Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ford Explorer

Vizitator xxloud

Postări Recomandate

Vizitator xxloud

Salutare Off Roadisti....

Am si eu un Explorer XLT 4.0 V6 din '92 si vreau sa-l lucrez putin... adica un pic de lifting, ceva rotite mai maricele etc. Poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi.... Poate stiti de unde pot achizitiona acaretele necesare pt Americane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Ford Explorer

Sal,

Am avut un Explorer de 4L XLT din 97 si iti pot spune ca m-am interesat si o poti modifica.

Pt. ea gasesti kit de inaltare , autoblocante , etc.

Masina , dupa parerea mea are potential si cred ca se merita sa investesti in ea.

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu

:W

Dk vei fi putin mai specific in ceea ce vrei sa modifici, adk sa spui clar "vreau sa o inalt cu x cm, vreau sa ..ceva la reperul cutare" si vei avea si putina rabdare, sigur cineva iti va da cea mai buna solutie !

A...sa nu uiti sa pui poze inainte si dupa modificari !

Bafta!

Link spre comentariu

Vizitator xxloud

Pai in primul rind as inalta masina cu vreo 10 cm adica 4 inch dar nu stiu exact cum ar fi mai bine suspensii sau body lift, si rotile mai mari

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Salutare Off Roadisti....

Am si eu un Explorer XLT 4.0 V6 din '92 si vreau sa-l lucrez putin... adica un pic de lifting, ceva rotite mai maricele etc. Poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi.... Poate stiti de unde pot achizitiona acaretele necesare pt Americane.

am inaltat eu acum un ford bronco ll , este aceasi masina aproape cu al ta. Ssiul si puntile sunt la fel. Am pus body lift de 3" si vreau sa spun ca arata super. Vezi ca am un topic pe aici cu poze, si ai grija daca o inalti sa nu patesti ce am patit eu cu ventilatorul. Body liftul a costat 150 dolari cu transport cu tot. Daca vrei kit de inaltare te costa mai mult si apoi daca o inalti mai mult de 2" trebuie schimbat cardanul care si ala vreo 800 dolari si cu kitul 800 .... e ceva.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare