ciocky Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, Ciocan Cristian ma numesc, si m-am contaminat de la verii mei cu microbu de fier tras prin noroi. Sunt din Bucuresti, lucrez in constructii ca un fel de consilier juridic in constructii, am 28 ani; proaspat posesor al unui Cherokee 2.5 benzina din '94, si o mobra de 600 cbr, fiatul grande punto nu are ce cauta pe aici. Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoluc Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc lucian si sunt nou venit pe forum si mai vechi pasionat de offroad. Am un pajero si un daihatsu feroza modificate putin de mine si baieti atunci cand avem timp. Sper sa ne intalnim la cat mai multe evenimente anul acesta. Spor la modificari! LUCIAN BLAGA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pit80 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toata lumea! Ma numesc Peter si am simtit si eu nevoia puternica de a face offroad. Dupa cateva experiente care mi-au deschis apetitu' am inceput sa caut o masina si am ales un samurai din '97 care de juma de an se tot imbunatateste pentru offroad asa ca doar recent am inceput sa ies cu el mai serios si totodata sa invat sa si conduc in teren greu.Sper sa ne vedem cat mai des si sa ne distram pe cinste.:wink: Peter, Samurai '97 pt nebunii Skoda fabia '03 pt restu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yura Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor . ma numesc yura si sunt pasionat de masinile 4x4 mai ales americane .acum 10 ani mi-am cumparat primul jeep vrangler dupa care mi-au trecut prin maini jeep cheroke, grand cheroke , dodge ram 3500 ,ram 2500, durango. chevy blazer k 5 6200 d de armata si niste europene si japoneze pe care nu vreau sa le mentionez... momentan sunt posesor de chevy suburban 6200 d adus acum un an din uk si inka un suburban inmatriculat in ro in stare de functionare care il tin pentru piese . o alta pasiune o am pentru motoare printre acestea se numara honda cbr 1000 rr kawasaki z750 si husaberg pentru off road ... imi face deosebita placere sa fac cunostinta cu membrii acestui site Chevy Suburban 6.2L V8 Diesel , kawasaki z 750 street fighter... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roland Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Ovidiu Gherghe - Bucuresti 27 ani, casatorit recent. ocupatie:IT,comert interes :Jocuri PC,pescuit,motociclism,pescuit,desen si mai nou off-road. 1989 Nissan Patrol y60 scurt rd28T, VAN , 2 locuri , model olandez, foarte bine conservat , cumparat de la proprietarul original...urmeaza sa fie preparat un pic, fara extreme, nu de competitie ,personalizat cu artwork creatie personala, deosebit Infantry - y60 rd28t scurt Cavalry - y61 td42 long ... e pe vine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator colonna Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna dimineata :)) e ora 02:48 si nu am somn ... am sa incep sa ma prezint : Ma cheama Colonna Gabriel , locuiesc in Bucuresti de profesie Manager IT si am o mare pasiune pt masinile de teren : Detin 3 Nissan Patrol Y61 - 2 inmatriculate una cu volanul pe dr. Si din cauza lor am ajuns membru in aceasta comunitate . Tin sa precizez ca hoby-urile mele sunt : - Muzica (chitara) - Filmele - Masinile ( am detinut peste 40 de masini pana in prezent) - Calculatoarele si multe altele ... Va salut si va doresc o zi buna : COLONNA GABRIEL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator free_spirit Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare !! Am inceput fix pe dos activitatea pe forumul asta si mi-am luat urecheala de rigoare :D , insa...o reglam din mers. Si cu bere, cand ne vedem la mare.:x Sunt Didi, din Mangalia, prof de muzica, pasionat de fotografie,de surubareala si de orice lucru ce are patru "roate" si se incapatineaza sa functioneze in orice conditii de vreme si de drum. Nu m-am prezentat pana acum ( si-mi cer scuze pentru asta ), dar inca nu sunt proprietar de 4x4 si as fi vrut sa ma prezint odata cu "mecanica" din dotare. In scurt timp imi voi cumpara un Galloper si atunci, voi incepe sa ma prezint si pe la intalniri.Am nevoie de o gramada de sfaturi, ca-s novice in 4x4. Si sper sa le gasesc pe cele mai bune la voi. Respect ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor! sint mario si ma bucur sa ma alatur voua. in curand voi deveni posesor al unui galloper pe care mi-l doresc de mult. urmaresc de mult acest forum si acesta este unul din motivele pentru care m-am hotarat sa devin posesor de 4X4. multi km si putine reparatii! Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Claudiu Maries, sunt din Baia Mare, sunt pasionat de offroad si pescuit, in prezent am un Suzuki Samurai in continua modificare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sant eugen imi cez scuze ca nu am facut prezentarea de la bun inceput ,e prima oara cand intru pe forum dar sper sa ma descurc mai bine de acum incolo :wink: discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinrazvan Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Vasile Florin, din Fundeni, jud. Ilfov, utilizator de Hilux, proprietatea "pravaliei". Lucrez in Telecomunicatii. Nu sunt impatimit al off-road -ului, dar nu ma dau in laturi de la o "actiune" de genul....4x4.:tk:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laczko_attila7650 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este attila, sunt din Cluj, si lucrez ca agent vanzari la o firma producatoare de scaune, pe langa studiile la facultatea de economie. Masina mea este un Jeep Cherokee din 1989 cu motor 2.1 renault, in stare de nefunctionare din pacate. Cu ajutorul vostru sper sal aduc inapoi in randurile masinilor clasice pe care a reprezentat candva. Bine v-am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex26 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: salut Ma numesc alex am 18 ani sunt din maneciu jud prahova. inac nu am o masina 4x4. doresc sa imi iau un TV 4x4 dar nu prea scump:wink: deci orice ajutor este bine venit. Imi place off road-ul si as vrea sa ajung sa practic sportu asta. Nr. tel : 0730703689 e-mail: alex_26_91@yahoo.com id mess: alex_26_91 nu este importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Pit80,yura,roland,colonna,free_spirit,Marianmario, claudiu mar ,boldwhich, florinrazvan,attila,alex26 Domnilor bine ati venit in :cl . Va urez de pe acum noroiala placuta si distractie la maxim. Va recomand sa folositi functia Cautare si vezi gasi niste lucuri destul de uimitoare. Regula de aur a offroad-ului : Niciodata nu te duce singur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georcaef Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Salut Ma numesc Radu, locuiesc in Cluj, sunt inginer constructor, imi place pescuitul cu naluci si plimbarile la munte, momentan am un samurai din 97, putinele cunostinte pe care le am in domeniul 4x4 le datorez in mare parte forumului:cl. Numai bine. http://i401.photobucket.com/albums/pp100/georcaef/suzi4.jpg http://i401.photobucket.com/albums/pp100/georcaef/suzi3.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Nicolae Mindrila si sunt din Cimpulung Moldovenesc. Imi place aventura off road si practic acest sport de ceva vreme. Pana acum m-am dat cu un atv iar in momentul de fata incerc sa modific un suzuki samurai. Ce va iesi, ramane de vazut. telefon 0726103135 email nicolae_mindrila2000@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator xelybry Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Adrian bucuresti frontera 1999, 2.2dti 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
g.adamov Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Grig, Iubesc natura si sporturile cu motor. Imi place tot ce inseamna on si mai ales off road. Am detinut scooter, moto, atv Suzuki KQ si acum am Mitsubishi Pajero Sport. Anul trecut, am fost copilotul lui Roberto la Suzuki Fest, Abota. In rest doresc sa acumulez informatie in acest domeniu si sa-mi setez masina corespunzator. Va multumesc anticipat pt sfaturile voastre! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jaker75 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Stefan,loc. Maneciu(cheia),Jud.Prahova Pot spune ca sunt "Virusat" la maxim de acest sport.Momentan detin un Suzuki KQ si UN samurai 92...ma bucur sa ma alatur forumului :cl. multe salutari. :ca----->>>:jp1--->:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Tiberiu din localitatea Ploiesti si sunt fascinat de acest sport si mandru ca ma aflu in :cl. Posed un Mitsubishi Pajero MK2 care se afla la doctor. Vedem ce o iesi. Respect clubului. tibicojocaru76@yahoo.com, tel. 0720855353 Editat Aprilie 5, 2010 de tibone Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Tiberiu din localitatea Ploiesti si sunt fascinat de acest sport si mandru ca ma aflu in :cl. Posed un Mitsubishi Pajero MK2 care se afla la doctor. Vedem ce o iesi. Respect clubului. Tibi , sunt foarte bucuros ca am ajutat la ``injectarea`` ta :grin:! Si nu uita , trebuie sa te simti bine si sa vi cu masina intreaga acasa ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Tibi , sunt foarte bucuros ca am ajutat la ``injectarea`` ta :grin:! Si nu uita , trebuie sa te simti bine si sa vi cu masina intreaga acasa ! Marius mersi mult....sa stii k ti-am copiat unele lucruri si le vei vedea cand va iesi jucaria de la doctor:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ciprian Strugariu, Bucuresti; mi-am luat de curand un Mitsu Pajero MK1 ca sa vad cu ce se mananca treaba asta cu datul pe coclauri. Deocamdata mai mult am ramas cu el decat sa ma dau, ocazie buna sa-i cunosc pe GPScu si Gaganul, care m-au scos :tk:tk . De fel ma ocup cu fotografia, ce fac se poate vedea pe www.strugariu.com. Masina e in transformare, deocamdata i-am pus troliu, kit de inaltare Trailmaster, schimbat proiectoarele, statie CB etc. Urmeaza cauciucuri profil simex si apoi sa vedem cum se comporta in teren. Cu ocazia asta ar trebui sa urmeze si niste poze cu ea in noua forma :top :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu codrut Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la totata lumea!Numele meu este chivu codrut,am o Vitara in patru usi din 93,1600,16v.De meserie,laborant teren,varsta 38 de ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nimrod Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Cosmin din Bucuresti sunt si pe unii dintre voi am avut ocazia sa-i cunosc la raidul de paste, unde am fost copilot dreapta-spate in Defenderul lui Radu. Ca masina am o japoneza 4x4 care n-are insa nimic de-a face cu offroad-ul si nici nu prea am ce sa modific la ea :) De sambata incoace insa citesc forumul din scoarta in scoarta si urmaresc bursa auto SH dupa o masina buna de incepatori, sper ca in cel mai scurt timp sa apar la intalniri "pe picioarele mele" Va salut, Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate