Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Hi/low switch

gallly

Postări Recomandate

Buna seara, din nefericire mi sa stricat cutia de transfer ( reductor ) la a mea masina si am achizitionat una second hand. Problema este ca cea 'noua' nu are hi/low switch .. O pot folosi asa pe masina sau trebuie sa o returnez si sa caut una cu acel switch? Cutia de transfer pare ca este la fel ca cea veche dar fara acel switch. Orice informatie este binevenita. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ai cumparat o cutie de 300tdi model mai vechi care nu are acel switch dar care e foarte important pt D2 deoarece in caz ca selectezi low trebuie sa stie ECU sa treaca pe alta configuratie cu injectie adaptata la noul cuplu si totodata HDC nu va functiona fara acel input. Cauta o cutie de transfer de D2 nu asa generic LT230 ca nu sunt toate la fel

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Buna ziua, revin cu o intrebare. Gasesc doar cutii de transfer fara blocant de vanazare...intrebare mea este daca pot muta cumva blocantul de pe cutia mea pe una fara?

Este dificila operatiunea daca se poate muta?

Multumesc.

Link spre comentariu

Salut, nu e foarte dificil, se schimba toata partea din fata(front output housing) asa cum e si piesele care se vad in kitul de conversie https://ashcroft-transmissions.co.uk/product/cdl-update-kit/ mai mult nu stiu ca nu sunt mecanic.... dar daca deja te dai la asemenea lucrari ce are cutia ta de nu se poate repara direct? exista kit de raparatie complet, exemplu https://www.ebay.co.uk/itm/253061479486, un mecanic dibaci care stie sa repare si cutii de viteze o rezolva 

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns sierrafery ... cutia are rupt pinionul intermediar si partea proasta este ca a ros si carcasa care trebuie schimbata...asa ca m'am gandit ca e mai simplu sa iau o cutie fara blocabil si sa schimb partea din fata. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare