ursuletz_82 Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor!!! Am trecut in sfarsit de la turism la 4x4. Trecerea s-a facut pe etape incepand cu Cherokke 4.0 L mai apoi Grand Cherokke 5,2 L, in ultima vreme Pajero 3,0 L si actualmente de o zi sunt mandru posesor de Y60 2800 TD. Toate masinile au fost si sunt in 5 usi (LWB). Sunt din Tg-Mures am 28 ani,domeniul auto imi este si serviciu si hobby,mi-ar face placere daca as mai avea cu cine sa ma dau in off-road varianta soft.Excursii montane,vanatoare. Cei din MS nu ezitati sa ma contactati,mail sau tel;ursuletz_82@yahoo.com sau 0754-058488 Sanatate si drumuri bune la toata lumea! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor @ ursuletz_82 - bine ai venit :) www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Danut din Bacau si de 3 luni posesor de Grand Vitara 2.0 diesel automata. In stadiul stock in care este acum urca dealurile intr-un mare fel dar daca da de noroi (cu cauciucurile de strada) nu ajunge prea departe. Urmeaza in viitorul foarte apropiat un set de MT-ri si un kit de suspensie (3-4 cm sunt suficienti). Am poze cu mai multe suzuki din Bacau preparate dar din pacate nici una cu a mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
i_zoli Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Buna la toti Trebuie sa ma descriu, asa ca ... Ma numesc Zoli, sunt din TgM (Tirgu Mures) Tin umbra la pamant de prin '73 Lucrez in domeniul IT si iubesc masinile 4x4 (nu Suv-uri), cu care ma simt bine la munte Greu cu descrierea asta, sper ca ajunge Bafta la toti P.S. Cine vrea sa ma gasesasca: 0722 296 123 - 0748 648 576 sau i_zoli@yahoo.com Viata e ca :top azi este maine nu mai este ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kalifarul Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Eugen din Bucuresti Posesor Nissan patrol Y61 Hoby: mecanica auto si samsareala de masini:ha: Inca o data salut si bafta tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
i_zoli Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Trebuie sa ma descriu, asa ca ... Ma numesc Zoli, sunt din TgM (Tirgu Mures) Tin umbra la pamant de prin '73 Lucrez in domeniul IT si iubesc masinile 4x4 (nu Suv-uri), cu care ma simt bine la munte Greu cu descrierea asta, sper ca ajunge Bafta la toti P.S. Cine vrea sa ma gasesasca: 0722 296 123 - 0748 648 576 sau i_zoli@yahoo.com Viata e ca :top azi este maine nu mai este ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katadinuta Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor, Eu sunt Katadinuta din Campulung Arges. Am ajuns sa cunosc comunitatea "Club 4x4" pe vremea cand cautam o masina de "teren". Intre timp am gasit acea masina ~ adica un mitsubishi pajero scurt~ de care sunt foarte incantata. Urmaresc in continuare cu mult interes discutiile de pe forum, deoarece cunostintele mele in domeniu sunt aproape nule. Sper sa gasesc raspunsuri de la comunitatea "4x4", atunci cand voi avea si intrebari si sa-mi fie iertate daca vor fi "intrebari tampite". Acum insa ma bucur ca existati si ca primiti si incepatori. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spopescu Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Stefan, sunt din Bucuresti, si vreau sa fac off-road pe langa Campulung. Asa ca ma dau pe aici sa vanez un off-roader scurt si usor. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_m2002 Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Razvan,sunt din Sinaia si de curand am achizitionat un Mitsubishi Pajero 2800 varianta scurta din 96, de care sunt foarte mandru si in acelasi timp foarte multumit. Bineinteles ca mai am multe de aflat despre acest model in ciuda faptului ca am citit despre el inainte sa-l iau destul de mult, insa cu ajutorul vostru sper sa aflu tot ce am nevoie. Bine v-am gasit... Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cornekus Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Ma numesc Cornekus... Ce pot sa va spun de mine..sunt un om care in majoritatea timpului sunt foarte ocupat. Am dezvlotat o afacere care imi omoara tot timpul. Am un ATV RENEGADE 800 CAN-AM cumparat acum 4-5 ani cu care ma mai dau din cand in cand. Vreau sa-mi cumpar o masina de teren (off road).... Va salut pe toti si ma bucur ca am dat peste acest forum! Cornekus Editat Iunie 2, 2010 de cornekus Nume real Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mlucaciu Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Eu sunt Mihai din Brasov, sofer incepator :pt, detinator al unui Samurai (cu 265/70R15 + inaltat) achizitionat de curand in speranta de a-mi regasi linistea prin munti si paduri, departe de forfota orasului. N-a durat mult si am aflat ca realitatea este neiertatoare cu nestiutorii. Sper sa ma ajutati sa umplu cat mai mult golurile ca sa ma feresc de urmatoarele probleme care sigur vor aparea. Sa ne vedem sanatosi pe dealuri pe undeva ! Numa' bine ! "I always wanted to be somebody, but I should have been more specific." (Lily Tomlin) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Tot eu sunt. Adica asta... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=36366 Nu am murit. Inca. Schimbari majore nu sunt fata de ultimul update, in afara de oboseala crunta. Plus ... in curand (cam maxim 2 luni..) va mai fi un aztec. Junior. Mai vorbim. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragosh10 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toti! Dragos ma numesc, sunt din Brasov si sper ca in viitorul apropiat sa ajung sa cutreier padurile patriei pe 4 roti..........ca pe jos m-am saturat:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator traznet Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare din Onesti. Edi ma numesc, inginer de profesie, 37 ani. Posesor pana acum a 3 Mitsubishi Pajero, 2x 2.5D si 1x 2.8 TD. De anul asta din martie am trecut la un G Klasse, 280 GE, 1984, automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sXc alex Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma nu mest Alex....si am achizitionat un Pajero din 92 2.5..sunt un mare pasionat de offroad..dar cum e viata asta...nu a fost buget de asa ceva....am un Mercedes w124....si am luat un Pajero din Anglia cu volan pe stanga...am un prieten pe acolo....si acum astept pererile voastre despre ea pt ca nu ma pricep prea bine.multumes si o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ma numesc Mate Andrei Vlad din zalau,dupa cum bine se vede am ca hobby pescuitul(ceea ce ma face si un incepator al offroadului pentru ca asa e la noi) M-am inregistrat deoarece vreau sa aflu informatii cu privire la o masina 4x4 dar asta in alt topic. Pe scurt va urez o zi buna in continuare.:2dr Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ejas Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt nou pe forum si va spun ca imi place natura... Sunt vinator de peisaje... Conduc cea mai buna masina pe care am avut-o vreodata... Am profitat de criza si am luat la jumatate de pret un Freelander 2... Motorul de Peugeot este exceptional, 2.2 l, 160 cp, 400 Nm. As fi preferat sa aiba cutie manuala, dar deh... oferta era unica si de nerefuzat ... cutie automata Aisin, excelenta cu Shift Control... Consumul 12 in oras bara la bara, in afara 8.5 pina la 120 km/h, peste 10 l peste ... Vorbim, ejas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W 2 :cl ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibulgaru Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ,sunt Cristi bulgaru,din bucuresti ,detin un vauxhall,pe care incet ,incet doresc sa-l inalt ,sa-l modific un pic,ptr a ma putea da si eu in teren,alaturi de voi life matters only 2 yourself Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Marius din Bucuresti,29 de ani,proaspat forumist 4x4,vechi forumist la alte marci,intru si eu in aceasta lume fascinanta a tot ce inseamna 4x4(masini si posesori). Desi nu posed inca un 4x4 in curand ma voi alinia si eu la "standarde" asa ca sa auzim de bine .... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Marcel P., am 41 ani, mandru posesor de Mitsubishi Pajero 1994 SWB ( pilot ptr. fiul meu Alex0Pajero). Pasionat de soft off-road, iesiri in natura si vanatoare. Viitor membru (incepand de Joi 10.06) al Asociatiei Club Sportiv 4X4 Bucuresti :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit Marcel-Pajero for hunting! :2dr www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator tarnafes Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Dan, am 29 ani si locuiesc in Buftea.Am un Pajero II 2.5 TD Exceed in 7 locuri de fro jumatate de an.Am cumparato pentru spatiul oferit si sa imi pot cara masina de concurs la competitii.Sunt extra multumit de ea, are tot ce ii trebuie, lux, siguranta, si iti ofera cate o portie de distractie de fiecare data cand "o iei pe aratura" :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Cred ca de prin 2008 am sarit sectiunea asta Cu scuzele de rigoare ... Is Ionut ficior de prin Sibiu (marginean) arondat prin Bucuresti rupe lantul la stapan de prin 1997 prin diverse firme bastinase. De preferinta ma indeletnicesc in cele 8 ore pe plantatie cu culesul si vanzarea de gaze/petrol/energie electrica asta in afara de intinsul pauzei de masa la maxim cu colegii barfitori si atoatestiutori "corporatisti de altfel". Nu am ochi albastri si nici "baiat destept" nu sunt. Si pentru ca tot suntem in Club 4x4 ... pentru ca mi s-a pus pata pe un TJ si ulterior pe un JK de multa vreme am reusit ca in 2009 sa-mi iau un acaret blond si cracanat cam cum e cea descrisa in semnatura. Voie buna si sanatate si "noroi in roate"! 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 locdeparcare fost arhitect Salut, revin sub alta forma dar cu acelasi continut. Fost (user) arhitect, actual locdeparcare. Bine v-am regasit. Multumesc vstef_is. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate