bkpghost Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Mitsubishi L2oo x2 Salutari! La indemnul unui prieten mi am facut si eu cont pe forum.Sunt novice in ceea ce priveste "4x4'ul". Sa incep cu inceputul, numele meu este Bogdan si sunt din Bucuresti.Acum, ca m am prezentat sa le prezint si pe ele...cele doua Mitsu L200. Ambele au cam aceeasi infatisare diferenta fiind ca una este "cabrio":)) si o alta mica diferenta este reprezentata de bulbar.:D Am sa incerc sa uploadez si niste poze cu ele. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
droppxxl Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ma numesc Cezar sunt din Baile Herculane. Imi place vanatoarea, pescuitul si tot ce inseamana iesiri in natura. Sunt nou pe forum si datorita voua mai invatam si noi multe secrete despre aceasta pasiune pe care o impartasim impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doru_3678 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari tuturor. Sunt Doru, din Craiova si sunt nou noutz. Bafta la namoale si la preparat msinutze !! :cort :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Steffanro Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt din Covasna, am de curand un suzuki vitara cu cateva imbunatatiri pe care il folosesc la vanatoare, pescuit la pastrav in munti, sau ocazional... la tractat. In curand voi evolua la Land Rover defender. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remo Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor, Ma numesc Remus si sunt din Arad. Sunt, de curand, posesorul unui galloper exceed 2,5 td, sasiu lung, fabricat in 1999. Masina am cumparat-o pentru vanatoare, nu pentru off road, dar deja nu mai stiu ce-mi face mai mare placere - vanatoarea sau drumul prin noroi pana acolo si inapoi! Nici nu ma pot plange de o asemenea dilema :). Va multumesc pentru informatiile pe care le-am primit pana acum de pe acest site si sper sa apucam sa ne si intalnim pe ceva colclauri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GianyP Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Giany,am 36 ani ,locuiesc in orasul Fieni jud. Dambovita, nu sunt posesor de 4x4 deocamdata,dar ma pasioneaza tot ce tine de domeniul automobilistic, deoarece am absolvit scoala in domeniul auto,fiind de meserie conducator mecanic auto,iar in prezent sofer pe un frumos Mercedes Actros din 2009.Va multumesc pentru gazduire pe acest interesant forum si sper sa am cate ceva de invatat si de aici. Bafta tuturor membrilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator tomacristibv Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, conform regulilor ma prezint si eu :P Ma numesc Cristi, 21 de ani, stundet la inginerie mecanica anul 3. Louind in Brasov am parte de destui munti in jurul meu, practicand foarte des drumetii, nopti dormite prin refugii, cross country. am o masina care nu are nici o legatura cu acest site, o Dacia Logan, dar, muntandu-ma in curand in Sacele, casa gasita fiind in buza unei paduri pe niste dealuri numai bune de noroit, doresc sa achizitionez un SJ sau o Vitara, probabil neanmatriculate conform bugetului meu de student la zi. la ideea de Lada Niva sau un Aro 10.1 cu motorul de dacie, data jos caroseria si facut doar un rollcage am renuntat complet :)) o zi buna tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mami Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari la toata lumea! Sunt un utilizator mai vechi al forumului, dar pentru ca nu am mai accesat contul de foarta multa vreme, am uitat parola si tot. Imi plac noroaiele, desi in ultima perioada nu mi-a mai permis viata sa le "degust"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Eu si off road Salutare, sunt Sergiu din Bacau am 22 ani si practic am crescut printe jeepuri. Sper sa nu ma laud prea tare dar familia mea are multe masini din care 5 jeepuri: un patrol y61 din 99, un h2 2007 putin preparat, un land cruiser j100 2004, un silverado3500 din 2005 si un patrol y60 care intentionez sa-l prepar putin singur in garaj. Nu se pune problema dac lumea zice ca conduc masina lui tata pentru ca eu tin la ele mai mult ca el si le fac tot ce le trebuie inclusiv servis, si nu mi-e rusine sa ma murdaresc. Sunt pasionat de off road dar in general cand am timp ies cu atv-ul decat cu jeepul. Ma pricep ceva ceva la mecanica si de aceea mi-am bagat nasul in Nissan si sper sa ma ajutati daca vreti atunci cand nu stiu ceva. Voi mai scrie despre proiect si cum va decurge. Bafta mare :h5 fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit in club. Apropo , primesc donatie una din masinile tale.... ar trebui sa imi multumesti , te scap de un impozit :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dreamer Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Eu sunt Alex, am 27 de ani si sunt din Brasov, am auzit de forum acesta de la Iwa, care imi este prieten si coleg de forum pe forumurile de la Oltcit si Citroen. Boala cu 4X4 o am de ceva vreme in sange, dar din motive financiare, nu mi-am permis un 4X4 si m-am dat pe unde am putut cu ce am avut in dotare ... visand in continuare la o masina pe gustul meu. Momentam am un Nissan Almera, care vreau sa il vand si sa imi iau o Vitara ( am un pitic mareeee cu Vitara :D ) si sa incep sa o modific dupa gustul si placerea mea. Inainte sa incep sa pun intrabari o sa citesc ce gasesc pe aici si pe urma mai vedem. Daca mai intreb cate o traznaie, va rog nu aruncati cu pietre :D Cu stima, Alex "Viata e facuta din amanunte, ce e drept ca-s mici si multe." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator REA2010 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Dani, am 30, locuiesc in buc, dar ma dau in Buzau, alaturi de baietii din extreme adventure. Sunt un fel de organizator la REA, fac trasee pt moto, si o gramada de alte lucruri. Am petrecut sub acelasi acoperis cu Floyota mai multe nopti anul acesta decat cu iubita mea, asa ca am decis sa dau o mana de ajutor in comunicarea cursei si pe forumurile pe care nu prea am ce cauta, fiind un simplu endurist, posesor la un moment dat in istorie de navara. Va astept la cursele noastre... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Balauru Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut stimati colegi, numele meu e Ionut sunt din Bucuresti, sunt poroaspat posesor de Lada Niva din '92 (cam batranica), sfarsitul de saptamana de obicei il petrec pe la Campina-Telega la volanul batranei impreuna cu colegul orzgam(care nu a avut bunavointa sa se prezinte). Cu stima :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor in primul rand vreau sa salut toti colegii de pe acest forum. Numele meu este Stefan, am 29 ani, sunt din Bucuresti (deocamdata) :)) Sunt de ceva timp membru pe acest forum dar nu ma prezentasem inca. Nu am o masina de offroad in momentul de fata. Am avut mult timp (pana sa-l ia leasing-ul inapoi) un Ford Ranger care mi-a placut enorm de mult. Sper ca in viitorul nu foarte indepartat sa fiu in "rand cu lumea" de pe aici. bafta tuturor :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va Salut... sunt George am 26 ani sunt din Campulung Muscel, is fan off road de multa vreme, membru pe forum de ceva timp, din pacate inca nu am acaret sunt co-"chilotul" lui drakus de cate ori am ocazia, am o moto de hard enduro ...ies de cate ori am ocazia si cam atat ... si pana ajung ls :old poate o sa vin cu poze cand imi iau .. :tk si pana la urma a venit 3.0 td automata ..cam fomista ce i drept da bine legata ..interiorul cu scaune sport o sa mai pun si poze din iesiri are 2 saptamani la mine hehe ..:ypu Editat Septembrie 6, 2010 de george_ss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Pentru inceput, imi cer scuze pentru postarea initiala. Ma numesc Andrei, sunt din Iasi, am 24 de ani, si detin o Suzuki Vitara, din 2000, injectie. Momentan nu am poze cu "fiara" mea, dar promit ca weekendu asta o sa o pun un pic la un test off-road prin zona Sucevei, si am sa fac poze. :banana Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ioanlazar1 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor! Ma numesc Ioan Lazar,sunt din Reghin, jud. Mures, hobby-ul meu este vanatoarea si asta ma duce in zone in care ai nevoie de un 4X4 de la bun in sus. Imi place sa ma catar pe unde apuc. Am inceput cu 4X4 din 1993 cu un Daihatsu wildcat de 2,8 litri fabricat in 1986, masina super buna pe care am indragit-o, asa ca acum am tot un Daihatsu Rocky de 2,8 litri turbodiesel cu intercooler, modificata de mine pentru off-road. Wildcatul din 1986 il mai am si acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiqaz Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut cu respect! Ma numesc Oprean Mihai si sunt un nou posesor de Suzuki jimny motor 1328 cmc. vvt,86 cp,an 2005,4wd,a/c,geamuri si oglinzi electrice,4x4 la buton. Iata si 2 poze: Suzuki Jimny 1,3 vvt 86 cp 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Ciprian, programator, sunt din Bucuresti, am 33 de ani. Imi plac barcile cu vele si natura. Am cumparat de curind un suzuki samurai, de mult mi-l doream. E primul 4x4 pe care-l conduc, am fost foarte impresionat de diferenta dintre samurai si alte masini (4x2) pe care le-am condus prin noroaie. Weekendul acesta voi fi la Campina, cu samuraiul, daca sunt si alti membri prin zona, mi-ar face placere sa ne intilnim. (tel: 0746311322) De ieri masina are un numar nou: B 444 FUN:) Te-am vazut la Vadu! http://s1027.photobucket.com/albums/y333/OffRoadDobrogea/20100718%20Corbu%20Vadu/?action=view¤t=forte_19005.jpg Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marisk Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt marius din buzau...dar mai mult prin anglia. i-mi place treaba asta cu noroaie si as vrea sa i-mi iau o vitara sa o fac cum trebiue Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Te-am vazut la Vadu! http://s1027.photobucket.com/albums/y333/OffRoadDobrogea/20100718%20Corbu%20Vadu/?action=view¤t=forte_19005.jpg Asta este de fapt link-ul corect: http://s1027.photobucket.com/albums/y333/OffRoadDobrogea/20100718%20Corbu%20Vadu/?action=view¤t=forte_18991.jpg Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor! alex ma numesc, din ploiesti, proaspat licentiat in economie :grin:, si lucrez la o firma de transport rutier (cred ca conteaza mai putin...) sunt pasionat de escapadele facute cu prietenii la sfarsit de saptamana prin locurile mai putin accesibile si am rezervat pentru asa ceva o Mazda B2500 din 2001. am mai postat cate ceva pe forum dar nu am apucat sa ma prezint pana in prezent. multumesc MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut. ma numesc GEORGE si sunt din PH mai bine spus VALEA DOFTANEI adica munte cat cuprinde.de mult ma pasionat si ma pasionoaza in continuare 100% off-road-ul, noroiala, cataratul si in general plimbarile prin locuri in care poti ajunge doar cu un 4x4.am inceput cu un M461 prin 2007 iar acum am un an am luat unSUZUKI SAMURAI din 1996. dorinta mea ar fi sa ne adunam cat mai multi din zona(PH) si sa mergem pe munte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit geo samurai ! Nu prea inteleg......zici ca vrei iesiri, ca ai o masina, dar masina ai pus-o la vanzare adineauri ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate