Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

circulatie aer incalzire

Maresalul

Postări Recomandate

Re: circulatie aer incalzire

Nu stiu cum este la tine, dar poate a scapat parghia care dirijeaza clapeta si oricat ai actiona tu, merge in gol.

Trebuie sa bagi putin capul pe acolo si sa vezi sstemul de actionare si cred ca se poate rezolva simplu..

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cum e la a ta sar la a mea am o maneta in partea stanga langa pedala de acceleratie.Dai de ea in jos si vine la picioare.Daca nu merge ia-ti sosete de lana si bocanci.

Link spre comentariu

Salutare!

Stie cineva cum pot ca atunci cand dau drumul la ventilatorul de la climatizare sa-mi bage aer si spre picioare? Am incercat orice combinatie cu parghiile de dirijat aerul dar imi trimite aer doar la parbriz si la gaurile de aerisire din consola. :p

vezi ca la pedale putin in dreapata ai o grila e mai in spate putin da-o in jos,

Link spre comentariu

Ce bine ca au intrebat altii inaintea mea. Eu adoptasem solutia cu bocancii si sosetele de lana. Azi imi bag nasu printre pedale si caut locsorul care imi asigura confortul picioruselor (incaltate cu 45)

Link spre comentariu

Stiti cum e reclama " fotomodelele care beau apa plata cu lamaie tin sa multumeasca celor care au inventat apa Dorna" , acum si noi " Posesorii de niva care nu si`au bagat prea tare nasul in agregat tin sa multumeasca tuturor colegilor care i`au ajutat cu raspunsuri la problemele lor "... :ha:

de asta am venit aici ...ca sa ne ajutam intre noi :cl

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Nota 10 pentru caldura pe care o face Niva :h5

nevasta-mea m-a frecat mereu la cap ca-i ingheata picioarele in landrover, si sa iau pentru ea o masina cu caldura. am luat o niva dar de injurat n-am scapat, acum e prea cald de i s-a desprins talpa de la pantofi.

Link spre comentariu

Vizitator PILU

SI EU AM INCERCAT IN DIMINEATA ASTA CU MANETA DE DEASUPRA ACCELETATIEI SI MERGE. ALTFEL TE VEDE OMUL CU "MULTA" CALDURA LA PICIOARE

DAR A MERS NUMAI DUPA CE S-A INCALZIT TUBULATURA

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Da' greu mai era sa cautati o clapeta, ceva, pe jos pe la picioare ! Ce spirit de oameni descurcareti aveti in voi, daca nu stiti nici macar cum va functioneaza masina ? Noroc ca aveti aici oameni cu suflet mare care au gasit repede mesajele voastre si v-au dat un raspuns prompt ca altfel ... va gaseau "congelati" in "soba" de niva. :uameni :ha: :ha: :ha: :W to :cl :ha: :ha:

4x4
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Aoleu ce-am mai ras !! Nu-mi vine saaaa creeed mai baieti, ca ati stat sa inghetzati in Niva!! IN NIVA, care-i facuta pt Siberia ?!?!?! Tare :ha::ha:

Stateam in tricou la -19 grade cat au fost !! Bine ca v-ati luminat ! :n1

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

Mi-ati deschis si mie cpaul cu incalzirea la niva, k am tremurat si eu pana acum in ea......

La orice m-as fi gandit, dar la o clapeta sub bord chiar ca nu ma ducea capul:ha:

ma si vedeam ducandu-ma la stana sa fac rost de lana sa-mi fac ciorapi de lana.La asa o faza,faceam eu calcaiul si ii puneam pe rusi sa-mi faca restul....:uameni

Link spre comentariu

Cea mai tare e instalatia pe polipropilena. Te desface la sireturi !

:hl... ia dezvolta ! ce zici tu de polipropilena? ca s curios ! nu stiu de asta !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

tare asta cu lipsa de caldura pe Niva era unul din putinele chestii cu care ne laudam . Si ca sa bage mai bine clapeta cu albastru ptr aer rece trebuie tinuta la mijloc ii faci praf pe ceilalti cand te dai jos in tricou pe vremea asta si dupa iti iei geaca

beleaua este ca vine vara atunci sa vedem caldura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare