Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce masina ?

4x4bogdan

Postări Recomandate

Salutari grup si ma multumesc anticipat pentru toate sfaturile pe care sper ca le v-oi primi.

Sunt un pescar inrait si umblu prin tara destul de mult cu aceasta pasiune in sange si am o mare problema cu masina "pescareasca. In acest moment sunt posesorul unui Kia Sorento 1 2.5 din 2002 140 cp. Am ales aceasta masina pentru ca este cea mai "simpla" si mai fiabila din toata gama produsa de kia pana acum. Si este "o jumatate" de off-roader, sasiu in scara, reductor, punte spate rigida si alte bazaconii. Problema este ca mi-a ramas mica si vreau sa "evoluez". Asa ca m-am bagat in OLX, in forum-uri, in Youtube si......sunt PRAF.

Va explic cerintele mele:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari grup si va multumesc anticipat pentru toate sfaturile pe care sper ca le v-oi primi.

Sunt un pescar inrait si umblu prin tara destul de mult cu aceasta pasiune in sange si am o mare problema cu masina "pescareasca". In acest moment sunt posesorul unui Kia Sorento 1 2.5 din 2002 140 cp. Am ales aceasta masina pentru ca este cea mai "simpla" si mai fiabila din toata gama produsa de kia pana acum. Si este "o jumatate" de off-roader: sasiu in scara, reductor, punte spate rigida si alte bazaconii. Problema este ca mi-a ramas mica si vreau sa "evoluez". Asa ca m-am bagat in OLX, in forum-uri, in Youtube si......sunt PRAF.

Va explic cerintele mele:

- 4x4, cu reductor, cu blocanti, roti mari (de la 31 in sus), 2 locuri, si spatiu de depozitare cam cat intr-o Sorento.

- fiabila, nu sunt probleme cu "bagat bani" inizial in ea dar apoi as dori sa am costuri de gestiune nu exagerate.

- cat mai putina electronica, senzori, etc

Cu astea spuse, pe OLX am gasit urmatoarele solutii:

- Pajero Mk2 cu motorizare 2.8, 3.0 si 3.5

- Toyota j90 motorizare 3.0

- Land Rover Discovery 1

- Toyota Lj70

- si ultimul care mi-a pus efectiv capac este un Jeep Grand Cherokee Zj 5.2 V8.

Nu doresc o masina LUNGA, trebuie sa mai si parchez, nu ma intereseaza consumul de carburant dar daca trece de 3.0, o sa o caut autoutilitara pentru impozit.

Masina v-a merge mult si pe asfalt asadar imi trebuie o solutie gen 50-50 teren-asfalt, deci siguranta si pe drumuri publice.

Masina trebuie sa fie capabila sa treaca prin noroaiele de pe langa Dunare, sa treaca santuri, sa se strecoare prin cotloane,

Budget pentru masina: 6000€

Budget pentru "imbunatatiri" circa 3000€.

Astept cu mare nerabdare sfaturile voastre

Multumesc

Editat de 4x4bogdan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare