CostinIulian Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Salutare tuturor, sunt nou pe aici. De curand am achizitionat un Suzuki Grand Vitara 1.6 16V la care am observat o pierdere de ulei in spatele chiulasei, unde e montat un capac spre care merg mai multe fire trase prin copex, capac in care sunt montate un senzor si in partea de jos un furtun de apa care merge la caloriferul de sub bord (furtunul nu se vede in poze), Uleiul care se prelinge de acolo este impins de curentul de aer si murdareste cutia de viteze. Pierderea nu pare sa fie mare insa a fost clar neglijata si e deranjanta pentru ca alfel motorul e curat si merge ok. Am reusit sa strecor o inelara dreapta de 12 si am mai strans suruburile acelui capac, am sters totul in jur dar la urmatoarea iesire picaturile de ulei au reaparut in zona. Pozitia mi se pare foarte incomoda acolo, intre motor si peretele de tabla. Va rog spuneti-mi daca ati mai intalnit problema asta si ce as putea sa fac cu forte proprii (daca se demonteaza usor si ce garnitura / inel ar trebui schimbat). Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts