DragosDudas Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Salutare tuturor ! Dupa multe cautari mi am gasit si eu utilaj. Este vorba de un Mitsubishi (Mimisicu , cum il alint eu) Pajero Mk2. Masina este echipata cu celebrul 2.5 deorece impozit mic , are aer conditionat sper ca functional , dar vedem in vara , blocant spate care este functional si din pacate doar Easy Select , nu am gasit deloc Lwb cu blocant central , spate , si dotarile care le doream. De ce Mitsubishi ? Dupa ce am avut Jimny , Frontera , Patrol Y61 , Vitara si Grand Vitara , tot la celebrul Mk2 m am intors deorece mi se pare cel mai bun pt mine si privind pret raport calitate mi se pare superior. Revin la masina. A fost adusa din Austria , a fost masina de vanator , si nu pot spune ca este intr o stare foarte rea , exceptand putina rugina superficiala la pragul stang si la aripile spate. Masina a venit echipata cu niste anvelope Good Year , un led bar , suspensie Trail Master stage 2 (chiar lucreaza bine suspensia) si are si un BL de 2-3 cm , (in viitor v oi renunta la BL) , si Avm-uri pe fata. Din fericire sasiul este foarte bun , chiar curat si seria este vizibila. O sa urmeze update uri cu ce imbunatatiri si reparatii o sa se faca la masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragosDudas Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 Astazi am iesit putin cu "locomotiva" pe deal , ca na... are nevoie de o proba. Ca si prima impresie sunt multumit de cum se manevreaza , puterea este suficienta , in schimb gumele foarte slabe , o sa urmeze un upgrade la 33x12,5x15 si alte jante , deocamdata ne mai dam asa. Spre fericirea mea , masina nu incalzeste , blocantul spate functioneaza si per total este ok. Ca si reparatii/intretinere astazi am refacut cablul de masa dintre motor si panoul ignifug si cel de masa dintre blocul motor si sasiu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts