Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut! Sunt Piper,locuiesc in Alba Iulia,am un Nissan Patrol 3300 (SD33),multumesc pentru accept in club si astept propuneri de iesiri in zona si nu numai.

Si daca tot cauti o iesire, contacteaza-l pe AndreiBizzy, luati-l si pe nik4x4_offroad si fuga la FanFest ca a inceput !!! :h5

Uite aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53651&highlight=Rosia+Montana&page=3

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator naepescar

Salut, sunt Nae din Constanta, si m-am inscris aici pentru ca vreau sa imi iau un 4x4 special pentru pescuit, nu tin sa fac off-road cu el dar,,,daca merg in Delta vreau nu vreau o sa fac si off-road, asa ca m-am decis spre un 4x4 cu diferential blocabil, cu portbagaj de minim 600-700l,,,,Mitsubishi Pajero, L200, Land rover discovery, sau Toyota Landcruiser,,,sau ce o mai fii, am timp sa caut si sa ma hotarasc. Sper sa ajung la concluzia corecta si sa iau o masina buna cu ajutorul informatiilor de aici. Orice sfat e binevenit si apreciat, multumesc de ajutor anticipat. Nae

Link spre comentariu

salutare tuturor

sunt Adrian din Timisoara, 40 ani, prins de microbul off-road deocamdata doar la stadiul de documentare, in curand sper sa trec si la fapte (un suzuki sau o toyota m-ar unge pe suflet)

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

Va salut baietzi.....sunt un valenar......Razvan.........conduc mult....imi plac masinile de teren si mai ales imi place sa vad ce pot face cu ele........ador natura si viatza.....fetele frumoase si ambitioase si nu in ultimul rand :2dr.......... Ma distrez momentan cu un Land Cruiser lj95...... pt ca mi-am vandut bijuteria.....

Link spre comentariu

Salut, sunt Ionut Ciric din Braila, am o Vitara JLX soft top, '91, neagra...in curs de modificat :)

Inainte imi placea pe teren drept: http://www.youtube.com/profile?user=cereceul#g/u

acum imi place sa ies de pe asfalt...in curand o sa iubesc sa ies de pe asfalt..:)

La sfarsit de drum..asfaltat..:)
Link spre comentariu

Vizitator Mos

Salut all, sunt Mos, iubitor de munte cu rucsacul in spate, acum cu masina la picioare, din Bucuresti, 48 ani.

Link spre comentariu

Salut tuturor. Sunt FHM (=trigrama numelui meu; fara nici o legatura cu revista), 37 ani, Bucuresti, imi place sa merg pe munte cu cortul si mai nou incerc si cu masina (a unui prieten deoarece masina din dotare de abia se descurca pe asfalt).

Sunt interesat de dispozitive GPS si harti trasee montane - pt a renunta sa mai car cu mine plansele printate dupa harti digitale de o calitate slaba, harti adunate de prietenii mei pe parcursul anilor.

In acelasi timp caut si o masina 4x4 (fara pregatire speciala off-road) care sa imi permita sa ajung pe munte mai repede.

Link spre comentariu

Salut,

sunt Mircea din Mures,momentan posesor masina de strada (si moto enduro:y) si as vrea alaturi de voi sa intru si eu in randul4x4,caci nu prea stiu multe...

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu

Woooaw...

trebuia si CNP-ul :)

Marian din Bucuresti :)

Nu e vorba de nici un detaliu pe care tu consideri ca n-ar trebui spus despre tine......e vorba doar ca aici suntem o comunitate, cu bune si mai putin bune, aproape ca intr-o familie......vei cere ajutor, sfaturi, vei primi suport, vei cunoaste oameni cu care vei iesi la iarba verde, cu unii poate vei deveni prieten.........si mai e treaba ca asa e politicos cand intri in casa cuiva : dai "buna ziua" si te prezinti !

Anyway...... :W:cl:h5!

Link spre comentariu

Vizitator Mierea_Naturala

Am sa fiu foarte nepoliticos acum ( dar ai sa-mi ierti acest gest )

Intretin un altfel de forumuri , tot un fel de comunitati si sunt "impuse" aceleasi Reguli care chiar sunt respectate...

Dar incordarea cu care ma " documentez " de cateva zile in ceea ce priveste achizitionarea unui SUV m-a facut sa intru asa...cu bocancii...

IMI CER IERTARE :tk

Link spre comentariu

Am sa fiu foarte nepoliticos acum ( dar ai sa-mi ierti acest gest )

Intretin un altfel de forumuri , tot un fel de comunitati si sunt "impuse" aceleasi Reguli care chiar sunt respectate...

Dar incordarea cu care ma " documentez " de cateva zile in ceea ce priveste achizitionarea unui SUV m-a facut sa intru asa...cu bocancii...

IMI CER IERTARE :tk

Apologies accepted ! :h5

Link spre comentariu

Salut!

Sunt din Buzau si ma numesc Alexandru.

De citiva ani buni tot cochetez cu acest sport. Am participat anul trecut la Covasna Trophy pe un Suzuki Samurai rosu. Iar acum am un Terrano 2.

Va asteptam la Buzau pe toti pentru innoroiri frumoase!!!

Link spre comentariu

Vizitator GRV

salut, sunt Radu, sunt inginer, inca nu stiu daca sunt sau nu pasionat de offroad, dar de masini sigur sunt pasionat. am intrat pe acest forum la indrumarea unui prieten, dar se pare ca am inceput cu stangul necitind regulamentul de la inceput, am fost mustruluit de un administrator. scuze pt asta. am un aro 244 turbodiesel si inca nu stiu ce as putea face cu el. incercari de offroad cu el am facut pe campurile de langa casa dar prea multe nu cred ca poate face. astept indrumari de la cei mai vechi si cunoscatori in bransa (fani ARO).

Link spre comentariu

Vizitator andreiconstantin

Salutare la toata lumea,

sunt nou pe aici, tocmai mi-am achizitionat o Feroza si sunt foarte nerabdator sa o prepar si sa o bag la treaba. abia astept sa comunicam pt a afla lucrari despre off road

Link spre comentariu

Daihatsu Feroza '93

Florin, Craiova.

Zilele trecute am cumparat o Feroza si am asteptat cateva zile pana sa o prezint ca sa o si vad in teren. Masina este din 1993, in stare foarte buna, apta de plimbari. Cateva fotografii din zona Tismana - Valea Cernei facute azi.

:j

Nissan Patrol 3.0 LWB 2008
Link spre comentariu

Salutare!

Sunt nou pe acest forum si chiar si in off-road.

Am in calcul achizitia unui Samurai si asta la sugestia colegilor si prietenilor mei dragi de la Agnita, Dra & Sese. Sper sa ajung la Sighisoara in septembrie la Suzuki Fest, iar de acolo la mai multe.....Cat mai multe.

Un om puternic poate muta muntii, un om destept, ii lasa acolo ca nu il deranjeaza!!!!
Link spre comentariu

Salut, sunt Ana, am un suzuki samurai (de 3 zile:banana) pe care l-am botezat Sami, si sper sa-l umplu de noroi cat de des.

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare