Dinu alex Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Salutare am si eu urmatoarea problema cu alarma. Cand e scoasa din contact chei nu inchide nu deschide, cand e in contact merge perfect. Ce poate fi? IMG_5279.MOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Asta e ciudata rau, nu am mai auzit asa ceva si nici nu gasesc vreo logica, face la fel cu ambele chei sau ai numai una?, ai schimbat bateria in telecomanda? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinu alex Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 La fel face cu ambele chei. O sa incerc sa schimb bateria sa vad, dar nu cred ca asta e problema… mersi frumos sierrafery!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinu alex Posted March 16, 2023 Author Share Posted March 16, 2023 Am gasit oarecum problema. Se pare ca este reciverul. Merge numai aproape de el . Este bagat undeva deasupra pasagerului din spatele soferului. Daca o schimb trebuie aa fie in cod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Asta e "plug and play" il schimbi cu unul nou si gata. A fost derutanta chestia aia cu cheia in contact ca nu are contactul nimic cu asta ci se pare ca acolo se afla telecomanda in aria de acoperire scazuta a receiverului "obosit". Asta e defectiune comuna mai ales daca ai scurgeri prin trapa spate NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gina Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 Buna, am și eu o problema la discovery 3. De multe ori pățesc ca arunci când mașina e blocată, din senin, sa înceapă sa sune alarma. Știți oare care ar fi motivul sau cum as putea sa dezactivez alarma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinu alex Posted September 30, 2023 Author Share Posted September 30, 2023 Se pare ca era cutiuta neagra de mai sus. Am schimbat-o si e torul ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts