grasuxxl Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt laurentiu, sunt din vrancea , posesor al unei masini - suzuki vitara usor pregatita- inaltata, cauciucuri... iubitor al muntelui si de curand incerc sa ma initiez in tainele off road-ului. [ATTACH]76364[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cpro Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Nou p-aici - conducator permanent de Suzuki Vitara, V6 2.0, fotografii nu am inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, sunt Adi din Brasov si sunt un nou mandru posesor de Pajero Sport.Astept sa o sui de coclauri.Poate mai gasesc colegi din Brasov pentru aventuri..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator CRF 250 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Florin din Bucuresti si sunt pasionat de Offroad pe 2 si mai nou pe 4 roti. Am un Galloper si un Blazer pe care datorita crizei as vrea sa le vand si sa-mi iau un Pajero de Anglia mai ieftinache cu care sa ma distrez pe coclauri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
docmarius Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Marius, porecla Doc, locatia Timisoara. Proaspat posesor a unui Jeep Wrangler YJ 2.5, incepator in de-ale off-roadului. Iaca si animalul: [ATTACH]76801[/ATTACH] "Doc" Marius, YO2LOJ Jeep Wrangler YJ 2.5 1995 Hyunday Accent 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,sunt Catalin din Gl. si a fost de ajuns sa particip la un Mitsubishi 4x4 show editia 2009 ca sa am microbul...conduc un Land Cruiser din '90 si un pajero englezoi de prin '96. Sper sa aflu cat mai multe de pe acest forum si sa fim o comunitate inchegata! Editat Mai 22, 2010 de katlin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare salutare,sunt marius din constanta de profesie coordonator auto,varsta de 27,si de ceva timp m-am infectat cu acest virus(masinile de teren) pana mai acu 3-4 luni eram un pasionat de masini mici(tuning exterior). sper sa scap de aceasta masina(audi a6 avant) si sa intru in posesia unui PATROLAKE,LAND SAU UN PAJERO.o zi buna va doresc in continuare. condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare.Sunt Florin(Twin'K - prietenii stiu de ce!! :y ) , din Ploiesti , sunt independent in intermedierile cu vanzari produse farmaceutice . M-a lovit microbul 4x4 dupa ce am condus un Terrano scurt cu volan pe dreapta , si , de atunci m-am hotarat ca imi trebuie si mie un acaret , dar lung din pacate , ca am 2 copii si multe multe jucarii... :old Editat Mai 23, 2010 de teodorescu.florin Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5 !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
copolinox Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Catalin din Buzau Masina ...(tata) GC din 97 5.2 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rusu31 Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Ioan,am 31 de ani si sunt nou pe forum,sunt din Satu Mare,sper ca nu gresesc postarea,sunt posesorul unui suzuki samurai putin modificat+audi allroad,i-mi place mult padurea,felicitari pentru acest forum,se pot invata multe de aici. Editat Mai 24, 2010 de rusu31 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Silviu, am 21 de ani si sunt simpatizant off-road. Nu am experienta si nici cunostinte in domeniul offroad. Masina mea este un BMW E30 325i, deci imi plac mai mult sporturile pe asfalt. :) 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor buna sant eugen am un suzuki samurai care momentan este in reparati capitale,si o vitara cabrio,nu am facut off road pana acuma dar sper sa incep cat de curand,imi pare bine ca am gasit acest forum care ma ajuta foarte mult sa invat despre off road.va multumesc si bafta la noroiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Seara ma numesc Sorin sund din prahova ploiesti, imi caut un mitsubishi pajero pentru a ma alatura membrilor!Va SALUT!:brimi place foarte mult forumul !:cl Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sorin , schimba-ti te rog locatia din profil daca ai spus ca esti din Ploiesti , acolo scrie ca esti din satu mare bun venit in club 4x4 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Rechinu Salut!Sunt Marius,nu prea ma pricep eu la butoane,dar ma descurc prin paduri.:banana.Am 35 ani,posesor de Suzuki Samurai si in mod normal locuiesc in Focsani(asta daca nu sunt mai mereu prin munti).E o onoare sa ma aliez voua,cei din CLUB 4X4.Desi un lup singuratic din fire,sunt tare bucuros sa cunosc oameni ca voi si sa putem organiza iesiri cat mai multe impreuna.Sper sa ne adunam toti cei din Vrancea sub marca CLUB 4x4 si sa formam un grup unit pentru a va gazdui pe toti ceilalti in zona. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maryuss Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Marius, am 25 de ani (in cateva zile) si urmaresc acest forum de ceva timp. Sunt pasionat de "mesterit la masini" si de offroad, o masina cu abilitati de a iesi in teren nu am deocamdata ca imi ocupa tot timpul studiile (la anu termin cu ele). M-am nascut si am crescut intr-o zona de munte (Cimpeni, jud. Alba) cu o gramada de locuri numa bune pt a-ti incerca "utilajul". Cat de curand vreau sa-mi iau un Samurai sau un M 461 si atunci sigur o sa va cer sfaturi privind diferite probleme si imbunatatiri. Abia astept "sa-mi fac de lucru" pentru ca la dacia ce o am de vreo 3 ani am umblat de prea multe ori la majoritatea suruburilor si a inceput sa nu mai fie asa "palpitant". Am ales sa ma prezint ca sigur o sa imi mai bag nasul in cate o discutie si trebuie sa stie lumea care ce cauta pe aici. Va doresc sanatate si spor la toate. "Prea multi prosti pentru o tara atat de mica.." :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea! Desi sunt inregistrat de ceva timp pe forum, de abia acum reusesc sa ma prezint si fac asta deoarece vine vremea in care sa incep sa postez. Nu am inca o masina 4x4 dar tocmai pentru aceasta vreau sa devin activ, am multe nelamuriri si sper sa ma dumiresc cu ajutorul vostru. Numele meu este Dodu iar prietenii imi spun Dodo, am 40 de ani, lucrez ca serviceman de aparatura medicala iar la mecanica sunt afon. Sper ca aici pe forum sa-mi maresc bagajul cunostintelor de mecanica si mai sper ca cel tarziu la anul sa intru in posesia unui Jimny. Pana atunci vreau sa aflu cat mai multe despre aceasta "jucarie". Nu sunt insa hotarat cu atat mai mult cu cat din toamna se mareste efectivul familiei (vine barza) si ma gandesc ca Jimny ar putea deveni cam mic dintr-o data. As mai vrea sa spun ca Jimny-ul (sau orice 4x4 ar fi) nu il voi folosi doar la off-road greu ci va fi si de oras si pentru drumuri forestiere de toate gradele de dificultate, asta pentru ca suntem impatimiti ai muntelui (eu si sotia). Pe curand :) LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alexandrrru Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Alex am 26 de ani si sunt posesorul unui wrangler yj din '91. Momentan masina este stock, dar in viitorul foarte apropiat voi face cateva modificari. conversie de la foi de arc la arcuri elicoidale kit inaltare 4" pe arcuri elicoidale discuri de frana pentru puntea spate roti probabil de 33" troliu, bara fata, proiectoare, si alte accesorii...cand va veni vremea lor. Voi atasa poze cu masina de indata ce va fi gata, momentan este la mecanic sa rezolv mici probleme pe la motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddl Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Dan din Cluj. Am 33 de ani si din martie sunt posesor de Pajero Sport 2,5 (2004) Inca sunt invatacel in ale 4x4 dar sper sa ma dau pe brazda. Pajero Sport 2,5 Toyota Corolla 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Velicu Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, numele meu este Bogdan din Dambovita, 25 ani, actualmente posed o Kia micuta care m-a plictisit si ma enerveaza faptul ca o tot lovesc pe burta, cerand astfel inlocuirea cu un 4x4 sanatos, de drum si offroad. Inca in cautari si sper sa pun mana pe un Patrol sau Pajero ... sau orice numai sa-mi iau odata.:mrgreen: Pana una alta:rsp, eu va citesc in continuare si sper sa ne vedem cat de curand cu brontozaurii pe teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gheorghe Razvan Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Razvan si locuiesc in Bucuresti. Am 42 ani. Am un Touareg cu care ma duc ocazional pe munte. Sunt in curs de a o pregati (in limite rezonabile) pentru drumetii mai interesante. Am inceput usor cu Drumul Regelui (DN67C Ranca), zona Gura Teghii (BZ)-Comandau, etc. Sunt foarte interesat de noi trasee. Astept recomandari. Multumesc. RG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!!!! @Gheorghe Razvan : Recomandari privind diferite trasee vei gasi rasfoind "Iesirile de la sfarsit de saptamana"...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate