Lanterna18 Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Vă salut, recent am achiziționat o Toyota Land Cruiser j90 Prado. Motor 3.0 disel de 125cp. Masina e automata, normal nu am cautat una automata dar din întâmplare am dat peste una care imi placea mult și din ce am mai citit cutiile automate din generația accea sunt ok, dar totuși am câteva întrebări și lămuriri. 1: Lângă schimbatorul de viteze am 2 butoane si anume "Power" si " 2nd ". Imi puteti da un exemplu unde si cand am nevoie sa folosesc butonul "Power" si "2nd" am inteles ca acesta cand e apăsat masina pleaca de pe loc cu viteza a doua si nu se mai schimba asa rămâne, se folosește la urcarea unui deal mai lung etc. 2. La maneta schimbatorul de viteze mai am un 2 si un L, acestea cand anume se folosesc? 3. La cutia de viteze am o jojă pentru verificare, cand se verifica uleiul direct cand e rece sau trebuie sa fie masina calda putin? ( auzisem ceva de genul de accea intreb sa fiu sigur) Vă mulțumesc și v-aș fi recunoscător. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts