avolocaru Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Buna ziua tuturor, Daca totusi citeste vreun nepot al lui Stefan cel Mare aceste randuri, ii amintesc ca Stefan cel Mare a avut mai multe neveste si este foarte posibil sa nu ne cunoastem si ca ma plimb sun numele de Alecsandru Volocaru. Oricum imi dau cuvantul de onoare ca ma voi bate numai pentru mandria de a fi MOLDOVEAN si totodata ROMAN. Calul meu este un Nissan Patrol Y60 din '97. Deoarece am ajuns la concluzia ca decat sa duc calul la potcovar mai bine il potcovesc singur, am hotarat sa fac si un site in care prezint cam in ce fel imi chinui calul. www.volgam21.ro. Recunosc ca siteul este primitiv dar sper sa fie mai important continutul. In rest toate bune si ne auzim curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Bun venit,vere :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" bine ai venit!tu esti ruda cu ala care revendica moldova? :twisted: frumos nissanul :bravo !@ 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Te saluta tot un var calit in podgoriile Husi-lor. Bine ai venit! :h5 :x :x Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Salut! Bine ai venit. Da' din partea cui esti nepot de'a lui Stefan? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Salut! Bine ai venit. Da' din partea cui esti nepot de'a lui Stefan? Multumesc tuturor! pai... sa-ti explic: voloaca este un instrument de prins peste, si dupa multe cercetari si in baza unor argumente solide am ajuns la concluzia ca stra-(...)-strabunicul meu era un nepot al lui Stefan cel Mare care se ocupa de aspectul culinar la curte. Iti dai seama cat de important era acest aspect culinar in vremuri cand asasinatele pe baza de cianura in mancare erau la moda. Se pare ca a murit degustand din borsul de fasole ce urma sa fie servit domnitorului si inainte sa fie imroprietarit, cel putin din cate stiu eu. :ha: Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" bine ai venit !!! :cl p.s.felicitari pentru site !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Sarbatori fericite tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Sal"tare ! fi bine venit baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Salut.Linkul acela cu volga functioneaza? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Salut.Linkul acela cu volga functioneaza? Da, vezi la 4x4; despre volga m21 am sa incerc sa pun cap la cap ceva dupa revelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Doar asta functioneaza azi :http://www.nepotiiluistefancelmare.ro ! Unde pot vedea si io Volga ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Doar asta functioneaza azi :http://www.nepotiiluistefancelmare.ro ! Unde pot vedea si io Volga ? La mine merge si www.volgam21.ro , nu stiu ce sa zic.Dar de unde ai celalalt site? inseamna ca ai intrat pe prima pagina. Daca te intereseaza in mod special volga m21, inca nu am nimic pregatit. Am foarte multe materiale dar trebuie sa le aduc la o forma coerenta si cat de cat documentate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Da , am intrat pe prima pagina dar acolo pe orice dau click nimic nu functioneaza in afara acelui link cu nepotii... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" http://www.volgam21.ro/4x4.htm incearca asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Eeeeeeeeeeee ! Alta treaba ! Multam ! :h5 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xtz_06 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" BINE AI VENIT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Bine ai venit ,,cumetre" si felicitari pentru Patraulea, frumos acaretul. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare" Multumesc si Sarbatori Fericite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate