cryss Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 salut!azi am demontat fetele la usile fata pt o problema la chedere si am descoperit cate o mufa cu doi pini la fiecare usa.as vrea sa stiu la ce folosesc,nu dau nici un semnal de la cd le-am testat,oglinzile au incalzire si reglaj functional,pentru ce-or fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: pajero sport 2003 Semnalizare in oglinzi? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: pajero sport 2003 Sau pentru difuzoare pentru inalte (tweetere). La multe masini sunt puse chiar in dreptul oglinzii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: pajero sport 2003 Cryss...zice ca a masurat semnal de la CD si nu vine nimic...ar putea sa fie cabluri pregatitoare pentru tweetere dar nelegate la unitate. Sau pentru altceva... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: pajero sport 2003 Rabatarea oglinzilor(la unele modele). Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: pajero sport 2003 Rabatarea oglinzilor(la unele modele). Posibil sa ai dreptate,la mine sunt rabatabile electric. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: pajero sport 2003 ca sa nu ne bagi in ceatza ...trebuia sa zici de la inceput ca ai rabatare...daca o ai atunci numai de la audio poate sa fie...!!! ai difuzoare care nu canta in oglinzi!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate