Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare"

avolocaru

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor,

Daca totusi citeste vreun nepot al lui Stefan cel Mare aceste randuri, ii amintesc ca Stefan cel Mare a avut mai multe neveste si este foarte posibil sa nu ne cunoastem si ca ma plimb sun numele de Alecsandru Volocaru. Oricum imi dau cuvantul de onoare ca ma voi bate numai pentru mandria de a fi MOLDOVEAN si totodata ROMAN. Calul meu este un Nissan Patrol Y60 din '97. Deoarece am ajuns la concluzia ca decat sa duc calul la potcovar mai bine il potcovesc singur, am hotarat sa fac si un site in care prezint cam in ce fel imi chinui calul. www.volgam21.ro. Recunosc ca siteul este primitiv dar sper sa fie mai important continutul.

In rest toate bune si ne auzim curand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare"

Salut!

Bine ai venit.

Da' din partea cui esti nepot de'a lui Stefan?

Multumesc tuturor! pai... sa-ti explic: voloaca este un instrument de prins peste, si dupa multe cercetari si in baza unor argumente solide am ajuns la concluzia ca stra-(...)-strabunicul meu era un nepot al lui Stefan cel Mare care se ocupa de aspectul culinar la curte. Iti dai seama cat de important era acest aspect culinar in vremuri cand asasinatele pe baza de cianura in mancare erau la moda. Se pare ca a murit degustand din borsul de fasole ce urma sa fie servit domnitorului si inainte sa fie imroprietarit, cel putin din cate stiu eu. :ha:

Numai bine!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Va saluta un "nepot a lu' Stefan cel Mare"

Doar asta functioneaza azi :http://www.nepotiiluistefancelmare.ro !

Unde pot vedea si io Volga ?

La mine merge si www.volgam21.ro , nu stiu ce sa zic.Dar de unde ai celalalt site? inseamna ca ai intrat pe prima pagina. Daca te intereseaza in mod special volga m21, inca nu am nimic pregatit. Am foarte multe materiale dar trebuie sa le aduc la o forma coerenta si cat de cat documentate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare