TONI Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si imi pare bine sa fac parte din acest forum. Ma numesc Toni si sunt din Bistrita - Nasaud dar locuiesc in Irlanda. Sunt pasionat de offroad si in general de tot ce are motor :) Am avut mai multe jeep-uri dar de curand mi-am achizitionat un Patrol Y60 4.2 diesel scurt si urmeaza sa il prepar. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mmg Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! Sunt din Bucuresti, datorita unor colegi de pe alt forum am accesat 4x4 si am descoperit adevarati temerari dar si pasionati de tehnica, si in mod special toata stima celor care redau viata "acareturilor" mai vechi..., chiar impresionant! Sper si doresc sa am prilejul sa postez la tema dupa achizitionarea unui "utilaj". In drumurile mele am intalnit deseori membri ai clubului, si de-acum sper sa avem acelasi drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator flamingo_maryo Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, sunt Marius din Bucuresti, 22 ani, proaspatul posesor al unui Land Rover Freelander 1.8i, an 1999, dobandita in urma unui schimb auto.M-am multumit deocamdata sa-l pun la punct dpdv mecaniic. Stiu ca nu stau foarte bine la categoria "acaret" dar vreau sa ma documentez cat mai repede in vederea achizitionarii unui acaret mai capabil, in special un Y60, model care ma fascineaza. In speranta ca nu v-am plisticit deja va urez o zi buna in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcyrus Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Daniel din Bucuresti...momentan nu am o masina de offroad...am fost initiat in acest hobby de un "monstru sacru" in aceasta bransa. Pasiunea mea pt GPS-uri Garmin m-a facut sa intru in legatura cu multi offroad-eri care sunt niste oameni deosebiti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petel Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, numele meu este Bogdan si imi place offroadul.Sunt din Baia Mare si sper intr-o colaborare buna cu toti utilizatorii acestui forum. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raoul Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Raul (33) si am inceput-o cu stangul. Am postat in alta parte pentru prima oara si nu aici cum trebuia. Am facut aprecieri asupra unei masini si asupra motivului pentru care nu intreaba nimeni de ea dealtfel cum nu trebuia. Ma declar vinovat. Ghinion... Nu am masina preparata de off-road dar vreau una, nu am fost la competitii dar mi-as dori, deci totul in regula. Am un isuzu D-max nou nout si l-am aranjat ca pe o bijuterie deci nu vede pamant sub roti cel putin un an de acum incolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgio76 Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor.......... :grin:ma numesc gabi sant din suceava am 32 de ani sant pasionat de excursii montane am de vreo 2 ani un suzuki vitara model lung din 1992 pe care incerc sa l fac cat mai capabil in teren accidentat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neacsuvlad Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor si bine v-am gasit! Numele meu este Vlad Neacsu, am 29 de ani si sunt din Bucuresti. Jucaria curenta este un Volvo XC70 (cei interesati dintre voi puteti vedea ce reuseste sa faca "dricul" la sectiunea SUV). Ma bucur sa fiu printre voi si sper ca "infectia" sa sa instaleze cat mai adanc cu ajutorul :cl si sper ca in curand sa ma pot lauda cu ceva "dedicat" off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!!!!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Adrian Cernea, sunt din Bucuresti. Sunt posesorul unei Suzuki Vitara care este in curs de reconditionare. Sper ca in scurt timp sa deschid un topic dedicat masinii cu etapele reconditionarii si stadiul imbunatatirilor. Ca si hobby in primul rand recunosc ca orice are motor imi atrage atentia, iesirile in aer liber, munte, sau oriunde nu exista cultura manelista si taranism de Romania. O zi buna tuturor. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, :hi Sunt din ploiesti si sunt o mare amatoare de off-road.In weekend-ul trecut si anume 04.07.2010 am fost impreuna cu sotul meu (nessum de pe forum),detinator de Suzuki Vitara 1.6i la o mica ieseala in aer liber. Pentru mine a fost botezul si am participat in calitate de copilot.In concluzie m-am infectat rau de tot cu microbul acesta numit off road, a fost super si mi-a facut o deosebita placere sa cunsosc totii oamenii aceea cu care am fost! Poze si impresii se pot vedea pe forum la sectiunea iesiri la sfarsit de saptamana 04.07.2010 o mica noroiala in prahova va doresc tuturor multe noroieli si multa adrenalina in continuare!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alu2005 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea numele meu este Alu si sunt poseseorul unui Suzuki Samurai din 1997. Samurai 1997 cc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, :hi Sunt din ploiesti si sunt o mare amatoare de off-road.In weekend-ul trecut si anume 04.07.2010 am fost impreuna cu sotul meu (nessum de pe forum),detinator de Suzuki Vitara 1.6i la o mica ieseala in aer liber. Pentru mine a fost botezul si am participat in calitate de copilot.In concluzie m-am infectat rau de tot cu microbul acesta numit off road, a fost super si mi-a facut o deosebita placere sa cunsosc totii oamenii aceea cu care am fost! Poze si impresii se pot vedea pe forum la sectiunea iesiri la sfarsit de saptamana 04.07.2010 o mica noroiala in prahova va doresc tuturor multe noroieli si multa adrenalina in continuare!!!! Bine ai venit draga mea! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cauciucurixxl Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor buna; ma numesc Robert; sunt din Arad, aceasta este masina mea; Y60 din 1990; care nu a vazut f mult teren accidentat la viata lui, doar asfalt; 1998 Porsche Carrera 911 cabrio 1990 Nissan Patrol Gr 2002 Mercedes Sprinter 313 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Moss_ene Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Numele meu este Enache Mihai sunt din C-lung Muscel dar studiez in capitala, personal INCA nu detin o masina 4x4 dar pe viitor sper sa remediez aceasta situatie. Pasiunea pentru offfroad este boala mostenita (tatal meu fiind pilot de incercari/raliuri/raiduri/competitii offroad pentru fosta uzina Aro), am participat la cateva competitii doar in calitate de copilot, practic alpinismul, mountain bikeing-ul,treking-ul. P.S. imi cer scuze pentru neprezentarea anterioara postarii unor topicuri (promit ca nu o sa se mai intample :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prus Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare!!!:clce as putea sa va zic ca membru nou?!ca sunt fascinat de viteza...dar nu in ultimul rand de off-road.De o saptamana sunt din nou posesorul unei masini de teren:ypu,un Nissan Patrol 3,0 di Y61 long din 2001.Ca si masini de teren am mai avut un Opel Frontera ( chiar 2 bucati :y ),un Nissan Patrol 3,3 d tot long,Isuzu Troper 2,3 diesel,Toyota Rave 4 2,O benzina tot long. In momentul de fata mai am si un Audi A6, 2,5 tdi quattro, Porsche 911 targa ,motocicleta Yamaha R1 ,scuter Burgman 400.Cam atat!...si o sotie care este innebunita dupa aventuri...nu extraconjugale! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor sal ma numesc marius k si sunt din cluj de un an si ceva m-am imbolnavit cu offroad-ul si mi-am luat un mitsu pajero ......... nu mai stiu ce sa zic decat bine v-am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, am uitat sa mentionez in prezentare numele si anume Alina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviana Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Eu sunt Liviana 35, din Bucuresti si de 1 luna de zile am un Discovery 3... ramane sa vedem peste alte cateva luni daca a fost o alegere fericita sau nu. Ma bucur ca am vazut cel putin o alta persoana de sex feminin pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Eu sunt Liviana 35, din Bucuresti si de 1 luna de zile am un Discovery 3... ramane sa vedem peste alte cateva luni daca a fost o alegere fericita sau nu. Ma bucur ca am vazut cel putin o alta persoana de sex feminin pe forum. Bine ai venit Liviana! Vei ramne surprinsa cate persoane de sex feminin sunt pe forum. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviana Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit Liviana! Vei ramne surprinsa cate persoane de sex feminin sunt pe forum. :grin: Multumesc frumos. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure si sa imi dea ceva mai multa incredere (ca nu sunt singura pe lume) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Ciprian, programator, sunt din Bucuresti, am 33 de ani. Imi plac barcile cu vele si natura. Am cumparat de curind un suzuki samurai, de mult mi-l doream. E primul 4x4 pe care-l conduc, am fost foarte impresionat de diferenta dintre samurai si alte masini (4x2) pe care le-am condus prin noroaie. Weekendul acesta voi fi la Campina, cu samuraiul, daca sunt si alti membri prin zona, mi-ar face placere sa ne intilnim. (tel: 0746311322) De ieri masina are un numar nou: B 444 FUN:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plumb Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt alin, sunt din cluj si am ajuns pe acest forum cu scolpul de a ma informa cat mai mult despre masinuta(samurai sau vitara) ce vreau sa mi-o iau saptamana viitoare... si bineinteles sa imi fac cat mai multi prieteni cu care sper sa impartim aceeasi pasiune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine am revenit! Alex ma supranumesc eu :grin: Am revenit sub un alt nume pentru ca anul trecut am neglijat miscarea, mare rusine dom'le :uameni ...Dar am o scuza foarte buna, am avut marele examen de bacalaureat anul trecut, apoi am ramas fara rocky si s-a lipit un renault clio de mine, ca boc de impozite! Am reusit sa ma "decliotizez" si m-am "shogunizat", in speranta ca o sa ma primiti si pe mine printre voi, chiar daca sunt si eu mic si nepregatit :grin: imi displac groaznic masinile curate, vreau noroi peste tot, motiv pentru care o sa tin shogun-ul la 220. Drumuri bune si noroioase colegii!!! :cl :h5[/QUOTe Bine ai venit si totodata adio ca vad ca ai si fost banat!:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate