Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut!

numele meu este Teo aka friday. sunt posesor de permis BE CE, mi-am facut intrarea aici pentru mai multe informatii despre soferii profesionisti si bineinteles pentru "lumea 4x4" dupa ce am condus modele 4x4 gen: Volvo XC90, Skoda Superb. Clar, am fost impresionat!

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1733347002_Mitsu2.thumb.jpg.497985493d209e9ba0991f97b877cc31.jpgBine v-am gasit ! ma numesc Marian si sunt mai nou in ale offroad ului cu masina , cu Atv am tot bananait" multii nosti :grin: . Am cunoscut catva dintre voi la

Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata suuper de treaba .

Am fost pasagerul lui Marius cu Samuraiul aaa pardon atveul mai mic :C

Editat de Marianw8
...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.
Link spre comentariu

salut , am ramas mai in urma cu introducere dar sper sa nu fi supart pe cineva .

ma numesc corches mihai si am un land rover discovey din 1990 diesel

si doresc sa aflu cat mai multe despre aceasta masina aici pe forum

Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Dragos Alexandrescu, topograf de meserie si de numai o zi fericitul posesor al unei Vitara 1.6, 8V, 1994.

[ATTACH=CONFIG]121287[/ATTACH]

IMG_00031.jpg.b4087ba8a4b80c4bca0bc1eb2ca4eb83.jpg

Editat de R41N
Link spre comentariu

IMAG0105.thumb.jpg.91ceb798921fdeb01eff70f7f0564eb1.jpgva salut ,numele meu este mickye si sunt din focsani ,vrancea ,si sunt mecanic auto(incepator).,dar de vre-o luna detin un terrano 2 2.7td din 96 fabricat de 100 de cai si am zis sa devin membru forumului club 4x4.va multumesc

Editat de mickye_dj
poza
Link spre comentariu

Salutare tuturor !

Incep prin a imi face mea culpa....nu am citit regulamentul inainte de a posta intrebarea mea!

Scuze admin si tuturor!

Ma numesc Marius si de ieri sunt fericitul posesor al unei englezoaice(volanul e pe dreapta....acolo unde cred eu ca trebuie sa fie)JEEP Grand Cherokee 2.7 din 2002.

Panan acum imi place mult....am facut deja 500km dar nici unul off-road!

Sper sa invat cat mai multe de la voi!

“One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho
Link spre comentariu

salut,ma numesc traian...sunt din giurgiu si tocmai mi-a fost stearsa postarea :)

o sa ma conformez si o sa fac si aceasta prezentare

sunt pasionat de pescuit,moto atat de viteza cat si enduro,offroad.am o barca pescuit.un ktm,o honda cbr 929,un matiz,un peugeot....si sper si un suzuki samurai.

vreau sa imi iau un samurai si sa il modific.o sa fac soft enduro,o sa scot o barca din apa.

acum o sa redeschid topicul care a fost sters

vreau sa ma ajutati cu informatii, pareri in legatura cu modificarea samuraiului.

locatii de unde pot fii cumparate piesele,dimensiuni ale pieselor,anvelopelor.....si tot ce mai e nevoie pt a termina proiectul.sper sa ma ajutati.

sper sa nu se stearga din nou topicul.

salutare

Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Dragos Alexandrescu, topograf de meserie si de numai o zi fericitul posesor al unei Vitara 1.6, 8V, 1994.

Bun venit, Dragos. Ai cel putin un confrate topograf pe forum care are si el Vitara.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Salut tuturor! Sunt Bucurescu Niculae am 45 de ani si sunt din Bucuresti. Am un Ssangyong korando editie safary si sunt incepator in off-road.

[ATTACH=CONFIG]121447[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]121448[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]121449[/ATTACH]

IMG_2387.jpg.64a9a538118f7b30f77e5252f7312db4.jpg

IMG_2380.jpg.cae35df7884e2e39e6662873125af445.jpg

IMG_2381.jpg.1ad92c3764eebf83027cf328985726a5.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

Freelander TD4

Salutare tuturor! Sunt din Targu Jiu, am 33 de ani de profesie inginer.

De 2 saptamani sunt fericitul posesor al unui Land Rover Freelander TD4, fabricatie 2006, 5 usi. Deocamdata sunt f multumit de masina....sper si pe viitor!

Stima tuturor si fara evenimente neplacute!

Editat de nickyxcx
Link spre comentariu

Va salut, numele meu este Eugen si am fost contaminat de acest frumos virus 4x4. Deocamdata sunt in cautarea unei masini si sper ca experienta celor de aici sa ma ajute.

Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Vali si sunt din Constanta si lucrez in domeniul petrolier. Am avut un Nissan Terano 2, acum am un Opel Frontera si sper ca in curand sa trec la ceva mai mare. Ma bucur ca v-am gasit.

Link spre comentariu

Va salut pe toti. Sunt din Cluj-Napoca si sunt posesorul unui Jeep Grand Cherokee Limited, 3.0CRD, an 2007 - care in ultima vreme imi da multe batai de cap si sper sa le rezolv impreuna cu voi.:tk

Link spre comentariu

salut , bogdan ma numesc si sunt din iasi! de curand sunt posesor al unui suzuki samurai si cu ajutorul vostru vreau sa experimentez cat mai multe! va salut si sper sa colaboram cat mai eficient!

Editat de autopit
Link spre comentariu

Re: Azi mi-am cumparat o Kia Sportage !!!

Salutari tuturor

Imi cer scuze sunt nou pe aici si nu am stiut ca trebuie sa-mi fac o prezentare dar am sa incerc acum cu toate ca nu prea stiu ce sa va spun. Ma numesc Cristinel Matei,sunt din C-lung -- Arges sunt sofer pe TIR si cam atat.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Topic de prezentare a membrilor

Buna ziua prieteni de 4x4. Numele meu este Guillermo. Sunt din Tandil, Argentina. Manejosu limba cu un traducător, deşi este foarte dificil pentru mine. Acum cateva luni am cumparat visul meu cel mai drag ... un ARO 243. Pentru gustul meu cel mai bun vehicul pentru aventură. I complet restaurat şi a vrut să ştie cum pentru a posta un mesaj nou să cumpere un parbriz (ARO 243). Aştept răspunsul dumneavoastră. Cu deosebită consideraţie.

Link spre comentariu

Liviu, Iasi

Salut,

Sunt Liviu, din Iasi, inscris de ceva vreme pe forum dar, cu scuzele de rigoare, abia acum imi fac prezentarea. Am un Daihatsu Feroza din '93 nemodificat. As fi vrut o Toyota J7 (si nu m-a tinut buzunarul) dar sunt foarte multumit si de aceasta masinuta.

Numai bine tuturor !

Link spre comentariu

Salutare,

Numele meu este Florin si sunt din Bucuresti. Proaspat posesor de Land Rover Discovery I, sunt pasionat de vanatoare. Masina a devenit o necesitate datorita pasiunii mele.

Achizitionata din Olanda, (autoutilitara) este in curs de modificare.

Primii pasi facuti:

-reparatii minore cutie de transfer (nu bloca diferentialul)

-idem cutia de viteze

-anvelope 235 85 16

Imediat urmeaza:

-kit suspensie +2'

-decupare usoara caroserie

-overfendere

-bara fata

-troliu

Dupa toate acestea, mai vedem!:wink:

land-rover-discovery-2.5-tdi-van-airco-uit-1996-airco-btw-2137703-3.jpg.ba49ec5e60cb080ef1f2f7c4bb272793.jpg

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare