armi Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este este Armand Ionescu (Armi) am 36 ani, locuiesc in Bucuresti, si sunt pasionat de masini, vanatoare, pescuit. Momentan nu am nici un 4x4, dar sunt in cautare de unul. Mi s-a cam pus pata pe Terrano II, scurt. Cu stima, Armand A6avantC7 Kia Pregio 2,5 TCi Fabia 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea_br2003 Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor va salut pe toti! (cu suficienta intarziere de la inscrierea in urma cu vreo 3 ani, cat sa fiu, inevitabil, luat la misto) de altfel, nu m-am prezentat pana acum, pentru ca nu prezint niciun fel de interes pentru cei de aici, nefiind fan al iesirilor in grup pe coclauri. iesirile mele (voite) in afara asfaltului, le fac de mai bine de 14-15 ani cu un golf2 syncro, de regula singur, pe trasee scurte, foarte cuminti, mai mult din dorinta de a ajunge in locuri cat mai pitoresti si neumblate, decat din dorinta de a face off-road in sine. intentionez sa-mi cumpar un cherokee 2,1D din '92, pentru ca e foarte ieftin, stiu cum se comporta inafara soselei, are reductor si in plus imi place alura retro cu prietenie, din braila, mircea Editat Mai 13, 2011 de mircea_br2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiustanescu Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, numele meu este sergiu si am un suzuki samurai care sper ca va va interesa...:D... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woe Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor No, apoi io-s George, traiesc deocamdata in Oltenia (DJ si GJ), conduc un Grand Vitara 2008 nepreparat, mai mult pe strada si forestiere si un Linhai pentru chestii mai grave si carat fan, lemne, samd. Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex95lr Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sun alex si am luat de curand microbul 4x4,pacat ca nu am inca varsta necesara pentru a avea un asemene monstrulet:no1...in fine va veni si vremea aia:old:banana Spune-ti STOP curselor pe strada!... Trece-ti la off road!:cl:bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Welcome 2 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mareleurs Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Stefan din Bucuresti si conduc o Toyota Land Cruiser kj 90. De curand am capatat aceasta placere (off-road). Sunt la inceput si dornic sa aflu cat m-ai multe lucruri despre ce inseamna aceasta activitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valencya Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor membrilor...sunt Valencya am 39 de ani...dealungul timpului am avut mai multe masini...acum am un freelander o corsa c si un asia motors 4x4 disel ... super tare...mai ales la pescuit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTREME EQUIPMENT Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun gasit tuturor! Ideea ca Xtreme Equipment sa devina membru al acestui forum s-a nascut in urma unor colaborari cu diverse cluburi si persoane din miscarea off road. Am venit aici, in primul rand, cu speranta de a ne face noi prieteni, si nu neaparat pentru afaceri. Intrucat intreaga existenta a lui Xtreme Equipment a fost legata de sport, consideram ca activitatile outdoor, intalnirile prietenesti, si nu in ultimul rand pasiunea pentru natura, reprezinta numitorul nostru comun. Scurta prezentare pentru cei care inca nu ne cunosc: Existam si muncim in Bucuresti. XTREME EQUIPMENT produce imbracaminte pentru sport, atat pentru activitati indoor cat si pentru cele in aer liber, tinute de plaja sau de strada, costume de prezentare. De asemeni, XTREME EQUIPMENT realizează uniforme pentru renumite firme de securitate şi pază, ţinute pentru ambulantieri si subunitaţi de pompieri, diverse alte tipuri de echipamente si uniforme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Marius de pe la CLUJ, cu off roadul- vreau sa imi iau masina si nu stiu ce(ieftina)dar nu pentru pecuit si vanatoare, vreu un sa manace pamantul,pt iesiri garave din natura.Momentan ma domolesc conducand tractoare, tafuri si tot felul de echipamente in exploatarile forestiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor .. ma numesc Cristi Dragan, am 26 ani si sunt din Bucuresti .. momentan folosesc un Nissan Navara 2.5 DCI dar doar pentru uzul zilnic si munca, mai putin pentru offroad .. pentru asa ceva sper sa achizitionez cat de curand ori un Samurai ori o Vitara sau de ce nu chiar un ARO 10 4X4 :grin: .. http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua numele meu este Domenico , sunt italian dar locuiesc in Bucuresti de 20 de ani , asa ca ... sunt aproape roman . Am partecipat prima oara duminica 15 la esire de linga Ploiesti , a fost bine , zic eu , ne am distrat si sper sa o repetam de curand . masina mea e un defender 90 TD5 , inca nu are prea multe dotari inafara de troliu , snorkel , cauciucuri mud/terrain , flanse distantiere si .... cam atat . Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wranglervlasin Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, ma numesc Vlasin Vlad sunt pasionat de offroad, am un wrangler tj modificat de extrem zic eu deocamdata imi lipsete experienta, urmeaza si poze JEEP WRANGLER TJ URMEAZA ATV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian113 Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara sunt un nou membru al acestui forum. M am inscris pe acet forum pentru a cunoaste noi oameni si mai multe detali despre masinile de teren fiind doar incepator in aceast domeniu. Va multumesc pentru primirea pe acest forum. Va salut si va urez cat mai multe aventuri :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Vlad, am 29 de ani si sunt din Bucuresti . Sunt relativ proaspat poseser de Land Rover Freelander TD4, din 2001. Imi place masina si sunt foarte placut impresionat de cum se descurca pe drumurile mai pline de iarba :). 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moacamea Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cristi, am 27 de ani si sunt offroad-ohoolic. Sunt din Valcea, si momentan am un Range Rover P38 DSE din 1996 automat si un bmw Seria 5 e39 1998 TDS. Numai bine, Cristi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peet Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Petrisor din Bucuresti, actualmente la tara pe langa Bucuresti, meseria: inginer auto, profesata numai tangential. Pasiunea: masinile, in special cele care se pot deplasa nu numai pe sosea. Primul 4x4 in 2008 un Galloper SWB, 2.5 TD, o masina exceptionala, dar casa era aproape gata si venea iarna, ca urmare a fost transformata in centrala termica. Intre timp conduc un Mitsu' chiar daca nu e din categoria masinilor cu greutate, Outlander e o masina care poate fi utilizata la nevoile de zi cu zi, in oras si pe drumurile patriei si poti sa mai evadezi de pe asfalt pe drumuri pe care nu poti sa ajungi cu un turism, poti sa iesi din zapezi si din noroaiele de pe drumurile de tara, daca nu exagerezi, cu un consum de combustibil decent, apropiat de al turismelor de clasa similara. Ca urmare, fiind singura masina ce poate fi utilizata e un compromis exceptional intre autoturism de sosea si masina ce te poate duce si pe drumuri de munte. Cam atat deocamdata. Toate bune si plimbari placute, Opel Corsa 1.3 CDI Enjoy Mitsubishi Otlander 2.0 Intense DID - Sotia il chinuie Fiat Bravo 1.4 Active Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnny_22_83 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Ionut, sunt din Bucuresti si detin un Freelander 2, 2008, diesel. Este prima mea masina 4X4 si momentan sunt foarte incantat de ea (chiar daca mai am cateva mici probleme de rezolvat la ea). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan T Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Isuzu Troper 2.8 diesel-defctine pompa de vacum de pe alternator Salut din nou, Ma numesc Bogdan sunt din Sibiu si nu demult am achizitionat un Isuzu Troper de 2.8 diesel din 92', nu am prea putut sa ma bucur de el deoarece la nici o luna mi sa stricat pompa de vacum de pe alternator si am pedala de frana foarte tare.Ma poate ajuta cineva cu un sfat; daca se poate reconditiona pompa si daca nu de unde gasesc una second. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mihai si doresc sa cumpar un Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 2.8 CRD. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Knopfler Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Alin . Inca nu am un 4X4> Insa am condus un Nissan Patrol pe teren accidentat si a fost pericooool ...In viitorul apropiat ..asa ceva imi voi lua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iogil Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari. Sunt Sergiu si tocmai mi-am cumparat un Freelander din dec.2002 Sper sa invat cat mai multe de pe acest forum si poate sa impart din constatarile pe care le voi face pe viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brad_b Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Sunt Dragos ,pasionat de masinute.Am un transporter T3 din 89 ...''copilul meu''.Ma bucur sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu_haven Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Silviu,am 20 de ani,locuiesc in Galati si conduc un Nissan Patrol Y61 2.8Tdi. P.S. Masina e de vanzare!! Pret: 6000e neg. Cand ajung la 20 de post-uri am sa o pun la rubrica de vanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m0snegel Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti. Numele meu este Cristi si sunt din Bucuresti. Sunt fericitul posesor a unui Musso 2,3 benzina '98 si a unui Ford Explorer '97 ce nu au alte modificari fata de varianta stock cu exceptia anvelopelor. Sper ca in urmatoarele luni, dupa ce ma documentez si citesc sa pot modica cat de cat una din masini si sa ne putem vedea pe coclauri. Bafta si sanatate la toti. cu toate ca romanii au luptat vitejeste, ... dacii au fost in cele din urma invinsi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate