fane-isuzu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Fane fost isuzu Stefan Chindris,medic,cluj mutat la sectiunea lada niva ne vedem pe acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scorpions Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toata lumea....Nu prea am intrat eu asa cum trebuie in acest forum (motivul fiind discutiile cu administratorii si greseala mea necitind regulamentul) , dar sa vedem ce mai putem salva... Nume : Eugen , sunt din Iasi , 30 si putin de ani , pasiune mare la masini si mecanica am avut un bmw seria 5, apoi A6, (3.0L 4x4 amandoua) si in final luat de putin timp ML 350 4matic . Nu prea am experienta in off-road (tinand cont de masinile avute) dar as fi vrut sa intru in bransa ca ma pasioneaza ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ViorelM Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 (editat) Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Salut numele meu este Viorel si sunt din Iasi, postez pt. prima data pe acest site cu aceasta ocazie tin sa salut toti membrii. Am un Nissan Terrano din 95, 2.7 diesel, versiunea lunga. PS. Imi iubesc Terrano-ul meu (chiar daca am sa il vand din cauza crizei si a impozitului marit) ma simt mult mai bine in el decat in alta masina. Mentionez ca am Lexus 460 LS. Nu ma uit la aceasta nici cu c....:wink: Editat August 2, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Radu, un impatimit de off-road din Oradea, si sunt nou printre voi, dar cu un pic de experienta in aceasta aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Cezar,26,broker,Ploiesti. Impatimit al off rodului de ceva timp, am reusit sa adun 6000 km cu atv ul in off road. De curand mi am luat un Jimny Cabrio de care sunt multumit. 2006 - 20 000 km - 1.3 benzina. Se comporta onorabil in off road , numai ca simt lipsa diferentialului blocabil. Asa ca i-am adaugat in cele 2 sapt de cand il am : -Gume Insa turbo Dakar - de care sunt foarte multumit avand in vedere ca la consum se cunoaste f putin - la drum on road- cu 40l - 520 km si cu tot 40 l -60% onroad 20% off road si 20 % drum forestier 430 km. -SL lift 4 cm din flanse la arcuri- azi am facut modificarea si o sa va tin la curent cum se comporta. :c1 Editat August 3, 2010 de cezar333 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Cezar,26,broker,Ploiesti. Impatimit al off rodului de ceva timp, am reusit sa adun 6000 km cu atv ul in off road. De curand mi am luat un Jimny Cabrio de care sunt multumit. Detalii pe link-ul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55007 Salut ! Poti pune din nou pozele pe link-ul de mai sus, unde ti-am deschis un topic cu masina ta, dar micsoreaza-le intai sa fie maxim 1024x768 sau 800x600. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jagermeister Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut toata lumea din Selimbar-am un jaf de aro spartana -sunt discipolul lui Pasteanu.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dragos Popa Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Dragos,am 35 ani si locuiesc in Bucuresti.Sunt pasionat de vanatoare,mai putin de off-road.Am o Toyota LJ 70 din '88 si sunt foarte multumit de ea.Incerc zilele urmatoare sa postez niste fotografii cu ea. Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alecs_stefan Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, eu sunt Alecs, am 26 de ani si locuiesc In Bucuresti. Sunt pasionat de enduro si de curand simt nevoia sa achizitionez o masina 4x4 pentru iesirile mele. Sper ca pe acest forum sa gasesc raspunsuri la intrebarile din periplul meu in domeniu offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut eu sunt iulian,sunt din vatra dornei, 26 de ani, am un land rover discovery din 1996, achizitionat de vreo 2 saptamani, incepator. bine v-am gasit!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , sunt claudiu din bucuresti , am o frontera sport din 95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
papy25 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, evident ca fiind in aceasta sectiune sunt "unul nou".35 ani, din Ploiesti, proprietar de Discovery 2 TD5, an 1999, stare buna, de ocupatie jurist-nepracticant.Am avut ocazia placuta sa cunosc un tip de nota 10 care m-a indemnat sa-mi deschid un cont aici.Asa ca iata-ma, prezent printre dvs si asteptand dialoguri constructive si de bun simt. Sa fim toleranti si ingaduitori cu cei ce gresesc, doar asa putem ajunge la o viata mai buna! DISCOVERY II-TD5-1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Serban din Iasi, proaspat posesor de l200 triton . Respect CLUB 4x4 ! CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma Numesc Catalin Decianu am 41 de ani si sunt din Galati. Despre masini... una o vedeti in foto, a doua e un G 463 negru full in 5 usi si ar mai fi si un Pajero 3.2 DID. Cam asta e. Cu urarea de MULT SUCCES tuturor membrilor,va saluta inca o data Catalin DECIANU din Galati. Editat Decembrie 15, 2010 de dcncata http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sint Manole, din Bucuresti, momentan am o Octavia, dar vreau sa-mi cumpar un "acaret".Ma informez de pe acest forum ca sa aleg bine(sper).Imi place libertatea voastra.Respecte. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calinIR Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Toti Membrii , CALIN este numele meu, Sunt din Hunedoara de origine, nascut in Ian. 1982 in Acest moment sunt in Irlanda si Ma bucur ca v-am gait. Respect si toate cele bune. CALIn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! ma numesc Paul, am 29 de ani din Lugoj / Timis si sunt posesorul unui Suzuki sj 413. Sunt nou in ceea ce priveste Off-road-ul deci citesc si bag la cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
enderb Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor si bine v-am gasit. :cl Sunt George din Bucuresti/Pitesti; in ultima vreme datorita preocuparilor pe care le am (pescuit si mers la munte, iesiri weekend de weekend in natura) am ajuns la concluzia ca am nevoie de o masina care sa ma poarte si pe drumuri forestiere si zone mai accidentate. Momentan detin o Skoda Octavia 2 pe care intentionez sa o vand (eventual schimb) si sa imi achizitionez o jucarie 4x4. Momentan variantele la care m-am gandit sunt Toyota Hilux , Mitsubishi L200. Mentionez ca o voi folosi si pe asfalt, autostrada A1 destul de des, prin oras. Procentajul ar fi undeva 60% asfalt -40% offroad. Sunt deschis la sfaturi si pareri in privinta a ceea ce ar trebui imi achizitionez pentru a imi satisface nevoile. :h5 PS: unde se pot cere sfaturi despre achizitie ? Exista vreun topic deschis pentru asa ceva? :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor si bine v-am gasit. :cl Sunt George din Bucuresti/Pitesti; in ultima vreme datorita preocuparilor pe care le am (pescuit si mers la munte, iesiri weekend de weekend in natura) am ajuns la concluzia ca am nevoie de o masina care sa ma poarte si pe drumuri forestiere si zone mai accidentate. Momentan detin o Skoda Octavia 2 pe care intentionez sa o vand (eventual schimb) si sa imi achizitionez o jucarie 4x4. Momentan variantele la care m-am gandit sunt Toyota Hilux , Mitsubishi L200. Mentionez ca o voi folosi si pe asfalt, autostrada A1 destul de des, prin oras. Procentajul ar fi undeva 60% asfalt -40% offroad. Sunt deschis la sfaturi si pareri in privinta a ceea ce ar trebui imi achizitionez pentru a imi satisface nevoile. :h5 PS: unde se pot cere sfaturi despre achizitie ? Exista vreun topic deschis pentru asa ceva? :hl Bine ai venit ! Pune la functia "Cautare", "sfat achizitie" si da-i filtru sa arate doar in "Titlul topicurilor" si o sa scoata o gramada de topicuri ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adifcb Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor iubitorilor de noroie, turatii, natura sau intrun cuvant OFF-ROAD. Numele meu este Adi (adifcb), locuiesc in sighisoara, si am achizitionat o feroza din 94, nu are nicio modificare (inca), ceea ce inseamna ca trebuie sa citesc si sa invat de la voi. O sa revin cu poze si cu multa intrebari. Pana atunci *sa umblati cu bine* Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sini Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Sinan, sunt din Constanta si datorita job-ului locuiesc in Bucuresti. Am mai activat pe acest forum in trecut cand detineam un 4X4 Grand Cherokee 5.2, intre timp masina s-a dus, acum am un autoturism micut :wink: De curand am hotarat sa imi achizitionez un alt 4X4, de data asta un diesel(din motive financiare) si sunt hotarat 80% sa iau un Range de prin 97' iar daca nu, un Grand Cherokee din 1997-2000. Chiar am nevoie de parerile voastre si daca se poate as vrea sa ma ajute cu o diagnoza. Voi detalia in aria dedicata. Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Gforce Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Andrei, si pasiunea pentru mercedes G-klasse mi-a intretaiat drumul cu acest forum, micut dar foarte puternic :y. Oameni deosebiti, masini pe masura, m-ati ajutat sa mai aflu si eu una alta despre masinuta mea. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, numele meu este Razvan, am 26 de ani si sunt din Bucuresti. Sunt de ceva timp cititor al acestui forum, dar, din diferite motive nu m-am prezentat ( :x). Din nefericire, pentru mine, nu sunt posesor al unui utilaj 4x4 dar ma "dau" cu Niva colegului Balauru. In viitorul cat de apropriat imi doresc sa reusesc cu ajutorul dvs. sa imi achizitionez un utilaj (Niva? Samurai? Pajero? ...). Toate bune, Razvan “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SD33 Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Piper,locuiesc in Alba Iulia,am un Nissan Patrol 3300 (SD33),multumesc pentru accept in club si astept propuneri de iesiri in zona si nu numai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate