Boco Postat Martie 5, 2023 Partajează Postat Martie 5, 2023 Detin un Freelander 2 TD4 din 2012 facelift 1 cu ceasurile de bord analogice cu seria BH5210849 FF si doresc sa le inlocuiesc cu DH5210849FE. Noile ceasuri puse in bord nu se aprind, nu sunt compatibile sau nu se potrivesc pinii din mufa. Ce solutie imi recomandati si daca puteti sa-mi dati o schema cu pinii din ambele mufe. In descrierea modelul DH5210849FE apare ca fiind compatibil cu modelul meu de masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 E nevoie de tester dedicat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Plus update de soft. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 48 minutes ago, DKW said: Plus update de soft. Care se face cu testerul dedicat , cred ca pt Fl2 doar Gap IID merge NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Merge cu SDD si chiar si cu Autologic. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate