Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme haion Freelander 2002 5 usi

predaion

Postări Recomandate

Salutare
Am cumparat de pe net o macara haion https://prnt.sc/uFdCs-0q3pnO ca cea din imagine pentru ca cea veche avea cablurile rupte . Nu s-a potrivit foarte bine si mergea in suturi . Am mai reglat-o cat s-a putut , am resetat-o si chiar a dat sa mearga  dar dupa ce i-am montat si chederul si fata de plastic din interior nu am mai mers.

La actionarea clapetei de deschidere a haionului cobora geamul 5 cm, Din cateva actionari cobora geamul de tot . Tot manevrand si incercand s-a intamplat ca acum a ramas  hahoinul incuiat  , nu se mai aude nici un zgomot specifi de deschidere, geamul coborat jos , nu stiu ce are. Am lasat-o balta pana luni  azi fiind sambata. Poate are cineva o idee .

NISSAN TERRANO 2.7 TD-1991...LAND ROVER FREELANDER-2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Thanks 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Multumesc pentru informatii si ajutor.  O sa -l contactez pe domnul Dragos sa vedem ce zice. Eu cred ca in incercarea mea mai mult am stricat si alte piese mai precis actuatorul .  

NISSAN TERRANO 2.7 TD-1991...LAND ROVER FREELANDER-2004
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare