Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut!!!sunt Mihai din Ploiesti,nu sunt ca voi cu 4x4 puternice,sunt un pescar inrait,am 43 ani,am avut mai multe auto cu care ramane-am intepenit daca era vreo ploicica,dar am cumparat un Hyunday Santa Fe 4x4 din2002 si nu imi venea sa cred cum am iesit de la Jurilovca dupa o ploaie de 9ore! masina are 145000kmm si sunt foarte multumit de ea.Va salut pe toti membrii si daca cineva dintre voi au un Santa Fe ca al meu,rog sa-mi spuna despre el.Salut si sa auzim numai de bine,apropo e diesel 1991 crdi! Numai bine!!!:c1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari.

Sunt Liviu, din Timisoara, 32ani. Imi plac drumetiile, astronomia, fotografia si :lr.

Tocmai mi-am cumparat un Toyota LJ73 (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63652-Vand-Toyota-LJ-73-!).

O zi buna va doresc!

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Salutari.

Sunt Liviu, din Timisoara, 32ani. Imi plac drumetiile, astronomia, fotografia si :lr.

Tocmai mi-am cumparat un Toyota LJ73 (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63652-Vand-Toyota-LJ-73-!).

O zi buna va doresc!

Salut

Felicitari! Ai facut o treaba foarte buna. Nu iti va parea rau. Cand mai ajungi in Baia Mare, te luam cu noi la o tura ca sa vezi ce poate masina. :h5

Link spre comentariu

Salut

Felicitari! Ai facut o treaba foarte buna. Nu iti va parea rau. Cand mai ajungi in Baia Mare, te luam cu noi la o tura ca sa vezi ce poate masina. :h5

Multumesc de urari. Intai astept sa vorbeasca iar nevasta cu mine si apoi fac planuri de iesit ... trebuie sa fiu tare cuminte zilele astea :pr1

Ne vedem prin iunie oricum.

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

salut, ma numesc vali, sunt din bacau, dar facultatea o fac la iasi. de off-road nu prea auzisem ca si sport pana acu ceva vreme, insa am alta pasiune, vanatoarea, ce are un punct comun cu off road-ul: masina. mi-am cumparat de vreo 2 luni o vitara lwb din 98, 2000cmc, v6, si acum incerc sa vad cam ce modificari pot sa-i fac ca sa ma ajute

Link spre comentariu

Buna ziua. Numele meu este Teodor, am 15 ani si sunt ''pasagerul'' al unui Suzuki Vitara care este in acest forum inregistrat pe numele Chivu Gabriel(tatal meu). El mi-a ''infectat'' virusul acesta al masinilor si al off-roadului:grin:. Sint student si locuiesc in Spania dar cu mare drag si nerabdare vin vara la noi in tara. Am sa incerc sa urmaresc acest forum din cand in cand in timpul meu liber pentru a mai vedea peisaje din tara datorita iesirile care le faceti si pentru a mai invata ceva de interes.

Multumesc pentru primire:tk.

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

salut, ma numesc vali, sunt din bacau, dar facultatea o fac la iasi. de off-road nu prea auzisem ca si sport pana acu ceva vreme, insa am alta pasiune, vanatoarea, ce are un punct comun cu off road-ul: masina. mi-am cumparat de vreo 2 luni o vitara lwb din 98, 2000cmc, v6, si acum incerc sa vad cam ce modificari pot sa-i fac ca sa ma ajute

bine ai venit.

te asteptam la o iesire prin imprejurimi.:h5

Link spre comentariu

salutare tuturor. numele meu este bogdan si acum un an am vazut pe youtube ce poate face un jimny pe teren accidentat. m-am imbolnavit irecuperabil si urmatoarea luna eram in germania de unde m-am intors cu un jeep cherokee 2.5td din 2001 pe care l-am si pus la treaba. inima insa mi-a ramas la motorizarea de 4 litri si cutie hidramata dar pana nu ajunge benzina ca in dubai mai astept putin:old

:cl
Link spre comentariu

salut baieti , ma numesc alex , sunt din Bucuresti , sunt nou inscris pe acest forum , pe care tin sa precizez ca il apreciez intr-u totul , m-am inscris din curiozitatea de a vedea mai multe pareri despre suzuki jimny - vreau sa achizitionez unul in cateva zile si am vrut sa stiu cam tot ce se poate de la posesori .... mai am un Mitsubishi pajero 3.2 did - 2004 pe care nu l-am folosit never ever off-road dar ... veverita am de gand sa o bag :D :banana , si daca am vazut ca aici ne prezenta , m-am gandit ca e cazul sa ma alatur voua , impatimiti ai off-road-ului pentru a va cunoaste si de ce nu a-mi insufla aceasta magie a noroaielor :d

Link spre comentariu

Salut, sunt Laci sunt pasionat de pescuit in rauri montane, asta implica drumuri forestiere, noroi gropi samdp, din cauza asta am decis ca "neaparat" am nevoie de un 4x4 :)

V-am alaturat sa aflu mai multe despre diferite marci 4x4, mrl-uri, blocante, lsd ... si am gasit foarte multe raspunsuri pe forum, deocamdata nu mi-am luat masina inca caut, intial am vrut samurai -> vitara -> feroza, acum ma uit la frontera sport.

ps. carei echivalentul urarii fir intins in off-road? noroi pe capota? :grin:

Frontera A 2.0L - pentru inceput
Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Tase, sunt din Constanta, am 26 ani,sunt un nou posesor al unui RR p38 din 98, 2.5dse , de care sincer va spun m-am indragostit. Nu am apucat sa ma duc offroad cu ea sau de alte aventuri. Este o masina de zi cu zi , care m-a lasat fara cuvinte. Din ce am citit pe forum ,aveti f multe sfaturi utile , de care va multumesc eu (cat si cei care se vor inscrie ) ...

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Seby,majoritatea prietenilor imi spun Sasu , am decis sa ma alatur si eu comunitatii voastre din pasiune pentru Off-road si natura,multumita lui Sierra si al lui Raul_tm . Sunt proaspatul proprietar al unui Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 v8 . Sper sa ne cunoastem in curand la o "iesire". Va salut :cl

Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1
Link spre comentariu

Sabin

Brasov (BV), Campina (PH)

Aro 244 + Remorca Ratmil

Nissan Navara D22

Ma intereseaza daca a trecut cineva din Brasov - Sacele, prin valea Doftanei, Paltinu - Campina

Multumesc

Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Marius, sunt din Mures posed un Suzuki Samurai din 97, putin modificat. Voi reveni si cu cateva poze cu utilajul meu. Sunt convins ca voi invata multe in acest domeniu.

Sa auzim de bine.

Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055
Link spre comentariu

Va Salut !

Ma numesc Ciprian am 18 ani sunt de la Maramures oras Borsa si sunt posesorul unui Daihatsu Rocky, sper ca nu va deranjez vreau doar sa invat mai multe despre aceasta masina sa imi fac prieteni si poate cine stie sa ajung mult mai departe :cl :grin:.

Va Multumesc

Link spre comentariu

Alex ma cheama si sunt din Brasov. Ca masina de coclauri am un Land Rover Discovery 2 preparat usor de off road (bara ARB, troliu, inaltare +2", etc). De asemenea practic sustinut enduro

Link spre comentariu

Salut! Sunt Cristi , de 1 an detin un LR Freelander 1 TD4 Hardtop 2002 si un LR Freelander 1 KV6 Hardtop 2001 . Damblaua cu Freelander-ul e din familie , sotia detine si ea din 2007 un LR Freelander 1 TD4 2001 .

:tk

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea! Sunt Claudiu din bucuresti si sper ca in max 3 saptamani sa ma dau pe Daihatsu Terios!

Noroi pt toti!

Update: 05.07.2011

Asa cum am promis... de sambata ma dau pe Daihatsu Terios 2002 verde 1.3 86cp... urmeaza inmatriculare si mici retusuri... in rest... sa fie mult gaz!

Editat de klaudiu_ro
Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea, sint Gabi Banica din Bucuresti. Multa vreme nu am inteles ce este cu pasiunea unora de a intra cu masinile prin noroaie. De 2 ani insa am cumparat sotiei un Freelander 1 automat in 3 usi de care eu unul sint foarte incintat. De atunci am devenit fan Land Rover. Acum as vrea sa-mi iau si mie un Discovery 1 sau 2 pentru ceva joaca off-road. Numai de bine pentru toti pasionatii de 4x4!

P1040620.JPG.fd4173d11f60ef104016637c72b4e305.JPG

Editat de Gabriel Banica

Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia)

Discovery 2 TD5, 1999

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare