Georgenis Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Am o janta de tabla 10J 15 destul de stramba, care trebuie indreptata si roluita. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Unde pot indrepta o janta de tabla 10J? La Autosoft si la Sama au aparat de indreptat si roluit, dar cred ca tre sa ajungi in Bucuresti.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Unde pot indrepta o janta de tabla 10J? Pai vin la Bucuresti. Care din ei lucreaza mai bine? E destul de groasa janta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alias75 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Unde pot indrepta o janta de tabla 10J? Autosoft de la calea dudesti.au probabil cel mai priceput om din oras Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Unde pot indrepta o janta de tabla 10J? Multumesc. Sa vad cand ajung pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Unde pot indrepta o janta de tabla 10J? la Sama mai mult ca sigur ca va fi mai scump, dar nu si mai buna lucrarea, deci Autosoft ar fi solutia, as recomanda cel de pe Dudesti. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Unde pot indrepta o janta de tabla 10J? Si in Campina o poti indrepta si rolui,suna-ma si te indrum spre meserias! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Unde pot indrepta o janta de tabla 10J? Sincer, este cam stramba si nu cred ca mai iese ceva. Dar merita incercat undeva unde au echipament profesional. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Unde pot indrepta o janta de tabla 10J? Sincer, este cam stramba si nu cred ca mai iese ceva. Dar merita incercat undeva unde au echipament profesional. La tehnologia din ziua de azi ... ce e stramb,se indreapta,ce e rupt,se sudeaza asa ca nu mai fi pesimist :grin: doar trebuie gasiti oamenii potriviti. ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate