate