Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ulei siliconic

Cipri76

Postări Recomandate

Va salut , am o problema legat de uleiul siliconic . Am recondiționat vascocuplajul , l-am curățat bine , am băgat uleiul din tub , dar pot sal invart cu mana , cineva mi-a zis că dacal pot învârti cu mana , nu e bun uleiul nu are vâscozitate a buna  . Asta e tubul cu ulei , e bun sau trebe sa caut alt ulei ??

Unde găsesc alt ulei ??Screenshot_2022-12-15-09-46-57-329_com.android.chrome.thumb.jpg.8e2c617a2c5f6a9fc6d1528823f6d3ef.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ala este ulei de Haldex pentru Freelander 2, care are o pompa de presiune actionata de un calculator. Nu are nicio legatura cu cel de Freelander 1.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Salut,  nu cred ca doar schimbarea uleiului te ajuta prea mult dar daca asta vrei sa incerci baga din asta https://www.olx.ro/d/oferta/ulei-siliconic-pur-pentru-diferential-vascocuplaj-100-000cps-60ml-IDgtHXD.html?reason=extended_search_extended_delivery o reconditionare e mult mai complexa chiar si schimbarea uleiului ca sa fie eficienta implica niste "manevre", vezi aici https://www.landyzone.co.uk/land-rover/how-to-recondition-a-vcu-yourself.307445/ daca ai ceva succes posteaza aici rezultatul pentru posteritate. Bafta

• Thanks 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare