mazic Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 Salutare , ma lovesc de o problema pe care nu știu cum s o descopăr , am un 4runner înălțăt , cu 33uri la roti , am schimbat Rot ce nseamna pivoți și bucși pe fata , am făcut unghiul de fuga însă problema care o aveam și înainte sa schimb piesele , nu a dispărut , mai precis in momentul in care cuplez fata , rotile se închid din partea din făta , iar când dau in marșarier se deschid și merg înfrânate Din cauza asta , sa nu mai spun ca scârțâie anvelopele intr un mare fel pe asfalt , s amăgi lovit cineva de problema asta , un sfat …? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 pai cum sa mergi in 4x4 pe asfalt? 4runner nu avea caseta de transfer pe central? Daca are caseta de transfer fara diferential, ca la Aro, Patrol, etc, se merge in 4x4 doar pe aderenta slaba, altfel risti sa rupi ceva la transmisie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mazic Postat Noiembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 (editat) 17 minutes ago, rdk84 said: pai cum sa mergi in 4x4 pe asfalt? 4runner nu avea caseta de transfer pe central? Daca are caseta de transfer fara diferential, ca la Aro, Patrol, etc, se merge in 4x4 doar pe aderenta slaba, altfel risti sa rupi ceva la transmisie. Mai am încă una și n am nici o problema de genul , orice mașina trebuie sa meargă atât pr asfalt cât și in teren 4x4 , la a mea se infraneaza când o cuplez , se înnoada rotile pe fata Editat Noiembrie 28, 2022 de mazic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FNA Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 Să nu ai cumva rapoarte diferinte la grupuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mazic Postat Noiembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 11 hours ago, FNA said: Să nu ai cumva rapoarte diferinte la grupuri. Nu , sunt la fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate