Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, sunt Seba, posed în familie un Land Rover Freelander, diesel 2,0, 82kw din 2001, un Peugeot 206 Roland Garros şi un Ford Fiesta. Sunt din Urseni, un sat lângă Timişoara. Mândru fondator la club 206 şi mândru membru la club peugeot, peugeot club, club psa, club ford si 4tuning. Am ajuns pe forum din cauză că s-a defectat Land-ul.

P.S. Land-ul este al socrului meu şi este mare nevoie de el, el lucrează şi locuieşte la "casa de serviciu" care este situată undeva între Urseni şi Giroc unde nu exista asfalt doar teren accidentat pe o rază de 3km pătraţi.

Editat de Gheko
Proud member of Club 206
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ziua buna tuturor forumistilor. Numele meu e Florin si sunt din Targu Jiu jud. Gorj. Eu sunt cam vechi pe aici pe forum cam de prin 2008....dar numai cu "cetitul". Am "furat" ca sa zic asa multe din "invataturile" voastre. Nu sunt ca sa zic asa pasionat de offroad extrem dar imi plac micile aventuri prin noroaie si mai ales pe carari de munte. Experienta in domeniul asta sa zic ca am ceva din moment ce am modificat la viata mea ceva masini si de offroad si de strada. La momentul de fata nu mai detin nici o masina 4x4 dar sunt in cautare de un Patrol Y60 lung...sau de o americana diesel.

Forumul este foarte educativ pentru toti posesorii de "permise" nu din alea de la Arges :no .

Am lipsit de pe forum o perioada lunga de timp dar ma bucur ca inca existati.

Ok cu astea fiind zise am incheiat....sa nu va mai plictisesc cu aberatiile mele.

Toate cele bune in continuare....

Traiti`

"The Quieter you become, the more you are able to hear."
Link spre comentariu

salutare. korben sunt. in plimbari ma dau cu Pajero 2.8 si MAN 8.163. ;) ... s-auzim de bine. bafta.

______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________

...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :))

Link spre comentariu

Salut,

sunt proaspat posesor de duster si pentru ca scrie pe el 4WD mi-a incoltit in minte ideea ca trebuie sa-l plimb oleac in afara soselei.

apreciez forumul ca fiind grozav, la subiect si cu foarte multe informatii, cel putin interesante.

cand microbul 4x4 se va instala definitiv in creierul meu am sa fiu mai prezent in scris, momentan raman la cetire :)

have fun !

dan

Link spre comentariu

Bine a-ti venit...la toti

in ritmul asta peste vreo 5 ani vom fii mai multi cu 4x4 decat cei cu 2x4 :)

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Salut sintem fam Hirjan Daniel ,Gabriela. Maria ,si Luca....Max si Eva din Galati......o familie cu doi copii doi catei si doi adulti ,incepatori in ale off road-ului....avem un mitsubishi L200 din 2009 si sintem bucurosi sa ne prezentam si sa incercam sa ne cunoastem...

1168360097_Imagine016800x600.thumb.jpg.a2a6d1734d5d4c4da6ee02d48d4cb87e.jpg 1835793250_IMG_5248800x600.thumb.jpg.623823429114fd9952cf150455e1ca80.jpg

575014082__DSC0418800x600.jpg.9927305bff3ecfa157b49b46f14cd307.jpg 303565001_IMG_3654800x600.jpg.0d1c6e1abe1ba3c45b1cad316166a519.jpg

Editat de Max
Link spre comentariu

Salut sintem fam Hirjan Daniel ,Gabriela. Maria ,si Luca....Max si Eva din Galati......o familie cu doi copii doi catei si doi adulti ,incepatori in ale off road-ului....avem un mitsubishi L200 din 2009 si sintem bucurosi sa ne prezentam si sa incercam sa ne cunoastem...

[ATTACH=CONFIG]119918[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]119917[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]119916[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]119915[/ATTACH]

Bun venit intregii familii! :grin: :h5

Link spre comentariu

Va salut,

Sunt Vali / 90RIK, din Constanta. Urmaresc si sunt pe forumul acesta ptr ca sunt proaspat detinator de LR Freelander 2 SD4/2011 si sunt interesat de opiniile, parerile, etc, etc... Stie fiecare de ce intra pe un forum :) Suficient Domnul Admin? :) E o gluma rautacioasa si imi cer scuze ca am postat inainte de a citi regulamentul. Scuzele sunt serioase .

LR Freelander 2 SD4 MY11; Suzuki Vstrom 650A
Link spre comentariu

Salut tuturor, sunt Mugur si de curand mi-am luat un Mitsubishi Pajero Sport 2.5D. Ma bucur ca ne-am "intalnit" si sper sa ne "vedem" mai des. Scuze ca nu scriu mai mult dar sunt nerabdator sa rasfoiesc prin forum si sa vad cum imi pot pregati masina mai bine, cu ajutorul vostru desigur.

Numai bine, si felicitari :cl

Link spre comentariu

Salut tuturor, sunt Mugur si de curand mi-am luat un Mitsubishi Pajero Sport 2.5D. Ma bucur ca ne-am "intalnit" si sper sa ne "vedem" mai des. Scuze ca nu scriu mai mult dar sunt nerabdator sa rasfoiesc prin forum si sa vad cum imi pot pregati masina mai bine, cu ajutorul vostru desigur.

Numai bine, si felicitari :cl

bine ai venit

vezi ca sunt cativa pe forum,fiecare dintre ei pregateste un anumit tip de masina...ramane sa-i gasesti singur

bafta

Link spre comentariu

salut sunt giani un novice in off road , dar am in plat achizionarea unui samurai (cica este calea japoneza spre inaltare ;)) ) urmaresc de cateva zile aceste topicurii si vreau sa spun ca ma bucur ca am dat peste acest sait ;)

semper invictus

:banana

Link spre comentariu

Salut tuturor, :) sunt Oany din Cluj...abia astept ca impreuna cu fratele meu (care e posesor de Jeep cherokee) sa finalizam partea tehnica pentru o masina offroad-marca cherokee. O zi frumoasa!

Link spre comentariu

Salut ma numesc Cornel, sunt din Braila, am un Nissan Pick-Up King Cab MD21 din 1993. Imi place pescuitul si asa am ajuns prin toate noroaiele posibile din lunca Dunarii si Insula Mare a Brailei.

Nissan meu il ador, am schimbat ceva piese la el de cand l-am cumparat cu 2 ani in urma si mai am inca multe de facut la el dar ma distrat mai tare decat orice alta masina pe care am condus-o.

Link spre comentariu

Nume: Adi

Loc de parcare: Pe langa Valenii de Munte

Prima masina off-road: Isuzu Trooper, 1986

A doua masina: Mitsubishi L200, 2001

Actualul 4x4: Suzuki Samurai SJ80, 1987, arcuri elicoidale, made in Japan

Pasiuni: 4x4, survival & bushcraft

[ATTACH=CONFIG]120310[/ATTACH]

C21031754_3.thumb.jpg.35166d4ecbd3c6a6000ef987e5edf32d.jpg

Suzuki Samurai SJ413, 1987, Made in Japan

Audi 80 1,9 TDI

CB President JFK

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Adi, am un Pajero 2.8 scurt fabricatie 99, se pare ca are o pompa de injectie electronica si 2 vacumuri in stinga intercularului (o masina rara zic mecanicii din Tg-Jiu si Brasov). Simptomele sunt: - cind accelerez puternic in special peste 3000 ture se aprinde becul galben de motor in bord, scade puterea si creste consumul.

Am schimbat pompa de apa, rectificat chiulasa, rectificat pompa de injectie si surpriza, are aceleasi simptome. Daca puteti ajutatima. Multumesc

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Adi, am un Pajero 2.8 scurt fabricatie 99, se pare ca are o pompa de injectie electronica si 2 vacumuri in stinga intercularului (o masina rara zic mecanicii din Tg-Jiu si Brasov). Simptomele sunt: - cind accelerez puternic in special peste 3000 ture se aprinde becul galben de motor in bord, scade puterea si creste consumul.

Am schimbat pompa de apa, rectificat chiulasa, rectificat pompa de injectie si surpriza, are aceleasi simptome. Daca puteti ajutatima. Multumesc

bine ai venit

aici faci doar prezentarea ta si eventual ce masina ai

pentru detalii despre masina-masini,probleme,sugestii...ajutor intri pe Marca de masina..rubrica speciala dedicata fiecarei marci de 4x4

bafta

Link spre comentariu

va salut pe toti.eu sunt posesorul unui nissan patrol 3l td din 2003,si a unei toyota 4runner din 93,2,4 diesel,suprainaltata,cauciucuri cramponate,dar din pacate toyota are o bataie la motor.poate primesc unele sfaturi despre un mecanic bun.salutari.mihai ps cred ca m-am grabit cand am creat contul si acum nu mai stiu cum sa postez foto cu masinile.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Petru din Bucuresti.

Nu detin vehicul off road dar imi place idea.

Deocamdata chinui un Opel Zafira cu motoras de 1.6 L benzina peste tot pe unde reusesc.

As dori daca se poate sa ii maresc putin ecartamentul si sa o mai inalt cativa centimetri.

IMAG1851_.thumb.jpg.49d37d43e0a106aed415fa0ef26ae230.jpg

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare