gallly Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Buna seara, de ceva vreme cablu de la frana de mana de la a mea masina ( Discovery 2 ) sa deteriorat si ca urmare frana de mana nu se mai lasa pana jos si cateodata se aprinde si martorul in bord. . Am cautat pe net ceva tutoriale cu operatiunea de inlocuire a cablului, dar nu am gasit nimic concret. Ma poate ajuta cineva cu un tutorial sau ceva explicatii cum se schimba acel cablu? Multumesc si seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Salut, e descris la sectiunea Brakes - Repairs - Cable /handbrake in Workshop manual pe care poti sa-l descarci de aici https://www.dropbox.com/sh/47hbz40an5he5j2/AACH509eV_o7QhM5PoX6eFVLa ai si alte documente utile acolo NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gallly Postat Februarie 11, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2022 Multumesc sierrafery, o sa urmez instructiunile de acolo. Sper sa'mi iasa bine :). O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate