Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano 2 - sfat solicitat

Tudor Vreme

Postări Recomandate

Buna,

Sint posesorul unui Terrano 2 din 2001 la 92000 km adus recent din Italia, motor 2,7 TDi, in stare foarte buna de care ma ocup acum sa fie OK,
dar mai am un Terrano 2 din 2000 la 250.000 Km pe care l-am rulat din 2010 pina acum si care tehnic este OK, are doar probleme cu caroseria care in partea din spate necesita interventii pentru inalturarea ruginii si in partea din fata la aripile interioare. Masina e complet functionala si inca te poti baza bine pe ea, caci pina acum nu m-a lasat nicio data. E masina mea de pescuit si nu a fost folosita decit la offroad usor ( drumuri si noroaie pe marginea apelor). E cea din semnatura. Un singur service pe parcursul anilor, acelasi mecanic de Nissan, totul schimbat imediat ce a aparut ca problema.

Intrebarea mea e: ce ar fi bine sa afac cu cea "veche", sa o pastrez ca sursa de piese sau sa o vind? Evident ca din cauza impozitelor nu voi putea sa le tin pe amindoua ( sint autovehicule - asa le-am mostenit in acte pe amindoua ).

La cea "noua" am o singura problema pe moment: geamurile electrice de la usile din spate nu merg, nu sint alimenate electric si nu am gasit sigurante arse, deci undeva trebuie sa fie o problema (poate ati intilnit careva o problema similara).

Terrano2 - 2.7 TDi/2000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...

Ca sa inchid subiectul, masina veche am vindut-o in final. Piese gasim girla din dezmembrari la Hunedoara. Problema geamurilor am rezolvat-o prin ungerea macaralelor, chederelor, erau intepenite dupa ani de nefolosire.

Terrano2 - 2.7 TDi/2000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare