Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat modificare/Îmbunătățire punți Jeep Grand Cherokee 5.2

Alex S.

Postări Recomandate

Bună seara.Luni voi merge să achiziționez din Germania un Grand Cherokee 5.2 an 1996.Din ce am înțeles de la unii prieteni posesori de Grand Cherokee,acestea sunt mai slabe față de alte mărci la capitolul punți,grupuri,planetare,cardane(Indiferent de șofer,traseu,stilul de condus,etc,totuși sunt mai slabe ca alte mărci la acest capitol).Aș dori dacă se poate niște sfaturi,dar doar de la oamenii care dețin motorizarea respectivă,cea de 5.2 și care au și modificat ce era nevoie la ele,pt a nu pica la ele planetarele,grupurile,etc.Sau de la oamenii care chiar ar putea da un sfat bun,util,practic în această situație(Adică oameni care chiar se pricep la așa ceva).Sfaturi gen,ce anume ar trebui de modificat,ce piese,kituri,denumiri de firme de piese,kituri,etc,care fi mai bune și mai de durată(Știu,știu.Este f important stilul de condus în offroad și toate alea.Menționez asta pt că sigur vor veni sfaturi ce nu vor fi chiar numai despre ceea ce am întrebat.Iar pe mine mă interesează sfaturi tip, scurt și la obiect).Mașina va fi folosită...Nu aș putea să zic că la offroad extrem,tipul offroad-ului în care ne întoarcem cu mașinile distruse,așa cum se cam practică în România,dar va fi folosită totuși în anumite situații unde clar va predomina terenul tip offroad,și alte situații personale  în care nu îmi permit să mă lase când mi-e lumea mai dragă,să se rupă ceva la ea,deși nu ar trebui.De aceea doresc sfaturi utile.Nu voi modifica dimensiunea roților.Adică nu voi pune roți mai mari.Voi lăsa dimensiunea originală,dar va fi cu simexuri.Un kit ceva de arcuri telescoape adecvate,plus un pic de înălțare,dar nu excesiv.Atât doar cât să nu atingă simexurile în caroserie.Bară metal față,spate,troliu față,spate.Scuturi.Și cu ajutorul sfaturilor dvs,tot ce trebuie schimbat la punți,grupuri,planetare,cardane.Mulțumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare