Costi Dumitrascu LC Prado Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Va salut si imi cer scuze daca postez gresit(probabil un moderator ma va directiona unde trebuie). Problema mea este urmatoarea: am luat ieri masina dintr-un service unde am avut-o la vopsit, am luat-o cu incarcare zero la alternator, nu stiu ce s-a intamplat fiindca eu am dus-o in perfecta stare de functionare.nu reusesc deloc sa imi dau seama cum sa o refac sa incarce alternatorul bateriile de acumulatoare, mentionez ca am schimbat carbunii, releul regulator de tensiune si o siguranta fuzibila de 140 de Ah pe care am gasit-o arsa. Tot nu incarca bateriile, si alternatorul pe bancul de proba scoate 14.2 V deci ar trebui sa fie ok, dar la borne doar 12.3 respectiv 11.68! Astept cu mare interes sfaturile voastre. Cu stima Costi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Siguranta s-a mai ars dupa prima schimbare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell_ser Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Verifica impamantarile. Poate le-a vopsit temeinic Dorel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costi Dumitrascu LC Prado Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 Rezolvat: acea siguranta schimbata tot de Dorel, nu a fost prinsa in suruburi corespunzator si era un contact imperfect, acum totul e foarte bine! va multumesc frumos pentru interactiuni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costi Dumitrascu LC Prado Posted January 20, 2023 Author Share Posted January 20, 2023 La 31.12.2022 la 14:19, Max a spus: Siguranta s-a mai ars dupa prima schimbare? cu toate ca am pus una de amperaj mai mic(80 Ah) e totul in regula Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Eu am montat cate un dispozitiv pe baterii care le monitorizeaza si am o aplicatie care se conecteaza si imi spune care e starea lor. Le gasesti pe internet, destul de ieftine. Bafta! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts