momo Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut. ma numesc GEORGE si sunt din PH mai bine spus VALEA DOFTANEI adica munte cat cuprinde.de mult ma pasionat si ma pasionoaza in continuare 100% off-road-ul, noroiala, cataratul si in general plimbarile prin locuri in care poti ajunge doar cu un 4x4.am inceput cu un M461 prin 2007 iar acum am un an am luat unSUZUKI SAMURAI din 1996. dorinta mea ar fi sa ne adunam cat mai multi din zona(PH) si sa mergem pe munte. sa traiesti re! stiu masina ca mai mereu urc in weekend-uri spre Traisteni, Vadu lu' Zeghe... in zona aia p-acolo :y MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit Momo :wink:. Ma bucur ca te-a prins si pe tine microbu asta. Poate ne vedem la iesiri,bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Mitsubishi L2oo x2 Salutari! La indemnul unui prieten mi am facut si eu cont pe forum.Sunt novice in ceea ce priveste "4x4'ul". Sa incep cu inceputul, numele meu este Bogdan si sunt din Bucuresti.Acum, ca m am prezentat sa le prezint si pe ele...cele doua Mitsu L200. Ambele au cam aceeasi infatisare diferenta fiind ca una este "cabrio":)) si o alta mica diferenta este reprezentata de bulbar.:D Am sa incerc sa uploadez si niste poze cu ele. :2dr Ceva nu e in regula......te-ai prezentat, lasi sa se inteleaga ca-s masinile tale iar apoi le pui la vanzare spunand ca nu-s ale tale : "mentionez ca masinile apartin unui propietar de Service Auto deci nu se pune problema ca masinile sa nu fie intretinute sau sa aiba probleme ......" Anuntul cu vanzarea ti-a fost sters intrucat se vede ca n-ai citit regulamentul unde scrie ca nu se pun la vanzare pe forum masinile tertilor....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Cu ceva intarziere, si cu scuzele de rigoare, ma prezint si eu : Ma numesc Avram Cristian, sunt pasionat de 4x4, dar ca spectator, inca nu detin un "monstrulet" dar sper ca in putin timp voi intra in posesia unui samurai sau vitara, dar si a unei motociclete enduro. Locuiesc intr-o zona de munte deosebit de frumoasa si care are un potential enorm pentru sporturile extreme. Editat Iulie 24, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit Momo :wink:. Ma bucur ca te-a prins si pe tine microbu asta. Poate ne vedem la iesiri' date='bafta.[/quote'] salutare si bine v-am gasit! cu cea mai mare placere sar si eu la intalniri numai sa-mi permita timpul... vad ca esti din ploiesti si ma gandeam poate ne intalneam o fuga vineri pe la sala sporurilor sa ne etalam tractoarele :old facem ceva frumos vineri daca se mai anunta :2dr MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixsixtom Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Sorin din Alba Iulia, recent mi-am achizitionat o Suzi Vitara, 3 usi, 16 valve si vreau sa mi-o pun la punct cat mai bine. I-am schimbat distributia, filtrele, uleiurile in cutii, pompa de apa, ceva bucsaraie. Urmaresc cu interes ce se scrie pe forum si sunt dornic sa invat cat mai multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Sorin din Alba Iulia, recent mi-am achizitionat o Suzi Vitara, 3 usi, 16 valve si vreau sa mi-o pun la punct cat mai bine. I-am schimbat distributia, filtrele, uleiurile in cutii, pompa de apa, ceva bucsaraie. Urmaresc cu interes ce se scrie pe forum si sunt dornic sa invat cat mai multe. :W conjudeteanule AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ronin13 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cristi din Bucuresti. Detin o Octavia2 si tanjesc dupa un jimmy pentru care strang bani. Sunt pasionat de pescuit, off-road (cu masinile altora momentan) si de calculatoare (din care imi castig painea). Sper ca pe acest forum sa-mi clarific multe din intrebarile mele in ce priveste masinile pentru off-road si de ce nu multe altele. Later edit: scuze, am 32 de ani. Editat Iulie 27, 2010 de ronin13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor @ronin13 ai uitat sa-ti completezi varsta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pony Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit (traiasca Googu). Sunt Pony, numele real nu conteaza, ca in afara de mama nu ma mai striga nimeni asa, 29 ani (cand or fi trecut?), Bucuresti. Pana acum toate experientele off-road au fost doar pe propriile picioare si profitand de "masinile de firma". Am tot batut tara pe "asfalt" si am decis ca ar fi timpul sa incerc si pe langa el, cocotat intr-un utilaj corespunzator. Pana la a avea cu ce sa ma mandresc, ma multumesc in a citi topic-urile interesante pe aici si a incerca sa invat cate una-alta. pony Mugurasii sunt perfecti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHUT COSMIN Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut cu respect pe toti posesorii de 4x4 .Sunt din orasul Medias jud. Sibiu,sunt si eu posesor de Daihatsu Feroza 1,6 an fab. 1995,o am de un an jumate si sunt super multumit de ea ,printre altele sunt si pescar de Delta ,anul trecut in octombrie fiind in Delta cu ea ,dupa 4 zile de ploaie mi-a demonstrat ce poate cu adevarat tinand cont ca aveam si remorca foarte incarcata plus doi prieteni m-a uimit cu adevarat.Mentionez ca pana atunci nu am bagat-o pe teren accidentat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sanduk Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.sunt din suceava numele meu este alexandru si de ceva timp vroiam o masina 4x4.prima incercare a fost un audi tt quattro iar in urma cu 7 luni am cumparat dupa multe cercetari pe net un suzuki jimny .masina este englezeasca,automata din 2001 ,culoare rosie,f ingrijita.este un model f bun ptr drumurile tarii noastre si loc de parcare gasim cu usurinta.multe salutari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scrind Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Dragos, pasionat de tot ce inseamna off road. Detin in acest moment un Jimny 1,3 benzina, motor M13A, 4x4. Cred ca pot raspunde la multe din intrebarile Dumneavoastra referitoare la Suzuki in general. Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti! Jimny 1,3 16v M13A 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator shoco Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit ! Sunt Adi, locuiesc in Cluj , inginer constructor de meserie.Imi consum timpul liber cu pescuitul si articolele de pescuit. Abia astept sa devin propritarul unui Vitara si sa ma duc in cele mai interzise locuri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit ! Sunt Adi, locuiesc in Cluj , inginer constructor de meserie.Imi consum timpul liber cu pescuitul si articolele de pescuit. Abia astept sa devin propritarul unui Vitara si sa ma duc in cele mai interzise locuri :) interzise sau greu-accesibile? :dr1 MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Nicu sunt din Cluj si proaspatul detinator al unui Cherokee din 96 4.0 benzina. Consumul :x este super 1 ron/km, in rest dotari are full, am mai participat la offroad ca si pasager si m-am indragostit, sper sa colaborez cu userii acestui forum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
x-plane Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Lucian din Bucuresti, constructor de case din lemn. De doau luni am achizitionat un l200, 2008 pe care planuiesc sa-l modific usor pentru off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Alex din Campulung Moldovenesc, am 18 ani . Citesc de mult acest forum si m-am decis sa-mi fac simtita prezenta intr-un final. Am un Jeep Wrangler YJ momentan cu care ma dau pe dealuri. Sper ca in timp si cu ajutorul comunitatii 4x4 sa reusesc sa-l modific in ceea ce vreau eu cu adevarat sa devina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
annunaki Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Viorel din Galati. Detin un Chevrolet si tanjesc dupa un jimmy . Sunt pasionat de pescuit, off-road (cu masinile altora momentan) . Sper ca pe acest forum sa-mi clarific multe din intrebarile mele in ce priveste masinile pentru off-road si de ce nu multe altele. Later edit: scuze, am 44 de ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W @annunaki, :h5 vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kwt9199 Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut cu respect toati membrii :cl, Ma numesc Traian Giurgea,din Bucuresti,Bistrita si Afghanistan. De ceva timp ma relaxez urmarind acest forum. Este super! Felicitati pentru aceasta treaba excelenta! Sunt posesor al unui Mitsubishi L200,an 2007,putin modificat,inca in lucru. In viitor urmeaza un Samurai. Editat August 2, 2010 de kwt9199 L 200 , 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Giani, locuiesc in Breaza Prahova si de ceva vreme cochetez cu off road-ul.Prima masina pentru off road a fost un Samurai ce mai tarziu a ajuns la "rechinu" din Focsani,apoi un un alt samurai din 1995 ce l-am vandut(nu stiu de ce??) iar acum am o Vitara din '95 16 valve ce-mi aduce satisfactii foarte mari.Totusi Samuraiul ramane prima iubire si cred ca o sa am in curand unul. In rest ,multa experienta am capatat-o cu un Polaris RZR 800 si o folosesc din plin in cazul masinilor. Toate bune, KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sorin Olteanu - Bucuresti Masina jeep cherokee 94 cu diverse modificari. Ma dau din 2007, si pe coclauri si pe la concursuri. Tin la glume si astept acelasi lucru de la ceilalti. Pentru orice alte detalii va rog intrebati (nu-mi vin toate in minte). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AB86PAI Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Andrei, Cugir-Alba, inginer silvicultor, conduc un opel astra si sper in viitorul apropiat sa achizitionez o Toyota Hilux.:grin: Club 4x4 Brasov - www.4x4brasov.ro Land Rover Discovery TD5 Facelift, 2003 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Vlad, 31, inginer, Bucuresti. Nu am inca utilajul - urmeaza sa achizitinez....probabil un pajero 2 din 94 2.5 diesel din UK- dar inca ezit (buget mic, pretentii mari). Incerc sa gasesc pe aici pe forum rasp la intrebarile care ma framanta. In rest ...abia astept sa urc pe munte - de preferat cu 4x4 Sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate