Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salutari,apar si eu incepator cu un hi lux surf recent adus din englezia cu un motor 2.4 deja gata pus pe butuci;am 31 ani si sunt din bucuresti, si incerc sa ma documentez pentru o preperare soft 'de tura':h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari tuturor, nu sunt chiar nou pe acest forum doar a lipsit prezentarea. Ma numesc Florin sunt din SIBIU ,29 ani, si de ceva vreme am un samurai pe care tot incerc sa il prepar un pic. Sper sa si reusesc.

Toate cele bune

SUZUKI VITARA
Link spre comentariu

Vizitator jagermeister

Salut toti membrii acestui forum.Imi place f.mult off road ul .Inca nu sunt posesor de 4x4-poate ca voi reusi sa-mi iau si eu ceva.

Link spre comentariu

:clSalut,ma numesc Dana Edward-Madalin,am un pajero cu motor de 3200,7 locuri,culoare gri sobolan,an:2008 si ma gandesc sa mai imi iau inca unul din 96' preparat pentru off-road.

Imagine0025.jpg.0567b9917c7ca908c7d6f2fa2ed3aabf.jpg

Editat de AG22EDI
Link spre comentariu

Salut, sant Cristi, am un L200 din 2008 pe care am inceput sa-l modific.Ma ocup cu tractari din 2003 si imi place tare mult noroiala.:y

Salutari de la Oradea.:h5

Patrol Y60 - 96 tocator de $

L200 2.5 - 2008 producator de $

RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $

Link spre comentariu

Vizitator dvdoru

Salut, Doru din Medias, incepator de offroad cu o vitara 1,6l 16v, echipata standard.

Link spre comentariu

Salut tuturor pasionatilor de 4x4.

Ma numesc Cristi, si sunt de la Tulcea. Momentan locuiesc in Bucuresti , unde ma tine locul de munca, si conduc un Renault Symbol dci. Masina care m-a invatat sa conduc este un ARO10 ,'89, ce a fost modificata acum 10 ani, cand a primit un motor 1.6d VW, si a fost recarosata. ARO-ul este folosit de tatal meu si in prezent la stuparit.

Link spre comentariu

Salut numele meu este Cristi,nascut si crescut la Tg. Mures .Acum stau in Iasi unde sunt pescar si viitor vinator sper.Am o toyota LC 120 pe care o duc pe dealuri dar la nivel de incepator.

Va salut pe toti si bafta la ce va propuneti sa realizati.

Link spre comentariu

Salutare tuturor. Sunt de anul trecut aici dar nu m-am prezentat inca.. Ma numesc Radu, sunt din Cluj-Napoca, pasiunea mea este OFFROAD-ul si masinile 4x4,de-a lungul timpului am avut diverse auto 4x4 iar acum posed un Mitsubishi Pajero SWB motor de 2.8TD cutie manuala din 94.Sunt foarte multumit deocamdata de el si de performantele sale,am sa atasez mai jos niste poze...Toate cele bune !

Link spre comentariu

Va salut !

Numele meu este Daniel si sunt din Bucuresti.

M-am inregistrat aici pentru ca intentionez sa imi cumpar un 4x4 si incerc sa ma documentez cat mai bine.

Probabil va fi un Nissan Patrol , dar vreau sa citesc si despre Mitsu Pajero Sport sau Toyota.

Ozzy buna ! :)

:cl " God is my judge "
Link spre comentariu

Vizitator Epurasu

Salut, sunt Marian si sunt din Bucuresti. Am o Lada Niva, de care sunt foarte incantat. Nu am ramas impotmolit decat o data, intr-o mlastina, si atunci am hotarat sa-mi montez troliu. L-am montat dar nu am mai avut ocazia sa-l folosesc. :cl

Link spre comentariu

Salut,

Mihai, din Bucuresti, posesor de VW Eos, fara nici o legatura cu fenomenul off-road pana in prezent insa intentionez sa cumpar un 4x4. Sper sa invat lucrurile esentiale de pe acest forum si eventual sa gasesc o viitoare masina (low-budget:wink:).

Toate bune!

M.

Link spre comentariu

Vizitator BiziRazvan

aici vad ca merge. Deci sa ma prezint:

Bizon Razvan, 23 de ani, peste 3 saptamani o sa fiu Inginer Auto (imi dau licenta). Fiind din Campulung-Muscel am microbul 4x4 in sange....si ma bucur ca il am.

De 1 an, propritar de Land Rover Freelander 1.8. adus din Anglia, pana acum nu mi-a facut nici o figura....bine, io cam am grija de masini. Nu-mi place sa le omor.

O sa postez pe aici cateva poze din iesirile mele, sper sa va placa.

Link spre comentariu

io sunt Ilie, si m-am gandit sa mai dau o sansa forum-ului asta :)

am un Cayenne si un Hilux Vigo.

Porsche Cayenne S 2004 - Facelift 2009, cu evacuare magnaflow.

offroad-eru meu de sosea, pe care l-as vrea mai jos decat este.

nu l-am bagat NICIODATA la Offroad. A vazut numai schimb de ulei la 7-10.000 km, filtre si consumabile la fel - multa autostrada, drumuri lungi, altitudini 2500+ - nu am simtit nevoia de Turbo chiar si asa de sus.

http://img208.imageshack.us/img208/5361/image0814.jpg

Poze cu Vigo am sa bag, de indata ce soseste si montez tot ptr ea.

asa ca Salut TUTUROR !!!

Link spre comentariu

Va salut pe toti!

Ma numesc Vali, sunt din Constanta si am 33 ani. Sunt membru pe acest forum din decembrie 2008. Sunt pasionat de masini in general iar de cele 4x4 in special.

Am achizitionat de curand (de pe forum club4x4) un Suzuki Vitara metal top (englezoaica) din 1998, cu care merg zilnic in oras, dar din pacate, din cauza lipsei de timp, nu am apucat sa o scot decat de vreo doua ori la pescuit (...alt hobby).

Tin sa va multumesc tuturor pentru informatiile pe care le-am acumulat de pe acest forum.

Cu respect,

Vali

Experienta este singura in stare sa ne ofere informatie reala despre viata! (Mircea Eliade)
Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Alex am 29 de ani si detin o vitara de mai bine de 6 luni.In toata aceasta perioada nu am avut timp sa ii fac modificari sper acum sa ma apuc de ea mai serios.Momentan are un kit de suspensie si unul de body. urmeaza niste gume, bara fata si spate si ce o mai fi.

Am gasit acest forum si aproape zi de zi intru ca sa mai invat si eu din experienta altora.

Bafta la toata lumea!

Suzuki Vitara '92 JLX - Automata

0765.934.745

Link spre comentariu

Salut

Sunt Catalin, 39 ani si destul de nou pe forumul asta. De anul asta posesor de 4x4. Nu am prea multe iesiri la activ dar alea care au fost au fost super.... Si nu ma refer doar la decor... am dat de oameni de toata isprava. Bravo!

Pun si eu 2 poze.

:ang1
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare