lucian Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor bine ai venit! ne vedem la noroiala.poate ne arati si niste poze cu acaretu.:banana Am reusit sa pun si o poza cu el dupa ce am facut o iesire pe dealurile bacaului din parte dinspre buhoci,acum cu noroiala nu stiu sincer!?, as vrea sa merg sa-i incerc puterea si abilitatile daca imi poti spune unde cand si cum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Am reusit sa pun si o poza cu el dupa ce am facut o iesire pe dealurile bacaului din parte dinspre buhoci,acum cu noroiala nu stiu sincer!?, as vrea sa merg sa-i incerc puterea si abilitatile daca imi poti spune unde cand si cum. hai sa vb la topicul Iesiri, nu de alta dar sa nu ne-o luam pe cocoasa de la vreun moderator.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
livia si noro Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE TUTUROR si bune intentii sa va aduca pe aici :hi: ->ma numesc : CATANESCU DAN-NOROCEL ->data nasterii : 31-aug-1976 RM.VALCEA ->locatia : RM.VALCEA ->ocupatia : momentan ma lupt cu criza. asa ca fac orice ->.reparatii calculatoare,preparare masini de teren,mecanica auto,tinichigerie auto,vopsitorie auto,tester diagnosticare auto, amenajari inerioare,design si fabricare mobila pal,electricitate,sudura argon, etc. ->stare civila : casatorit -LIVIA (ocupatie avocat) -copii : GIULIA 5 ani ->hobby : orice ma face sa simt ca traiesc . Exemplu OFFROAD ->stare materiala : m-am nascut in pielea goala ce-i pe mine e castig -> interese : promovarea discutiilor despre orice ->studii : - 1-4 Scoala GENERALA nr. 10 VALCEA - 4-8 Liceul pedagogic - 8-11 liceul Hanry Coanda,,sofer,,mecanic auto,, 8-12 liceul teoretic - - diploma ,,bacalaureat,, inceput facultatea ,,Inginerie mecanica,, renuntat anul I Cam asta sunt eu Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA :jp1:rsp :rsp Crazy Wolf->0740130543 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floryn Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 va salut cu respect ma numesc floryn sunt din bucuresti si sunt posesorul unui suzuki samurai din anul 1997.sunt nou venit pe acest forum si sunt sigur ca voi invata multe dupa acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jiminy Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Jiminy/Jo - pe rand pilot/copilot pe Subaru Forester Boxer. Imi cer scuze ca prima postare nu a fost aceasta. Succes tuturor in ceea ce isi doresc sa obtina de la acest sport! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terra2007 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare membrilor, Sunt din Bucuresti, am un terracan trans. manuala 2.9 crdi, calatoresc destul,zic eu, si ador muntele si delta. Numai bine tuturor!:hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bucur_potre Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Bucur din Bihor. Am un Mitubishi Pajero 3000, benzina, cutie automata. si a ramas cuplata 4x4 s ablocat maneta de cuplaj datimi si mie ceva idei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giany Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salve tuturor!!! sunt giany din bucuresti. am o toyota fj 70 din 1990 pentru care am agonisit din greu si la care am muncit cca un an.dupa atata munca "bocancel" al meu e gata de a fii inoroit alaturi de frumoasele voastre bijuterii. in speranta ca voi gasi timpul necesar pt cateva iesiri,va spun :bine v-am gasit! & sa auzim de bine! TOYOTA LJ 70 BMW 528I Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Cristi din Bucuresti si sunt mandrul posesor al unui Pajero Sport 2.5. Sunt pasionat de fenomenul offroad si moto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Scuze pt intarziere.Nu sunt familiarizat cu bucataria forumului. Am crezut ca prin completarea profilului am indeplinit si formalitatea de prezentare. Pe scurt: inginer electronist, 42 ani, pasionat de foto, pescuit, iesiri in natura auto sau pedestre. Posesor Yaris d4d. In prezent, in dilema intre jimny si grand vitara pentru cumparare. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Szász Attila Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Attila din Baraolt. Inceput facultatea Mecatronica la brasov. Am un Suzuki Samurai Sj413. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
auro Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare baieti ma numesc aurel ,sunt nou posesor de jeep grand cherokee(am mai avut un mitsubishi sport gear 4x4 dar l-am vandut dupa ce am ramas impotmolit cu el pe teren arat :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sonatul1 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Adi din Oradea,42 de ani.Am un Mitsubishi Pajero 2.8 anul 1997. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vehicross Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor un salut cordial tuturor . sunt Ovi , cluj-napoca , posesor de Isuzu -un model mai mult decat frumos care se numeste VEHICROSS. astept sa vad daca reusesc sa ma integrez in grupul vostru. numai drumuri bune va doresc tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator red patrol Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toata lumea.sunt din timisoara,am un nissan patrol si sper sa fac ceva cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cottoninio Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt cosmin, sunt din bucuresti. M-am inregistrat pe acest forum pentru a cere sfatul vostru in decizia pe care o voi lua cand imi voi cumpara o masina pentru teren accidentat. stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor sunt ALEX din BUCURESTI si mor sa vad masini in noroi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 prezentare Salut sunt nou printre voi ,ma infiltrez cu o navara d40 ... mi-a parut bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrut Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Petrut e numele meu, sunt din Cluj-Napoca si sunt pasionat de multa vreme de masini. Detin un E55 AMG (W210) de care sunt foarte multumit. Am fost de cateva ori prin paduri si noroaie cu masini de teren preparate si am ramas multa vreme cu gandul la off-road. In viitorul apropiat doresc sa'mi iau o masina de teren si sa o prepar cum se cuvine. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian C Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor, Sunt Adrian, Bucuresti, pasionat de Land Rover. Nou inregistrat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Marius, locuiesc in Irlanda si de ieri sunt proprietarul unui Grand Cherokee 2001, 4 l Limited. Este prima masina de genul asta! Sper sa ma bucur de ea cat mai mult. Acum trec la "rasfoit" forumul in cautare de informatii :wink: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
technoart Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,ma numesc Gabriel,sunt din Bacau si aspir la un Cherokee 2,5 VM,modelul fabricat dupa '97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,ma numesc Gabriel,sunt din Bacau si aspir la un Cherokee 2,5 VM,modelul fabricat dupa '97 salut si bine ai venit. poate ne vedem la o noroiala.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi pinguinul Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut domnilor numele meu este Nistor Cristian , prietenii imi spun pinguinul asa ca m-as bucura daca si voi mi-ati spune la fel. Momentan nu detin o masina 4x4 dar asta am in plan si sper sa fie mitsubishi pajero gls scurt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bradutzu Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Cristian din Galati si ma chinui ink sa imi aleg masina pe care sa o conduc prin paduri si la pescuit! Ma chinuie 2 masini: Suzuki Vitara sau Nissan Patrol - nu dati cu pietre ca sunt atat de diferite Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate