claudiu.mures Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Salut. 1. Când am cumpărat Loverul am primit doar o cheie. E un pic stressantă chestia asta și m-am gândit să fac o a doua cheie. Oare aș putea să iau de pe net o cheie second și o carcasă nouă chinezească? Și când ajung prin vreun oraș cu diagnoză..... (de care? ) să o programez? Se poate așa ceva? Am văzut și pe Olx ceva cheie nouă, dar tot așa, trebuie programată. 2. Am pus stopuri cu led pe Discovery 3. Cadența e bună dar la bord pâlpâie și sună foarte repede releul (repet, doar la bord). Oare să montez rezistori pe becurile de semnalizare sau este vreun releu de semnalizare pentru becuri cu led. 3. Sărbători binecuvântate. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 23, 2022 Partajează Postat Aprilie 23, 2022 Salut, la D3 s-ar putea sa poata programa cheia orice atelier care se ocupa cu chei/telecomenzi auto nu e nevoie neaparat de echipament dedicat pt LR, de exemplu cum ar fi astia http://www.orionauto.ro/copiat_chei.html , trebuie sa intrebi ca mai sunt firme din astea prin Tg Mures, la vehiculele cu CAN-BUS cum e D3 functioneaza programatoarele multimarca...pt semnalizatoare LED trebuie rezistori nu merge altfel. Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate