Maresalul Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Salutare! Stie cineva cum pot ca atunci cand dau drumul la ventilatorul de la climatizare sa-mi bage aer si spre picioare? Am incercat orice combinatie cu parghiile de dirijat aerul dar imi trimite aer doar la parbriz si la gaurile de aerisire din consola. :p http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: circulatie aer incalzire Nu stiu cum este la tine, dar poate a scapat parghia care dirijeaza clapeta si oricat ai actiona tu, merge in gol. Trebuie sa bagi putin capul pe acolo si sa vezi sstemul de actionare si cred ca se poate rezolva simplu.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: circulatie aer incalzire Uitasem sa precizez daca mai e nevoie ca e vorba de o Lada Niva; Pana acum am bagat doar degetele si nu am gasit nimic :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: circulatie aer incalzire Atunci descarca si tu manualul de reparatii pt a vedea schema de functionare sau ce si cum. Dar sunt sigur ca nu poate fi "rocket science" http://www.ladaworld.com/index.php?cPath=21 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: circulatie aer incalzire Nu stiu cum e la a ta sar la a mea am o maneta in partea stanga langa pedala de acceleratie.Dai de ea in jos si vine la picioare.Daca nu merge ia-ti sosete de lana si bocanci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: circulatie aer incalzire Din manualul de utilizare: (maneta e poz. 10, se poate manevra ÅŸi cu piciorul, după ce te obiÅŸnuieÅŸti... dar cu atenÅ£ie, că e totuÅŸi plastic... rusesc) 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: circulatie aer incalzire Salutare! Stie cineva cum pot ca atunci cand dau drumul la ventilatorul de la climatizare sa-mi bage aer si spre picioare? Am incercat orice combinatie cu parghiile de dirijat aerul dar imi trimite aer doar la parbriz si la gaurile de aerisire din consola. :p vezi ca la pedale putin in dreapata ai o grila e mai in spate putin da-o in jos, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: circulatie aer incalzire Va multumesc pentru ajutor stimati colegi :h5 Parca mi-as tine acum picioarele pe soba :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: circulatie aer incalzire Ce bine ca au intrebat altii inaintea mea. Eu adoptasem solutia cu bocancii si sosetele de lana. Azi imi bag nasu printre pedale si caut locsorul care imi asigura confortul picioruselor (incaltate cu 45) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: circulatie aer incalzire Cateodata sunt bune si sosetele de lana.lada sa nu bage caldura mai greu am vazut.E soba in toata regula. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: circulatie aer incalzire Nota 10 pentru caldura pe care o face Niva :h5 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: circulatie aer incalzire Stiti cum e reclama " fotomodelele care beau apa plata cu lamaie tin sa multumeasca celor care au inventat apa Dorna" , acum si noi " Posesorii de niva care nu si`au bagat prea tare nasul in agregat tin sa multumeasca tuturor colegilor care i`au ajutat cu raspunsuri la problemele lor "... :ha: de asta am venit aici ...ca sa ne ajutam intre noi :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: circulatie aer incalzire Nota 10 pentru caldura pe care o face Niva :h5 nevasta-mea m-a frecat mereu la cap ca-i ingheata picioarele in landrover, si sa iau pentru ea o masina cu caldura. am luat o niva dar de injurat n-am scapat, acum e prea cald de i s-a desprins talpa de la pantofi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: circulatie aer incalzire De ce nu se descalta? Sa nu mai piarda vreo talpa :ha: :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aky83 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: circulatie aer incalzire Va multumesc mult. Eu eram altul de adoptase solutia inginereasca cu sosete groase si bocanci. M-ati luminat :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator PILU Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: circulatie aer incalzire SI EU AM INCERCAT IN DIMINEATA ASTA CU MANETA DE DEASUPRA ACCELETATIEI SI MERGE. ALTFEL TE VEDE OMUL CU "MULTA" CALDURA LA PICIOARE DAR A MERS NUMAI DUPA CE S-A INCALZIT TUBULATURA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: circulatie aer incalzire Poate dupa ce sa incalzit caloriferul,ca tubulatura multa nu ai la picioare.niciuna nu baga imediat.Ce de lume fara caldura la picioare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: circulatie aer incalzire e o placere acum sa ma plimb cu Niva. La prima ninsoare o sa ies doar asa sa ma bucur de fulgi si caldura care vine la picioare :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: circulatie aer incalzire Da' greu mai era sa cautati o clapeta, ceva, pe jos pe la picioare ! Ce spirit de oameni descurcareti aveti in voi, daca nu stiti nici macar cum va functioneaza masina ? Noroc ca aveti aici oameni cu suflet mare care au gasit repede mesajele voastre si v-au dat un raspuns prompt ca altfel ... va gaseau "congelati" in "soba" de niva. :uameni :ha: :ha: :ha: :W to :cl :ha: :ha: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: circulatie aer incalzire @emanuele poti sa-mi zici ce masina mai are maneta de dirijare a caldurii pe sub bord? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: circulatie aer incalzire Cea mai tare e instalatia pe polipropilena. Te desface la sireturi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: circulatie aer incalzire Aoleu ce-am mai ras !! Nu-mi vine saaaa creeed mai baieti, ca ati stat sa inghetzati in Niva!! IN NIVA, care-i facuta pt Siberia ?!?!?! Tare :ha::ha: Stateam in tricou la -19 grade cat au fost !! Bine ca v-ati luminat ! :n1 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: circulatie aer incalzire Mi-ati deschis si mie cpaul cu incalzirea la niva, k am tremurat si eu pana acum in ea...... La orice m-as fi gandit, dar la o clapeta sub bord chiar ca nu ma ducea capul:ha: ma si vedeam ducandu-ma la stana sa fac rost de lana sa-mi fac ciorapi de lana.La asa o faza,faceam eu calcaiul si ii puneam pe rusi sa-mi faca restul....:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: circulatie aer incalzire Cea mai tare e instalatia pe polipropilena. Te desface la sireturi ! :hl... ia dezvolta ! ce zici tu de polipropilena? ca s curios ! nu stiu de asta ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: circulatie aer incalzire tare asta cu lipsa de caldura pe Niva era unul din putinele chestii cu care ne laudam . Si ca sa bage mai bine clapeta cu albastru ptr aer rece trebuie tinuta la mijloc ii faci praf pe ceilalti cand te dai jos in tricou pe vremea asta si dupa iti iei geaca beleaua este ca vine vara atunci sa vedem caldura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate