pinti Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Am castigat la loteria portmoneului un suzuki samurai 92 injectie, dar am cateva mici nelamuriri sau probleme cum spun unii, la peste 70km/h incepe sa vibreze in reprize dar nu foarte tare am trecut cu el de 90 si la fel face ,este normal? Nu reusesc sa gasesc in metropola numita DEVA filtru de aer,in rest am schimbat (sau in curs de schimbare ) filtre ,ulei,curele... Pe fata are numai 3 foi si sunt cam drepte,astept pareri. Pe spate are 4 foi dar cea de langa punte este pusa invers,pareri !?! Ajutor ! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai bine ai venit :W pe fata sunt foile obosite si de aceea stau asa drepte pe spate este normal sa fie asa important sa nu se atinga foile intre ele adica cea de jos intoarsa invers cu cele de sus. cea mai ieftina varianta este sa le splinguiesti sau am inteles ca se potrivesc foi de arc de la damas.in legatura cu vibratiile uitate ca pot fi mai multe cauze telescoape obosite , reglarea unghiului de fuga telescopul de la directie ,sau poate te ajuta cei care au mai multa experienta suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai :W :h5 Bun venit!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai bine ai venit !!! :h5 :cl Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai salutare.verifica ce ti-a scris Dalmatianul!in legatura cu jocul de la directie.arcurile,cele din spate asa sunt ele,cele din fata sunt obosite.cam necesita schimbare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai rezolvat problema vibratii multumesc ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai pinti, trimite si tu prin PM un nr de telefon sa te sun cand mai reusesc sa ies pe coclaurile din zona noastra. Ultima iesire s-a lasat cu foarte mult noroi si o masina (din doua ) scapata intr-un sant cu pruni si spini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai Bine ai venit! :W daca ai rezolvat cu vibratiile este bine; ce vrei sa faci cu masina ? asfalt sau noroi? daca asfalt , ia si du-le la un mester fierar si le ,,springuiasca", daca MUD :grin: ia si baga un kit sanatos, altceva nu merita, cautat prin posturile baietilor - o sa gasesti chestii interesante despre Calmini (poti sa vezi si aici http://www.calmini.de/catalog/product_i ... 891cf24966 ) Sa ai spor la treaba :grin: Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai am vazut cele de la calmini si o sa vb cu varu din state sa imi cumpere o gramada de piese gen evacuare completa,kit suspensie,blocant spate,troliu dar mai intai sa scoata astia taxa si sa pot sa o inscriu deocamdata am nevoie de ceva telescoape stock,nu stiu dar am citit ca ar merge telescoape de papuc spate de foi pe fata am facut rost dar telescoapele sunt varza ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan27 Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai salut pentru partea din fata incearca sa scapi de arcurile foi si pune arcuri normale...DOAR FATA o seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai am vazut cele de la calmini si o sa vb cu varu din state sa imi cumpere o gramada de piese gen evacuare completa,kit suspensie,blocant spate,troliu dar mai intai sa scoata astia taxa si sa pot sa o inscriu deocamdata am nevoie de ceva telescoape stock,nu stiu dar am citit ca ar merge telescoape de papuc spate de foi pe fata am facut rost dar telescoapele sunt varza Telescoapele sunt ieftine - cauta la japanparts; spunea cineva ca sa-r potrivi si de la papuc de pe spate. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai am un prieten care ar avea reductii in punti de 5 si daca le iau oare pana la cat pot pune gume cu profil simx extrem binenteles ca imi mai da si planetare intarite ? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai in 4 low oare mai merg ? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai am un prieten care ar avea reductii in punti de 5 si daca le iau oare pana la cat pot pune gume cu profil simx extrem binenteles ca imi mai da si planetare intarite ? poti pune simex 31\10,5\15 :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: sfaturi pt un nou proprietar se samurai :W Bun venit,facem o iesire sinbata ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate