Coca_SnK Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Salut, avand probleme cu 2 dintre injectoare respectiv cele de la cildrii 3 si 2, am hotarat sa le schimb pe toate 6. Zis si facut doar ca injectorul nou montat la cilindrul 2 pierde motorina si el plus ca valorile live sunt mult mai proaste decat inainte. Masina are si un usor tremurat la relanti. Injectoare sunt cumparate din Germania de la o firma ce le reconditioneaza. Atasez si poza cu valorile inainte si dupa. Astept si parerile voastre, am gresit eu ceva la montaj sau trebuiesc cumva codate injectoarele noi? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Salut, vezi procedura corecta poate iti dai seama daca ai gresit ceva sau nu D4 TDV6 injectors.pdf NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Coca_SnK Postat Octombrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2022 (editat) 15 hours ago, sierrafery said: Salut, vezi procedura corecta poate iti dai seama daca ai gresit ceva sau nu D4 TDV6 injectors.pdf 609.64 kB · 3 downloads Nu am aerisit sistemul…in rest am facut totul ca in manual. De unde pot cumpara si eu manualele de reparatii?Am citit asta pe un forum de Disco3 “Ideally, the PCM needs around 200 miles to fully adapt to its new injector, then recheck the readings again... “ crezi ca e valida informatia? Multumesc Editat Octombrie 12, 2022 de Coca_SnK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Nu stiu ce sa zic de afirmatia aia cu 200 mile, nu mi se pare logic... documentatie de tot felul gasesti daca te inregisrezi aici https://topix.landrover.jlrext.com/topix/vehicle/lookupForm (pe bani) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate