Astral Posted January 12 Share Posted January 12 Ne-a parasit si bunul prieten Cobra..... Un mare pasionat, un bun preparator de masini 4x4 si, nu in ultimul rand, un foarte bun organizator de evenimente 4x4 prin care reusea sa ne adune si sa ne faca sa ne simtim bine, atat pe cei care "se dadeau" in concurs, dar si pe cei care mergeam acolo doar sa fim chibiti, sa facem poze, sa ne mai intalnim cu prietenii, sa mai despicam firu`n patru.... Pacat, mare pacat..... RIP, prietene....  REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip   Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted January 12 Share Posted January 12 Dumnezeu sa il odihneasca! "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted January 13 Share Posted January 13 Înmormântarea va avea loc sâmbătă 14.01.2023 în jurul orelor 12 in sat Ogretin, com Drajna, jud PH. Coordonatele cimitirului pentru cei care doresc sa...il conduca pe ultimul drum: 45°15'09.4"N 26°05'21.3"E Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vercingetorix Posted January 18 Share Posted January 18 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.T Posted January 24 Share Posted January 24 Dumnezeu sa-l aibă în pază ! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts