albinaru Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Va salut ! A inceput sa ma lase telescoapele de la panoul de sticla al hard topului. Am vazut ca firma CarryBoy au mai multe variante pe diverse coduri. Nu se specifica lungimea. Hard topul meu este marca Autodesign. Am incercat sa adaptez doua amortizoare de Matiz insa, nu merge, sunt prea lungi cu 1 cm. Ce solutii ar fi in acest caz ? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Daca mai poti vedea codul de pe ale tale, cauta-le pe net caracteristicile, in special, forta pe care o dezvolta, apoi cauti ceva similar ca dimensiuni(inchis/deschis) si forta, dar de la alti producatori sau de la alte masini. De exemplu, pentru Kia mea hatch-back, eu am potrivit unele de la Skoda Octavia facute de Stabilus..... Vezi ce gasesti pe emag : https://www.emag.ro/piese-auto/brand/stabilus/c?ref=bc REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts