Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme inchidere centralizara +alarma

Dinu alex
 Share

Recommended Posts

Asta e ciudata rau, nu am mai auzit asa ceva si nici nu gasesc vreo logica, face la fel cu ambele chei sau ai numai una?, ai schimbat bateria in telecomanda?

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

• 3 months later...

Am gasit oarecum problema.   Se pare ca este reciverul. Merge numai aproape  de el . Este bagat undeva deasupra pasagerului din spatele soferului.  Daca o schimb trebuie aa fie in cod? 

7C881715-7D36-4D6D-9D82-9971F29CF2FF.jpeg

Asta e "plug and play" il schimbi cu unul nou si gata. A fost derutanta chestia aia cu cheia in contact ca nu are contactul nimic cu asta ci se pare ca acolo se afla telecomanda in aria de acoperire scazuta a receiverului "obosit". Asta e defectiune comuna mai ales daca ai scurgeri prin trapa spate

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

• 4 weeks later...

Buna, am și eu o problema la discovery 3. De multe ori pățesc ca arunci când mașina e blocată, din senin, sa înceapă sa sune alarma. Știți oare care ar fi motivul sau cum as putea sa dezactivez alarma? 

• 5 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use