Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki Vitara, probleme relanti

razvan_
 Share

Recommended Posts

Salut, sunt nou pe forum. M-am prezentat, asa cum se cere. Am un Suzuki Vitara din 1990 si am probleme cu relatiul. In momentul in care motorul incepe sa se incalzeasca, nu mai sta la relanti si are tendinta de a se opri. Sta undeva la 400-500 rpm si daca nu accelerez putin nu trece de acea turatie. Am schimbat sonda lambda dar problema nu a disparut (alt motiv pentru care am schimbat-o este consumul destul de ridicat, undeva in jur de 16/100km). Pe langa asta, martorul Check Engine apare in forma 1 pauza 2 (am citit aici pe forum ca ar indica ca totul este ok). Dupa ce trece de acel prag de "aproape cald" merge bine si sta la relanti undeva la 1000 rpm. Tin sa precizez ca alt aspect care ma ingrijoreaza este faputl ca atunci cand este rece motorul sta turat undeva pe la 2000 rpm, chiar putin peste. Va rog sa imi spuneti daca este normal ca acesta sa stea asa de turat la rece (nu sunt foarte sigur ca e ok). Motorul este cel de 1.6 in 8 valve.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use