mdm Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Am placerea de a va saluta Daniel ma numesc sunt din Arad si de 2 saptamani sunt posesorul unei lada niva achizitionata pentru pasiunea de a explora padurile:grin: si fiind si un pasionat al vanatorii de asta am si ales aceasta masinuta in urma efectuarii unui studiu in ce priveste masinile 4x4, sunt ff multumit de achizitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kanuc_70 Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc viorel sunt original al di tg neamt dar locuiesc la bari in italia aici miam cumparat pt prima data un mitsubishi pajero 2,5 tdi pe care as vrea sal prepar pt off road sunt nou in aceasta categorie asa ca as avea nevoie de ajutor si de foarte multe informatii salutare la toti pasionatii de aventuri si adrenalina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut .Ma numescCosmin sunt din Bacau am jeep Wrangler 2.5 i acum vreau sa exploatez toate padurile:banana. Ma bucur ca vam intilnit :cl . 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Dragos , am 36 ani sunt casatorit si am o fetita, din Iasi , pasionat de off road , inca nu posed masina pentru asa ceva , sunt in cautare , in acest moment m-am oprit la LR Discovery , dar mai studiez si alte obtiuni. Sper ca in curand sa va contactez pentru a face echipa la iesirile "in teren" . Cu mult timp in urma am avut un ARO 10 (Dacia Duster) care m-a dus "peste mari si tari .... i-am schimbat volanul de pe dreapta pe stanga ..... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valerica1642944588 Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Valentin Farcas, sunt din Arad, am 35 de ani. ... Vanator incepator, am dezvoltat extrem de repede in acest domeniu o pasiune invers proportionala cu experienta . Am copilarit la tara, prin paduri si printre salbaticiuni. In natura,cam in orice conditii, sunt in elementul meu, dar asta numai pe propriile telescoape. Nu detin inca masina de teren. Posed doar un 530 d din 2005 , chinuit inutil pe drumuri de padure si am ajuns repede la concluzia ca suspensia si alte alea-alea ma costa cam cat o jucarie 4x4 acceptabila, care in plus tzopaie prin hartoape plina de veselie......caleasca mea m-ar otravi daca ar putea pt cate i-am facut.:al Am intrat pe acest site pentru a face macar scoala primara inainte de prima achizitie, dar cam impresia ca am nimerit direct la facultate.:grin:...Nu e nimic, recuperez eu! Pentru inceput cred ca m-ar aranja o masina de "greehorn", dar inca nu m-am recunoscut reciproc cu dansa. Oricum, faina viata pe roti ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Cauta pentru inceput ( ....sau temporar - definitiv... ) o caruta cit mai simpla . Fa-ti poftele cu ea , si apoi experienta isi va spune cuvintul . Singura recomandare = diesel si elicoidale . Dar intodeauna masina s-a cumparat cu inima , in defavoarea ochiului ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor :W 2 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emoboy250 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt Alex din Ploiesti(din apropiere),am un suzuki samurai sj413 1.3l;O mobra hoina si un Atv de 200mc!:grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
99wib Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna,ma numesc Ioan Filip,si am un FREELANDER TD 4 DIN 2000.Eu il am de anul trecut si pot sa spun ca mi se potriveste de minune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bună ! Mă numesc Nicuşor, am în posesie o --maşinuţă-- Lada Niva din 88, modificată cu un motor de VW transporter 3, 1.7 td Maşina o folosesc pentru vînătoare şi plimbări extreme prin pădurile din apropiere! M-am înscris pe acest forum pentru sfaturi mai detaliate cu privinţă atît la partea tehnică cît şi la cea de de chinuire în natura a maşinuţei de care momentan sunt foarte mândru!!!! Sper să mă pot folosi de cunoştinţele multora de aici. mult mai experimentaţi!!!!!! Editat Iunie 11, 2011 de selariu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
g_t_i Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari. Ma numesc Tibi si sunt din Beius. Eu sunt doar aspirant (momentan) la masini de offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jaro Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Jaro si sunt din Timisoara. Momentan doar aspirant, dar cu o pasiune pentru Samurai. Speram ca pasiunea sa se si materializeze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PietriJero Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma cheama Lucian, sunt din Bucuresti, mare iubitor de off-road si as dori sa devin posesorul unui impunator 4X4 pe care sa-l folosesc pentru deplasarile mele la tara si nu numai. (dealurile subcarpatice din zona Prahovei, drum forestier, neasfaltat, nepietruit). Momentan sunt in cautarea unui 4X4 de cca 3.000 euro. M-am oprit la Mitsubishi Pajero '95-'99 diesel 2,8 cu cutie automata. La banii astia, bineinteles ca nu poate fi decat un englez cu volan pe dreapta inmatriculat in Bulgaria. Tel: 0724998458 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexu87 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Alex si sunt din bz si am nevoie de un manual de reparatie pt o cutie de viteze automata de nissan terrano II motor de 3.0 daca are cineva si doreste sa ma ajute si pe mine pls Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lakemake Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, ma numesc catalin , doresc sa achizitionez un ims, si dupa.... vom vedea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor :W 2 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B999TMD Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor, Sunt Adrian, din Brasov, pasionat de 4x4, de curand posesor si de o "jucarie" de acest gen mai exact GWM HOVER 2400 CMC. Incepator in bransa, ce-i drept, as vrea sa explorez frumusetile naturii si ale patriei pe partea de off road. Pe sosea am vazut toata tara, lucrez in vanzari si in 11 ani am vazut tot ce se putea vedea in tara. Daca aveti ceva sugestii de trasee usurele ( nu vreau sa rup masina in 2 ) in zona brasovului sau mai departisor astept sugestii, abia astept sa incep. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sunt Karol din Brasov si ca toata lumea de aici sunt pasionat de domeniul Off Road. Recent am avut prima participare in CNOR oficial ca si pilot, posed si ustensila 4X4 dar e "de epoca" adica un M59 B cu M207 din 1963, poze nu am la indemana dar cat de curand sper sa adaug cateva:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patrol4l Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut.ma bucur ca v am gasit si sper sa am ce invata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Tesa Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor! Numele meu este Razvan, sunt nou pe forum, sunt din Constanta, conduc un Land Rover Discovery 2.5 TD5, din '96. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiubimboi Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt catalin din deva, momentan nu am masina de teren, am iesit la cateva ture, chiar cu colegii de pe forum, din zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt marian si ma pasioneaza de ceva timp partea de offroad. Incerc sa schimb un 2x4 pe un 4x4 ... dar inca negociez cu nevasta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mojocojo Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,sunt Daniel din Cotnari si conduc un jeep cherokee din 2001 si un atv kawasaki brutte force si IMI PLACE EXTREMUL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo3333 Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt George din bucuresti si de 4 luni sunt posesorul unui pajero sport K90 2.5 diesel, e o masina care te scoate din multe, o recomand cu incredere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Adrian, din Bucuresti, sofer de 19 ani vechime, cu ceva cunostinte de 4x4,incepator in off-road. Posed de putina vreme o "strutzo-camila": pe un LR Discovery din '91 s-a transplantat(din motive lesne de inteles - era un 3,8 benzina) un motor BMW 525 tds (e39). A ajuns la mine in forma asta si nu ma pot plange de rezultat(cel putin deocamdata, pana cand o sa invat sa conduc). Sunt pasionat de pescuit si drumetii la volan si imi doream de multa vreme o trotineta pe care sa ma pot baza pe orice vreme si pe aproape orice drum - nu sunt pasionat de extrem! Imi doresc sa gasesc pe acest forum sfaturile necesare trecerii de la "utilizator ignorant" macar la "utilizator avizat" de 4x4. Multumesc anticipat tuturor celor de la care voi invata cate ceva! Editat Iunie 19, 2011 de teddybear completare It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate