Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salutari .sorin ghimbir din caras-severin loc bozovci ,sunt un vechi offroder concuram prin anul 2002-2004 k si copilot la veteranu adi ghimbir .

daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin:

mercedes g -in constructie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Adrian Tudorache

Adrian Tudorache sau AT 5.9(pe vechiul forum), Bucuresti, 39 de ani, pasionat de offroad. Schimbat V8 (GC ZJ 5.9) cu V6 (Toyo FJ Cruiser)

Link spre comentariu

Adrian Tudorache sau AT 5.9(pe vechiul forum), Bucuresti, 39 de ani, pasionat de offroad. Schimbat V8 (GC ZJ 5.9) cu V6 (Toyo FJ Cruiser)

Salut

Care e problema cu vechiul cont? Nu cred ca nu e rezolvabila. Nu are sens sa faci alt cont nou.

Link spre comentariu

Vizitator bulbuk

buna seara tuturor membrilor acestui forum ! Numele meu este Florea Bogdan si sint din Sighetu Marmatiei, un pasionat a tot ce e legat de 4x4 ,offroad ,drumetii in natura, excursii etc. Am inceput acu trei ani cu un pajero anu"90, 3.0 benzina o masina dealtfel buna dar parca... stiti voi dupa ce faci dependenta vrei mai mult si de un an jumate sint posesorul increibilului G klass W460.Am o mica afacere de pe urma careia traiesc destul de bine , necasatorit dar in curs:ypu, am 28 de ani si cam atit ca sa nu va plictisesc, bafta la toata lumea:2dr!!!

Editat de bulbuk
nu stiu daca l-am postat bine va rog sa-l mutati unde trebuie,multumesc!
Link spre comentariu

Vizitator dragos r

Salu. Sunt Dragos, din Targoviste si sunt un toyotist convins asa incat conduc un LC120 benzina 4000 ,automat ,din 2008 si pot sa spun ca daca ai incaltari bune si oaresce cojones, doar legile fizicii te pot opri.

Link spre comentariu

Vizitator laurentiu.p

Salut sunt un proaspat adolescsnt de 41 de ani intrat de curand in lumea off-road. Am cumparat un atv NF 500 si mai de curand un Suzuki Vitara din 93. Un duo de senzatie, cel putin pentru mine. As dori sfaturi pentru Suzuki deoarece e cam neumblata de ceva vreme si e cam ruginita in unele locuri, deasemeni cum pot sa o fac mai performanta(kit de inaltare, suspensii, evacuare, ceva firme care se ocupa )

Link spre comentariu

Buna la toata lumea. Sunt Catalin, 29 ani, locuiesc langa Sighetu-Marmatiei, mai exact in Mara, am un Pajero 2,8 TD din 99, pasionat de off-road, dar din lipsa de timp nu am avut ocazia sa si pactic asa ceva. Imi pare bine ca am dat de voi, poate asa o sa imi intre mai adnc microbul asta si cine stie.... Toate cele bune si spor la treaba

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

Vizitator Stef_tymo

Va salut,

Ma numesc Stefan Timofticiuc, sunt din Craiova si de curind posesor de Daihatsu Feroza(1995).Am ,cu siguranta,nevoie de ajutorul si sfaturile voastre pentru ca mai tirziu sa pot ajuta si eu vreun '' Stefan''. Multumesc de primire

Link spre comentariu

Re: Prezentarea membrilor o problema?

Servus tuturor!

Sunt Sandu din Focsani, am 33 de ani si am doua IMS-uri, unul din 1961 si unul din 1975. Cel din 1961 este functional dar este radiat din circulatie (il folosesc doar off road), iar cel din 75 este inscris in circulatie, dar momentan se afla in reparatie capitala!

Link spre comentariu

Vizitator sefmars

salutare tuturor, MA numesc marius sunt posesorul unei Kia Sorento 2006 full, mai putin cruiser piele si trapa :D

Link spre comentariu

Va salut,iulica din Potigrafu(PH) sunt , n-am offroader,am doar doua oltcituri :ypu si nici nu ma pasioneaza asa mult 4x4,dar am gasit aici destule subiecte tehnice care ma intereseaza,sper sa nu dati cu pietre in mine :h5

Link spre comentariu

Vizitator horia46

Salut,

Sunt Horia din timisoara si citesc cu interes de ceva vreme topicurile cu/despre jimny. Sa vedem viitorul ce ne rezerva ;)

Link spre comentariu

Salut,ma numesc George am26 ani sunt din Tileagd-Bihor(15 km de Oradea) posesor de Opel Frontera Sport 1994(Broasca).Pentru ajutor in Muntii Padurea Craiului(Apuseni) nu ezitati sa ma contactati la nr 0744216442.

Cardan bun!:cl

Link spre comentariu

Va salut!Ma numesc Bobi Sandu,din Brasov.Land cruiser 80 (1HZ,4,2) din "90,sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra.Felicitari pt. forum,o gramada de lucruri utile pt incepatori.Toate cele bune...

Editat de bobi.bv
Link spre comentariu

Va salut!Ma numesc Bobi Sandu,din Brasov,momentan stau in Polovragi,Gorj.Mandru posesor de Land cruiser 80 (1HZ,4,2) din "90,sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra.Felicitari pt. forum,o gramada de lucruri utile pt incepatori.Toate cele bune...

Buna venit pe forum!

Baga si niste poze cu utilajul sa ne spalam ochii.

Link spre comentariu

Vizitator gabone80

Salutare, ma numesc Gabi, sunt din Bucuresti si sunt (inca) mandrul posesor al unei Navare D40 rosii. Am multe de invatat de la voi, asa ca o va fiu prin preajma, cel putin pe forum.

Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Iulian, suunt din Mures si sunt posesorul unui Opel Frontera care imi da batai de cap cand vreau sa ies in off-road de aceea sper sa gasesc ajutor la voi. Despre forum tre sa zic ca e super:wink:.

Link spre comentariu

Salutare tuturor! Bine v-am gasit!

Alex este numele

Y61 este masina actuala (standard deocamdata, motorul de 3 litri, versiunea lunga, an fabr 2003), al patrulea Patrol din "curtea" mea, in ordine cronologica

Bucuresti este orasul de domiciliu

in general ies mai mult la tura decat la extrem/trial

alte pasiuni : ski, foto, baschet, mtb

Link spre comentariu

Vizitator patrol4x4

Buna ,

Ma numesc Ion si sunt din Gorj (limita cu Valcea).

Am descoperit acest forum mai demult dar abia acum mi-am facut cont.

Fosta mea masina a fost Suzuki Vitara acum am trecut la Patrol.

Bafta !

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare