gigiadlm Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Gigi din Codlea si detin de curand un Mitsu Shogun scurt MK1 2.5td volan dreapta o zii buna1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
friday Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! numele meu este Teo aka friday. sunt posesor de permis BE CE, mi-am facut intrarea aici pentru mai multe informatii despre soferii profesionisti si bineinteles pentru "lumea 4x4" dupa ce am condus modele 4x4 gen: Volvo XC90, Skoda Superb. Clar, am fost impresionat! Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit ! ma numesc Marian si sunt mai nou in ale offroad ului cu masina , cu Atv am tot bananait" multii nosti :grin: . Am cunoscut catva dintre voi la Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata suuper de treaba . Am fost pasagerul lui Marius cu Samuraiul aaa pardon atveul mai mic :C Editat Noiembrie 9, 2011 de Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corches Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , am ramas mai in urma cu introducere dar sper sa nu fi supart pe cineva . ma numesc corches mihai si am un land rover discovey din 1990 diesel si doresc sa aflu cat mai multe despre aceasta masina aici pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
relu47 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Aurel am 37 ani. Am in dotare un Discovery 2 din 2003, 2.5 TD Manual Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Acelasi Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Ma numesc Florin, posesor de discovery 200tdi an 1990 Ca meserie reprezentant vanzari Timisoara " Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tanase Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Scurta prezentare Salut, Ma numesc Alexandru Tanase, am 34 de ani, posed un Audi A6 din 2007 si as vrea sa intru, cat de curand, in randul posesorilor unei masini de 'teren'... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Dragos Alexandrescu, topograf de meserie si de numai o zi fericitul posesor al unei Vitara 1.6, 8V, 1994. [ATTACH=CONFIG]121287[/ATTACH] Editat Noiembrie 12, 2011 de R41N Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickye_dj Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor va salut ,numele meu este mickye si sunt din focsani ,vrancea ,si sunt mecanic auto(incepator).,dar de vre-o luna detin un terrano 2 2.7td din 96 fabricat de 100 de cai si am zis sa devin membru forumului club 4x4.va multumesc Editat Noiembrie 12, 2011 de mickye_dj poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mantu3579 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Incep prin a imi face mea culpa....nu am citit regulamentul inainte de a posta intrebarea mea! Scuze admin si tuturor! Ma numesc Marius si de ieri sunt fericitul posesor al unei englezoaice(volanul e pe dreapta....acolo unde cred eu ca trebuie sa fie)JEEP Grand Cherokee 2.7 din 2002. Panan acum imi place mult....am facut deja 500km dar nici unul off-road! Sper sa invat cat mai multe de la voi! “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bu2 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,ma numesc traian...sunt din giurgiu si tocmai mi-a fost stearsa postarea :) o sa ma conformez si o sa fac si aceasta prezentare sunt pasionat de pescuit,moto atat de viteza cat si enduro,offroad.am o barca pescuit.un ktm,o honda cbr 929,un matiz,un peugeot....si sper si un suzuki samurai. vreau sa imi iau un samurai si sa il modific.o sa fac soft enduro,o sa scot o barca din apa. acum o sa redeschid topicul care a fost sters vreau sa ma ajutati cu informatii, pareri in legatura cu modificarea samuraiului. locatii de unde pot fii cumparate piesele,dimensiuni ale pieselor,anvelopelor.....si tot ce mai e nevoie pt a termina proiectul.sper sa ma ajutati. sper sa nu se stearga din nou topicul. salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Dragos Alexandrescu, topograf de meserie si de numai o zi fericitul posesor al unei Vitara 1.6, 8V, 1994. Bun venit, Dragos. Ai cel putin un confrate topograf pe forum care are si el Vitara. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naealbu Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor! Sunt Bucurescu Niculae am 45 de ani si sunt din Bucuresti. Am un Ssangyong korando editie safary si sunt incepator in off-road. [ATTACH=CONFIG]121447[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]121448[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]121449[/ATTACH] Editat Noiembrie 13, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nickyxcx Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Freelander TD4 Salutare tuturor! Sunt din Targu Jiu, am 33 de ani de profesie inginer. De 2 saptamani sunt fericitul posesor al unui Land Rover Freelander TD4, fabricatie 2006, 5 usi. Deocamdata sunt f multumit de masina....sper si pe viitor! Stima tuturor si fara evenimente neplacute! Editat Noiembrie 13, 2011 de nickyxcx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e13 Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, numele meu este Eugen si am fost contaminat de acest frumos virus 4x4. Deocamdata sunt in cautarea unei masini si sper ca experienta celor de aici sa ma ajute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fortzoso Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Vali si sunt din Constanta si lucrez in domeniul petrolier. Am avut un Nissan Terano 2, acum am un Opel Frontera si sper ca in curand sa trec la ceva mai mare. Ma bucur ca v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Acelasi Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari tuturor posesor de land rover discovery 1 , 3 usi, 200 tdi " Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius ritivoi Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.. Sunt Marius, din Sibiu si de ceva timp ma tot uit dupa masinile baietilor de la Off Road Club Sibiu prin oras. Personal am un JIMNY pe care ma gandesc sa-l prepar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ioan_m Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti. Sunt din Cluj-Napoca si sunt posesorul unui Jeep Grand Cherokee Limited, 3.0CRD, an 2007 - care in ultima vreme imi da multe batai de cap si sper sa le rezolv impreuna cu voi.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Stefan si sunt din Bucuresti detin o Kia Sorento si am descoperit de ceva timp off road-ul si a inceput sa imi placa. Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut , bogdan ma numesc si sunt din iasi! de curand sunt posesor al unui suzuki samurai si cu ajutorul vostru vreau sa experimentez cat mai multe! va salut si sper sa colaboram cat mai eficient! Editat Noiembrie 17, 2011 de autopit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiki Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Re: Azi mi-am cumparat o Kia Sportage !!! Salutari tuturor Imi cer scuze sunt nou pe aici si nu am stiut ca trebuie sa-mi fac o prezentare dar am sa incerc acum cu toate ca nu prea stiu ce sa va spun. Ma numesc Cristinel Matei,sunt din C-lung -- Arges sunt sofer pe TIR si cam atat. Editat Noiembrie 17, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Guillermo Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Topic de prezentare a membrilor Buna ziua prieteni de 4x4. Numele meu este Guillermo. Sunt din Tandil, Argentina. Manejosu limba cu un traducător, deşi este foarte dificil pentru mine. Acum cateva luni am cumparat visul meu cel mai drag ... un ARO 243. Pentru gustul meu cel mai bun vehicul pentru aventură. I complet restaurat şi a vrut să ştie cum pentru a posta un mesaj nou să cumpere un parbriz (ARO 243). Aştept răspunsul dumneavoastră. Cu deosebită consideraţie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Liviu, Iasi Salut, Sunt Liviu, din Iasi, inscris de ceva vreme pe forum dar, cu scuzele de rigoare, abia acum imi fac prezentarea. Am un Daihatsu Feroza din '93 nemodificat. As fi vrut o Toyota J7 (si nu m-a tinut buzunarul) dar sunt foarte multumit si de aceasta masinuta. Numai bine tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
osmos Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Florin si sunt din Bucuresti. Proaspat posesor de Land Rover Discovery I, sunt pasionat de vanatoare. Masina a devenit o necesitate datorita pasiunii mele. Achizitionata din Olanda, (autoutilitara) este in curs de modificare. Primii pasi facuti: -reparatii minore cutie de transfer (nu bloca diferentialul) -idem cutia de viteze -anvelope 235 85 16 Imediat urmeaza: -kit suspensie +2' -decupare usoara caroserie -overfendere -bara fata -troliu Dupa toate acestea, mai vedem!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate